Tip na svatební místo v Praze a okolí

Ahoj všichni, chci se zeptat máte nějaký typ na hezké místo na svatbu Praha a okolí 100km. Hledám ale furt nemůžu najít nic cenově dostupného. Představovala bych si stodolou, mlýn, farmu, statek..cokoliv jen aby to bylo pro nás. Počet hostů předpokládáme cca 90 včetně děti. Myslíte, že je reálné najít něco do 100tis (raut, obřad,pronájem, dekorace) nebo je to nereálné ? Moc dekuju za pomoc! Přeju krásný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
do 100 tisic se s 90ti lidma nevejdeš ani na Moravě už snad :))))) leda by si stála u sporáku ty a měla jsi to na zahradě :) když budete hodně šetřit tak s takovým počtem stejně budete někde na 150-200 :) ja to mám za dvakrát tolik..budu to mít na Statku v Benicích :) taky 90 lidí..
Odpovědět
Zamek Lešany u Tynce nad Sazavou. My tam mame svatbu v zari. Majitel p.Truhlář je velmi vstricny. Misto je krasne. Nabizi moznost svatby venku i uvnitr. Ubytko, raut, obrad vse na jednom miste. My uz tam par svateb zažili a od zacatku jsme věděli, ze i ta naše jen tam.
Odpovědět
Dvůr Tuchotice u Kutné hora, ale obávám se,že mají již sezonu 2019 plnou. Je to ale bez cateringu, jen místo max výzdoba.My tam budeme mít svatbu teď v červnu. Cenově si myslím, že se do 100 asi nevejdeš.
Odpovědět
Profilova fotka
No, taky jsem měla takové naivní představy, taky mě rozčilovaly komentáře "chytráků", že se při padesáti lidech nevejdu do stovky ani za jídlo, natož abych se vešla celou svatbu.. Dneska jsem řešila jednu nabídku, jen jídlo, bez nájmů, bez ničeho, uznávám, že v Praze, ale zase žádná královská nabídka.. 140. Jen za jídlo a pití pro 50 hostů. A to jen pozdně odpolední raut vlastně. To mě na tom fascinuje nejvíc. Ach jo.
Odpovědět
Sama som hladala pred mesiacom miesto s podobnymi parametrami. Preskumali sme asi 100 miest a naozaj sa pod 200t za spominane sluzby a pocet ludi (90 hosti, vlastne misto, do hodiny od Prahy s jidlem, najom a vyzdobou) dostat tazko. Trvali sme ale na svadbe v lete, v sobotu a v 2019. Odporucam zlavit z tychto parametrov - hladajte mimosezonny termin na rok 2020, niektore miesta mi na nevychytene terminy nabizeli zlavu z prenajmu alebo prenajom zdarma.
Odpovědět
Jenom pro informaci: nás stál raut (jenom) v roce 2017 pro padesát lidí 80 000 Kč v Pze. Dají se sehnat místa, kde se pronájem neplatí. Ale i tak budeš potřebovat peníze na obřad a výzdobu. Na všem se dá šetřit, ale myslím, že ty požadavky se neblíží realitě. Nemůžete mít méně hostů?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?