Vhodné místo pro svatbu - vše ve vlastní režii? Moravskoslezský kraj

Ahoj, začínám být poměrně zoufalá. Už zhruba měsíc googlím a objíždím různá místa, a nemůžu sehnat nic vhodného pro naši svatbu. Mám jen dvě podmínky: chci svatbu kompletně ve své režii, tzn. že potřebuju jen pronajmout nějaký pěkný sál/stodolu/chatu, atd., i s kuchyní, kde si budeme moct s rodinkou vše navařit a nazdobit den dopředu a nikdo nám do toho nebude nekafrat, druhá podmínka je ta, aby to tam taky nějak vypadalo (zatím nám chtěli s první podmínkou vyjít vstříc jen na docela hrůzostrašných místech, kde bych se asi poměrně styděla mít svatbu). Původně jsem chtěla nějaký pěkný kemp, kde se budeme moct všichni i ubytovat, ale všude byla jen možnost hostiny v jejich režii, což opravdu nechci. Takže je to asi nereálné a spokojím se s jakýmkoliv jiným hezkým místem, i bez možnosti ubytování. Svatba bude zhruba pro 30 - 35 lidí. Jestli někdo o něčem takovém víte, budu vám nadosmrti vděčná, protože už začínám být opravdu zoufalá :-( předem moc moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
A zhruba v jaké oblasti Čech byste chtěla mít svatbu?
Odpovědět
V názvu diskuze - Moravskoslezský kraj. Zlínský máme taky poměrně blízko na dojezd :)
Odpovědět
takhle to chcemem i my,ale taky jeste nevime kde, nekdo nejaky tip ze znojemska nebo decinska?
Odpovědět
Pomalu to začínám vzdávat a poptávám se už i po restauracích, i když takovou svatbu opravdu nechci. Vím, že většina lidí ocení to, že to má bez starostí, ale já bych si ty přípravy naopak strašně užila, baví mě to vyvařování, chystání atd. Ale začíná mi připadat, že už takové místo prostě neseženu :( Kdyby měl někdo jakýkoliv tip, byla bych strašně ráda ;-)
Odpovědět
@anetka5899 Mohu navrhnout Kulturní dům Ostrava- Michálkovice, sál je poměrně větší, nicméně se dá rozdělit na 2 sály, je tam možnost i vaření. Veškerým nádobím též disponují, včetně lednice i chladícího pultu třeba na dort, alkohol atp. Ubytování doporučuji v penzionu Silma v Rychvaldě.
Odpovědět
Profilova fotka
Co zkusit Airbnb.cz a prostě pronajmout nějakou větší chatu? Jen takovej nástřel: https://www.airbnb.cz/rooms/8835496?l... https://www.airbnb.cz/rooms/14354190?... https://www.airbnb.cz/rooms/6831832?l... (Znojmo, na první pohled docela láska) Prostě rozumně velká chata jako základ, ven připravit velký párty stan a je to paráda, nebo hledat dál a najít něco i se stodolou třeba ;) PS: kdo nezná www.airbnb.com, zadejte si tam jako lokalitu třeba Česká republika, nebo nějaký kraj, termín (buď konkrétní, nebo nějaký imaginární vzdálený), počet osob zadejte třeba 2, pak ve filtrech zaškrtněte Celý dům a zadejte cenové rozpětí třeba od 2000kč nahoru. Stačí se pak jen pohybovat po mapě a uvidíte nabídky.
Odpovědět
Ahoj, Moravskoslezský kraj je taky široký pojem, můžeš to upřesnit? Já navrhuji kulturní dům v Branticích a nebo v Úvalně. Jako třetí varianta Larischova vila Krnov. Na všech místech je kuchyňka...a všechny sály jsou opravené a moc pěkné. Držím palce :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, tak jsme nakonec nasli idealni misto pro nasi svatbu, podelim se, kdyby to chtel nekdo podobne :-) http://chata-felicita.cz nadherna chata v ostravici, ktera je skvele vybavena. S majitelem skvela domluva, dovolil nam nezavaznou prohlidku, vse vysvetlil, ukazal.. A aby toho nebylo malo, tak i s obci byla domluva naprosto bezproblemova, budeme mit obrad primo na teto chate :-) zatim to vypada vse strasne ruzove, tak drzte palec, at se nam to vydari :-) z mistecka jsme proste nadseni :-)
Odpovědět
Kdybyste ještě něco hledali, tak vím že si hodně chválí Obecní dům Mokré Lazce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?