Tipy na svatbu v Praze

Cau damy, Bude nejaka z vas mit svatbicku v Praze ci okoli v roce 2008? Hlaste se sem, at se muzeme tesit spolecne! x-)
Odpovědět
Holky, to mi nerikejte, ze jsem sama takova ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooj! Jistě že nejsi sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a kde budete mít svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Tady určitě nějakou slečnu najdeš: http://www.beremese.cz/forum/show.php... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cechtek - my uvažujeme o botanické zahradě v Troji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrej vkus :-D jé i ftipný datum máte :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ále o datu mi ani nemluv :-( chtěli jsme 1.6. den dětí nám přišel jako ideálně zapamatovatelné datum a navíc ten den máme výročí, kdy jsme si dom přinesli nejdůležitějšího člena rodiny naše malé chlupaté štěněčí mimi :-D jenže pak se zjistilo, že 2008 je přestupný rok a 1. je neděle :-( což není na svatbu ideální den :-S
Odpovědět
Profilova fotka
to máš fuk, 7.6.08 je super, my původně chtěli 30.6.06, ale tohle datum neklaplo a nějak to směřovalo k 7.7., ještě že tak, 30.6. šíleně lilo...jumi jinak je tu založená diskuze Botanická zahrada :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já vím ;-) už jsem se tam na něco i ptala! Chystám se volat na matriku, aby nám ten termín proboha ještě někdo nevyfoukl, ale nevím jestli to není trapné rok dopředu =-) a taky doufám, že příští rok zahrada, když letos pořídili ten kobereček, investuje do stanu - představa že je slejvák! :-(
Odpovědět
Cau holky! No skvele, uz jsem si rikala, ze tu nikdo nebude :-) My jeste nevime kde, ale pritel chce kostel, takze premyslime ktery. Nejaka rada? ;-) jumik: Troja je super, ta prichazi v uvahu i u me, pokud zadny kostel se nam nebude zdat dobry. Uz se pripravujete?
Odpovědět
silente: Bohuzel jsem se tam nejak ztratila, holky si chatuji o 106, ale vesmes jen mezi sebou, co se uz znaji :-| A navic myslim, zadne prazandy jsem tam nepotkala.
Odpovědět
Profilova fotka
ranyah - připravujeme nepřipravujeme....já nějak zjišťuji, že jsem z toho trochu nervní, mám totiž tendenci něco pořád plánovat a připravovat, ale zase na druhou stranu mi rok dopředu příjde na vše brzo..chci zavolat na matriku, kdy se dá zamluvit termín a koukám po netu, co by se nám tak líbilo - hlavně šaty, oznámení, kytky a dorty..hlavně chci najít nějakou hospodu nebo něco kde bude hostina. Chtěla bych hostinu v kruhu rodinném asi tak 2h a pak aby se to otevřelo jako párty i pro kamarády, přítel miluje grilování, takže bychom chtěli asi něco, co jde jak uvnitř, tak i to má terasu (zahradu) s možností grilování a rautu a úúúúplně nejdokonalejší by bylo kdyby to byl nějaký hotýlek se svatebním apartmá, protože svatební noc doma mi příjde vážně divná.... kostel mě nenapadá ale dobré je prolézt svatební alba tady na beremese a kouknout kde se kdo bral a jak to vypadá ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, tak já taky budu mít svatbu příští rok. Vybrali jsme asi dost populární datum 8.8.2008, protože když jsem volala na matriku libeňskýho zámečku, tak mi tam taková milá paní sdělila, že sice rezervace ještě nedělají, ale že rozhodně nejsem první, kdo se na tohle datum ptá. Tak nevim, jestli budu mít štětí.
Odpovědět
skubanek: Zdravim :-) Chtelo by to tam asi zajet a promluvit si, zeptat se na termin, odkdy se da rezervovat datum a tak. Osobni kontakt je nade vse. jumik: Zatim se tak divam do cizich alb a pokazde se mi neco nezda :-S Bude je kostel moc velky, nebo prehnane nazdobeny, nebo prilis moderni apod. No to jeste bude... ;-) Jinak take se mi zda rok dopredu moc, jenze se porad nemuzu ubranit tomu cukani neco zacit zarizovat :-D Asi pujdu pristi tyden zkouset saty, at aspon vim v jakem strihu se budu citit nejlepe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
skubanek - vítej!A držím pěsti ať datum i vysněné místo výjde! ranyah - já se v neděli chystám s mamkou na moní přehlídku předkolekce 2008, tak jsem zvědavá, ale zamilovala jsem se do jedněch šatů ve white leaf a čím víc na ně koukám tím víc po nich toužím, tak nevím nevím, jestli už není téměř rozhodnuto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek, holčiny. Ranyah, chcete vyloženě církevní sňatek? My se budeme brát v Kostelci n. Č. l. 2.8.2008. Termín už jsem rezervovala, takže je to víc než jasný :-D Budeme to mít v Kapli sv. Vojtěcha, nechcete to taky zkusit? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jumiku, já na tý přehlídce byla taky :-D Jestli teda myslíš tu ve svatebním domě Kleinod :-D Tak to je fakt náhoda, byla jsi tam? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kocmannka - no jasně, byla ;-) ale nějak mě tam nic nenadchlo...šaty byli pěkné, ale žádné mě neoslovili tak, že bych si řekla, že tyhle chci mít...navíc mě to jen utvrdilo v tom, že nechci šaty s vlečkou, neumím si představit jak něco takového tahám po cesičkách a trávnících v botanické zahradě, nedej bože aby bylo po dešti či dokonce pršelo!
Odpovědět
Profilova fotka
Jumik: Nazdárek, jako šaty byly nádherný, ale vlečku taky nechci :-) Přesně jsme se na tom samém shodli s mamkou - bude lejt a co potom, šaty místo 5kil budou mít 500kg a ještě jim to do půjčovny vrátíš absolutně zhnojený se slovy "promiňte, ale ono pršelo" a to je podobný jak kdybys řekla "dobrý den, jsem čuně" :-D Jako taky jsem z žádných nebyla vyloženě hotová tak, že bych je musela mít :-D
Odpovědět
Zdravim! kocmannka: Dekuji za tip, jsem vdecna za kazdy dobry napad navic ;-) Nemohla bys mi prosim poslat nejaky odkaz na fotky te kaple? jumik: To jsou ty saticky, ktere mas na obrazku? ;-) Holky, planujete velkou svatbu, nebo komornejsi?
Odpovědět
Ahoj holky, tak taky hlásím svatbu v Praze 2008. Zatím se s přítelem dohadujeme mezi červnem a zářím, tak uvidíme, kdo vyhraje. Chtěla bych Průhonický zámek, nemáte nějaké info?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, tak jsem zaséjc po pár dnech zavítala :-D Ranyah - odkázek na fotečky jsem ti poslala do IP, páč nevim, jestli se to může, takhle publikovat v diskuzi, mám totiž pocit, že se to nesmí :-| Jinak ještě co se Prahy týče, tak pěkná je i Ledeburská zahrada (ještě je tam jedna, nemůžu si vzpomenout na název), jediný problém je, že je to v centru Prahy. Pak taky kaple Sacre Coeur, pak zkus ještě juknout na zámek Jemniště nebo Štiřín, tam to taky není špatný, ale ten Štiřín stojí patnáct táců a některý holčiny tady psaly, že cena neodpovídá kvalitě služeb. Když ještě vezmeš poplatky za to, že nejste místní a za vlastní hudbu a za šampus tak se dostaneš na dvacet táců, což je teda síla. Ohledně té velké svatby - mám dosti příbuzných, takže na hostinu je nás 46 a na večer už 90 :-N Je to docela síla, ale bohužel máme takový příbuzný, že když pozveš jednoho a ne druhýho, tak ten se urazí a tak se to střádá a střádá až to takhle dopadne :-D Lednacek - ahojky, tak tě mezi námi vítám ;-) Taky jsem to chtěla v Průhonicích, ale měla jsem dost strach z počáska, páč tam oddávají jen na nádvoří a když prší tak běžíte na radnici a ta opravdu není hezká, teda aspoň mě osobně přijde absolutně odporná a nezajímavá. Ale spolužačka se tam vdávala asi před dvěma lety a fotečky opravdu luxusní i počásko jim pěkně vyšlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ranyah - ještě mi můžeš juknout do alba, tam ty fotky mám stažený přímo ze stránek Kostelce. Jsem to ale ťulda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ranyah: v Troji je taky kaplička, ale taková mrňavá... co se týče těch vleček, tak se holky nebojte, většina z nich se dá připnout, já jsem taky courala v šatech s vlečkou v Botanický, měli čerstvě pokropeno, ale už předtím jsme se o tom v salonu bavily, jsou na to připravené, sami je čistí, takže v poho, naopak mi zakázaly myslet na to, abych šaty neušpinila, to bych musela mít stejně nějaké mini :-) tak si hezky užívejte přípravičky :-) jumik: matrikářky na P7 jsou absolutně v poho, u nich není nic trapné... a ta druhá zahrada je Vrtbovská :-)
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme se taky rozhodli pro datum 8.8.2008, protože 8.8. skoro před čtyřmi roky jsme spolu začali chodit. Ale zkuste mi poradit KDE...Původně jsme si mysleli na Libeňský zámeček - ano škubánku -, ale pak jsme se jukli tady do fotoalb a nějak nám to do oka nepadlo. Budeme mít určitě přes 50 svatebčanů. Poraďte prosím. Děkujuuuuuu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,my chceme s pritelem taky svatbu pristi rok v cervnu 6.6.2008 akorat se porad jeste nemuzu rozhodnout kde..a taky nevim kdy je nejlepsi si jit termin zamluvit aby nam to nikdo nesebral..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky kocky, chtela bych vas vsechny nejdrive pozdravit. My planujeme svatbu 21.06.2008. Uz se mooc tesim :-D Ale nejhorsi je, ze jeste nevime kde!! Muj pritel je anglican a tak nam prileti spousta lidi z Anglie, ja jsem z Prahy a chtela bych neco z okoli Prahy!! At je vse na jednom miste, at nemusime zarizovat jeste autobus a navic potrebujeme hotel at tam vsechny ubytujem! Nemate nejaky napad? Ja uz jsem z toho nestastna!! Hrozne se mi libi stirin, ale je to hrozne drahe! Bude nas okolo 60 a to by nas stalo balik!! Dekuju mooc!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! alousek13 - vidíš a zrovna moje školitelka měla loni v létě na Štiříně anglicko-českou svatbu ;-) jinak je podle mého na výběr místa ještě čas ;-) mně příjde dobré okouknout svatební alba tady na beremese co člověku padne do oka a kde to má nejlepší ohlasy....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holčiny :-) Nikca.j - Niki napadá mě jedině ten Kostelec n. Č. l., kde to máme my. Ale zkus juknout kousíček nahoru v téhle diskuzi, psala jsem tam nějaká pěkná místa, která jsem měla vybraná, tak na to zkus mrknout, třeba se ti něco zalíbí - jinak v albu mám fotky Kostelce a kdybys chtěla tak mám ještě fotky okolí té kaple, které jsem před nedávnem nafotila ;-) Paní Fousková na úřadě v Kostelci je absolutně skvělá a milá a i na beremku jsou na ní jen samé chvály :-) hanka.knizkova - Hani, já už mám termín rezervovaný. Tvrdili mi, že budou vypisovat až v září, ale náhodou jsem tam začátkem června volala kvůli poplatkům a paní mi řekla, že už něco vypsala,tak jsem to rovnou zarezervovala, aby mi to nikdo nevyfoukl :-D Jako hodinu už mi někdo vyfoukl, ale datum je to, které jsem chtěla což je super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky..me se osobne hrozne libi ten vinicni altan v havlickovych sadech ale riziko je v tom ze je to venku,pocasi mi bohuzel nikdo nezaruci a navic je tam problem s parkovanim :-| tak nevim,taky ted uvazuji nad tim jestli je lepsi mit svatbu v patek nebo sobotu..napada mi totiz jeste datum 21.6.2008 na prvni letni den coz je sobota..zitra jedem s pritelem kamaradce na svatbu a je pravda ze v patek si kvuli tomu musi brat kazdej volno,tak to si budu muset jeste ujasnit..nevite nahodou nekdo jestli take oddavaji v trojskem zamku?ja bych chtela obrad nekde v Praze jelikoz hostinu budeme mit v Krci...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?