Venkovske sídlo okoli Marianek, Prahy nebo Brna, Olomouce

Ahoj, sháním nejaky statek/farmu/mlyn/hajenku na svatbu pro cca 30 lidi. Idealne i s ubytkem (snad pro min nez 30 lidi). Zenichova strana je z Marianskych Lazni, takze by bylo idealni misto nekde v okoli ML, Chebu, KV. Ja mam rodinu spis na prostejovsku, takze určitě by slo i misto někde mezi Olomouci a Brnem. Pripadne my i nasi pratele jsme v Praze, takze by slo i neco v okoli. Chci jednoduche venkovske misto, nic moc okazaleho, idealne se stodolou. Chci svatbu v boho stylu...:) A rada bych to jeste letos do zari, ale to asi nevyjde no 😀 Diky moc za tipy!
Odpovědět
Zkuste se zeptat v Polžicích https://www.facebook.com/CafeKrystofH... nebo na zámku ve Svojšíně http://www.zameksvojsin.cz/, tam je ubytování, k dispozici kuchyně a krásná zahrada.
Odpovědět
@nelvira Statek Salajna u Dolního Žandova. Je překrasný. Dělávaji tam svatby.
Odpovědět
@nstefi diky, Salajnu uz jsem zkousela, ale letos nic :( nicméně je to skoro presne to, co hledam..ještě idealni by byla nejaka stodola :) nevíš prosim ještě o necem podobneho razeni, ale min proflakleho?
Odpovědět
A co zkusit Dvůr Krasíkov? Ale nevím jak to mají se svatbama.
Odpovědět
Tak je tam taky dělají. 😃A nevypadá to vůbec špatně. 😉 https://m.facebook.com/pg/Dv%C5%AFr-K...
Odpovědět
Ještě mě tak napadlo, co přímo v Mariánkách Horská chata Koliba? Je kousek od Kolonády a přitom vlastně v lese. https://m.facebook.com/HorskaChataKol...
Odpovědět
a ještě typ od jiné nevěsty :-) http://skanzendoubrava.webnode.cz/
Odpovědět
@nstefi Jo o Krasikovu vim a docela v nej doufam, nicmene nepodarilo se mi tam zatim dokomunikovat..psala jsem na FB, mail a volala i primo pani, ale meli ted nejake potize se psem, tak nemela cas se vybavovat...zkusime se tam ted o vikendu vydat osobne, snad to klapne :D a jeste zvazuju Peckuv Mlyn, taky tam zajedem kouknout :)
Odpovědět
@nstefi Na Doubravu jsem uz taky narazila, ale mam pocit, ze uz to asi nefunguje..kdyby jo, stalo by to za vyzkouseni...snad to o vikendu taky stihnem navstivit :)
Odpovědět
Na Krasikove se ztratil pes, ale už ho maji zpět. Ta stodola je tam bombová. 😉 A píšu si s jednou nevěstou, co bude mít svatbu v červenci na ty Doubravě. Koukala jsem na web i fcb a fungujou. A taky máme v plánu se tam zajet podívat. Věčně jezdime okolo a jeste jsme tam nebyli.
Odpovědět
Profilova fotka
@nelvira Dobrý den, navrhnu Vám http://www.dvurperlovavoda.cz/. Krásné místo s myslím i rozumnými cenami. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, co Resort Stein hned u Chebu nebo případně Statek Bernard v Poříčí? Více info, fotky atd na našich stránkách.. Skoro mezi Olomoucí a Brnem by pa mohl vyhovovat Penzion u Kamenného kola.. Pavel
Odpovědět
Článek se načítá
Na Salajně se jim uvolnil termín svatby 17.7.
Odpovědět
@nstefi to vim, to nestíháme :) takze asi holt pristi rok..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?