Tak trochu jiná stodola. Odřekli vám taky svatbu na letošní rok?

Ahoj. zajímá mě, zda odřekli i jiným nevěstám a pouze přes sms? Termín za 5 měsíců. Důvod koronavirus. Zdá se nám spíš, že na náš termín nás někdo přeplatil. Budu vděčná za info.
Odpovědět
to je zvláštne, to by sa mi nepáčilo :-x máte nejakú smlouvu/ zaplatenú zálohu? asi by som ale dala šancu inému miestu...proč dávať svoje peniaze niekomu, kto si ich neváži? (ak vás teda zrušili kôli inej akcii..)
Odpovědět
Taky mi to prijde zvlastni, nam teda dodavatele co nam rusili termin (ale ted na duben), volali, sms neposlal nikdo a stejne tak my volali dodavatelum a tem co to nebrali jsme teprve az potom psaly mail. Rusit termin na zari nebo rijen mi prijde predcasne, prave hodne lidi to na ten podzim presunuje, tak si spis myslim jestli opravdu nedostali lepsi nabidku, coz bych teda osobne povazovala za hluboce neprofesialni. Asi bych jim nejdriv zkusila zavolat a zjistit co a jak. A pokud by se ti zdalo ze se spis vymlouvaji, tak bych poverila kamaradku at jim zavola ze sveho cisla a zkusi si domluvit fiktivni svatbu ve stejnem mesici jako mate vy, pokud ji odmitnou budes vedet ze nelzou, pokud ji neco nabidnou nebo reknou ze uz maji vsechny terminy zamluvene budes vedet ze vas tahaji za nos. Taky muzes zkusit mrknout na jejich stranky, pokud rusi vsechny letosni svatby, budou tam mit o tom info...
Odpovědět
Profilova fotka
Mohli třeba úplně zkrachovat. Asi bych to udělala jak radí Kriss13, to je dobrý nápad zkusit fiktivní zájem od kamarádky. Teď hodně lidí přesouvá termíny z jara, tak by to nepůsobilo divně.
Odpovědět
Profilova fotka
SMS zrušení je poměrně nedostačující. Minimálně bych jim zavolal a nechal si důvod blíže vysvětlit.
Odpovědět
Ahoj, mohla bys sem potom dát, jak to dopadlo? Měli jsme v plánu u nich uspořádat svatbu v srpnu 2021,ale pokud jsou takhle neseriozní, tam to asi budu muset přehodnotit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, zvažovali jsme tohle místo na příští rok. Takové jednání je teda dosti odrazující, přesto, mohli byste mi prosím napsat nějaké bližší podmínky (cena pronájmu na víkend, zda je v ceně i nábytek a nějaké další věci atd.)? Nedaří se mi je zkontaktovat, tak abych věděla, jestli to mám vůbec zkoušet. Díky!
Odpovědět
Doufám, že se Vám podařilo vše objasnit a svatební den proběhl v pořádku.
Odpovědět
Ahoj problém byl snad způsobený covidem, svatba proběhla a proběhla skvěle, počáteční dohady byly tedy něco na nervy, ale v den svatby i den před všechno super. Je fakt, že jsme do toho museli vložit právníka, který vyčíslil stornopoplatky dodavatelům a označil jednání starosty za protiprávní. To nás uklidnilo asi všechny. Lepší je domlouvat se osobně, protože to pak nakonec šlo všechno v pohodě. I tím jak se v létě situace relativně uklidnila. Nemůžu říct na průběh a ochotu ani slovo. Udělali nakonec si myslím víc, než jsme čekali a domluvili. V ceně nájmu 30 000 je všechno. Spousta dekorací, nádobí, stolečků, venkovního sezení, židlí na obřad.... Takže můžu doporučit místo krásné, majitelé ochotní. Jen ta komunikace před akcí nás stála nervy no...
Odpovědět
Profilova fotka
Vážené, nešťastné nevěsty!🙂 Velmi rádi Vám u nás v Penzionu Keramika v Jižních Čechách uspořádáme veselku! Venkovskou svatbu jsme schopni, na jednom místě, uspořádat do týdne se vší parádou.Těšíme se na naší první zimní svatbu! Hlavně buďte všichni zdraví! To Vám přeje majitelka Romana Hulíková
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?