Víkendová svatba - Západní Čechy

Zdravim všechny 👋 Ráda bych se zeptala na typy a zkušenosti víkendových svateb (pátek příjezd nejbližších,třeba grilovačka..sobota obřad s hostinou a párty a neděle pak nějak v klidu odjezd..). Plánujeme menší svatbu už na květen/červen '19 asi pro 40hostů. Přednost mají západní Čechy. Nechceme nic moc ofiko, spíš pohodový víkend s těmi,kteří nám jsou blízcí. Za případné typy,zkušenosti a komenty budeme vděční. 🙏
Odpovědět
Profilova fotka
@baru93 Měl jsem stejný problém. Našla jsem super místo. Je to kousek od Kdyně. www.pranty.cz, pronájem přes víkend. Paní milionová, možnost přespat až 20 lidí. volejbalové hřiště, sklep, společenská místnost (opravdu veliká). grill a vzadu možnost opéct buřtíky. Víceméně samota, jen vedle je farma s koňmi (možnost na vyjížďku). Pouze přes velké prázdniny ubytovává na týden. Není v okolí žádná restaurace, takže se hodí pro nevěsty, které si to chtějí zařídit sami. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro doplnění, nás bude 53 včetně dětí a paní říkala, že tam byla svatba i o 100 lidech :). To už je podle mého hodně, ale prý se vešli. Výhled, který se Vám naskytne je naprostá naprostá bomba. Nedaleko je Kostel sv. Anny - Tannaberk. Naprosto dechberoucí výhledy a příroda, skvělé pro obřady.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , můžu pro Vás připravit svatbu v penzionu U Bartoušků. Příklad menu: Catering Oběd Salátový bar na servírovacím prkně (celkem 100g na osobu) -Pečené papriky, cukety, lilky s balkánským sýrem a extra wirgin olivovým olejem -Plátky rajčat s mozzarellou a bazalkovým pestem -Caesar salát ledový a římský salát s vinaigrett dresinkem -Variace zahradních dipů Rybí bar na dřevěných loďkách vintage styl (suchý led) (celkem 100g na osobu) -Tataráček z uzeného lososa s creme fraiche, křepelčím vajíčkem a blinami -Sushi variace (losos, avokádo, okurka) nakládaný zázvor, ředkev, kikkoman -Sushi variace bez ryb ( blanžírovaný chřest,kapie,okurka) -Tygří krevety v zauzené paprice a bylinkách Kanapky a finger Food a mísy bar na servírovacím stole (celkem 100g na osobu) -Paštika z kachních jater v křupavém košíčku s malinou -Kuřecí roládky z kukuřičného kuřátka s kukuřičnou mozaikou -Variace Francouzských tvrdých zrajících sýrů (hroznové víno, vlašské ořechy) Teplý bar v chafingách na servírovacím stole (celkem 100g na osobu) -Krůtí prsa sous-vide v bylinkové krustě -Hovězí líčka dušená na divoko -Přílohy v chafingách - Batátové pyré s červenou řepou -Smeatanové zapečené brambory s parmazánem Dezerty k obědu(celkem 2ks na porci) Variace ( muffiny, cup cakes) Večeře gril Gril steaky a ryby (celkem 150g na osobu) -Přeštická Vepřová pečeně BBQ -Black Angus hovězí burger (maldonská vločková sůl) -Flank steak (hovězí Namíbie) -Atlantik -Mahi-Mahi filet steak s rozmarýnovým olejem (bagetky,bulky, papriky,kukuřice,dipy,) Grilovaný ananas na medu Sweet bar minidezerty (celkem 3kusy na osobu) -Brownie kostky s čokoládovými boby -Višňový s pařížskou šlehačkou -Tvarohový s čerstvými jahodami Pečivo u každého stolu( bezlepkové) (celkem 3 kusy na osobu) -Domácí ořechový chleba -Bezlepkové chleby (lněný a slunečnicový) bez pšenice -Fokaccia cibulová, olivová, -Banketní rohlíčky
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?