Tipy na svatební místa v okolí Plzně

Profilova fotka
Zdravím :-) Potřebovala bych poradit, máme menší problém najít vhodné místo na svatbu. Je to s námi asi takhle ... :-) Svatbu plánujeme příští rok na podzim (září/říjen), chtěli bychom přírodní / boho svatbu. Budeme mít cca 70-80hostů 8-) A teď ten problém já pocházím z Českých Budějovic přítel z Plzně ( momentálně bydlíme spolu v Plzni). Přítel by chtěl ubytování a hostinu na jenom místě a obřad nedaleko (kvůli koloně aut, má totiž pojízného veterána), a mě by se zase líbilo mít svatbu hostinu a ubytování někde na statku, mlýně nebo podobně v přírodě... Chtěli bychom to nějak zkombinovat ... Budu ráda za jakékoliv rady a typy děkuji moc :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A příjezd z domova na místo svatby, společně, veteránem? není možnost? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je právě problém toho že Veterán a rodiče přítele nejsou z Plzne (bydlí cca 30 km od Plzně) tím je to komplikovanější.. ještě jak já mám rodinu kamarády na Jihu Čech =-) no máme to komplikované a fakt si nevím rady... Pro mě by bylo nejvíc ideální nějaký statek třeba kde by bylo ubytování a hostina a kdyby v okolí byl nějaký zámeček nebo prostor kde by se mohl uskutečnit obřad klidne i zricenina aby byl spokojený i partner.. :-x :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ediie To ubytování hledáte pro všech těch 70-80 hostů nebo jen pro část z nich?
Odpovědět
Profilova fotka
@anysek01 nejradeji bychom pro vsechny , jak mame kazdy pribuzne a kamarády z jineho kraje chtěli bychom to uspořádat někde na půli cesty jak z Plzně tak z CB ... tudíž by bylo ideální ubytování pro vsechny.. To je také jeden z problémů, protože místa která by se nám zamlouvali ( středočeský kraj, pod prahou směr CB atd.) Většinou takové kapacity nenabízejí a kdyz uz ano zas není v blízkém okolí prostor nebo místo na obřad což by chtěl přítel 🙈🙊
Odpovědět
Napadáme na půli cesty buď Blatná, kde ja zámek (ale nevím jak potom s ubytováním), nebo Nepomuk (což je trochu blíž k Plzni) a případně Soběsuky u Nepomuku, kde je Angus farma. V hotelu je místo pouze pro 20 osob, ale v Nepomuku se dá sehnat ubytování bez problémů. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem chtěla doporučit právě Angusfarm. Na hostinu se 80 lidí nějak vejde, ale ubytování je tak max pro 40 lidí (20 v penzionu, cca 20 může být v jedné podkrovní místnosti na matracích). Ale chystají nějaké rozšiřování penzionu, jen je otázka o kolik pokojů a v jakém časovém horizontu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Nové pokoje chystají už na příští rok, ale posezení ve stodole je prý tak maximálně pro 70 lidí, aby to bylo relativně pohodlné. A jídlo pro tolik lidí by tam vyšlo tedy na pořádný ranec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?