Velká svatební hostina + večerní oslava okolí Prahy

Hledám místo na svatební hostinu a následnou večerní oslavu. Hostina: 60 lidí Oslava: 100 lidí Důležité je, aby se tam dalo tančit a hrát a dalo by se tam být třeba do 4 hodin do rána. Nechceme nic noblesního, žádný luxus, spíš něco obyčejného, milého, veselého. Budeme mít na svatbě hodně dětí, tak to taky nesmí být překážkou, když tam bude nějaký dětský koutek, nebo prolézačky venku, tak to bude optimální. Svatba bude brzy na jaře, kdy ještě může být dost chladno, takže je podmínka, aby vše bylo uvnitř. Místo Praha nebo okolí Prahy. Napadá Vás něco? Předem děkuji za doporučení!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z těch větších sálů mě napadá restaurace v Čestlicích u Průhonic - nedaleko Aquapalace. http://www.restauracedelicatesse.cz/ Já osobně už jsem tam dlouho nebyl,ale působí to tam příjemně a svatba by tam mohla být určitě krásná.Mají i dětský koutek - pokud se něco nezměnilo. Přeji,aby jste našli pěknou a cenově dostupnou lokalitu pro vaší svatbu,a kdyby jste nakonec hledali i hudbu,mohu nabídnout své služby jako DJ. Přeji pěkný den. Jirka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prosím podívejte se na profil hotelu GreenYacht..splňujeme Vaše požadavky. Napište nám prosím na email a připravíme Vám ukázkovou kalkulaci. Také se můžeme rovnou dohodnout na prohlídku prostor spojenou s ochutnávkou svatebního menum samozřejmě zdarma. Připravíme Vám kalkulaci a dále se rozhodnete již Vy. Přikládám na ukázku několik fotografií. Těšíme se Přemek:-)!!
Odpovědět
pokud mluvíš o tom, že prostředí a místo je nad luxus, tak se podívej na kulturáček na Bílé Hoře, tam to máme my. pronájem sálu i s vybavením (stoly, aparatura na podiu atd.) 500,-/hodinu a můžeš mít vlastní cateting. nebo pronájem zdarma, když utratíš peníze u nich. mám to tam taky, sál je krásný, klasický, udržovaný. k tomu je velká zahrada i s grilem-a co je úžasné pro děti je velké hřiště s prolézačkama :-) nic proti green jach a ostatním profi, ale tam se nedoplatíš. tady jsou ceny vyloženě lidové :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?