Svatební večeře pro cca 20 lidí v Praze, poraďte místo

Profilova fotka
ahoj holky, potrebovala bych poradit :-) v unoru budeme mit svatbu, bude to spise mensi akce, na veceri bychom chteli pozvat tak cca 20 lidi (jen rodina, pro kamarady udelame parbu zvlast)- napada vas nejake sympaticke misto, kde maji salonek, dobre vari, je to pekne/ utulne a zaroven ne moc snobske? :-) idealne, kdybychom se dostali cenove do 1000/Kc/ osoba i s pitim...pokud vas vsak napada neco fakt cool, co vsak stoji vice, dejte vedet take :-) predem diky vsem za reakce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cheeekyta dobrý den, prosím podívejte se na náš profil www.beremese.cz/catalog/vendor/gypremek. Nabízeme pro menší svatby Kapitánský salonek, 20 osob se tam krásně usadí a ještě máte k dispozici lounge část. Pronájem prostor neúčtujeme. Menu od 420 Kč/3 chody, ale umíme připravit co si budete přát. Přemek Vejsada
Odpovědět
Omfg v Praze je asi milion restauraci v kazdy mestky casti... salonek ma dneska snad uz kazda a dobre jidlo 99% naroda nedokaze poznat takze je to jen o chuti kazdeho z nich. Co je tak tezkeho na tom si ty restaurace vyjet na internetu a podle jeji stranek si vybrat par tipu a z nich si vybrat? Snad necekas ze nejaka genialni restaurace se objevi aniz by existovala nekde na internetu... Shanis restauraci pro 20 lidi a ne pro 100.. takovou kapacitu ma kazda restika :-o PS: svatba v unoru je uz trochu pozde na shaneni mista takze i kdyby ti tu poradil kdo chcel co chtel tak ty nejlepsi nejspis budou stejne uz rozebrane tak necekej a zacni hledat a obvolavat at na tebe misto nekde zbude
Odpovědět
Profilova fotka
hele brooksi, dekuji za skvele minene rady, na webu je samozrejme informaci hodne, az moc - takze neni nad osobni doporuceni.. rozhodne si troufam rict, ze docela dost mist znam, ale nejak me nenapada to "neco", co bych si predstavovala v te cenove kategorii, kt. by se mi libila - takze se rada necham inspirovat zkusenostma ostatnich a budu povdecna za kazdy konkr. tip :-) ..pokud tobe muj dotaz prijde irelevantni, tak ses nemusel obtezovat na nej ani odpovidat - jo a co se tyce unora, nemyslim, ze je to zrovna mesic, kdy salonky a restaurace praskaji ve svech, takze jsem zatim v klidu :-)
Odpovědět
Dobrý den, rád bych vám nabídnul prostory našeho hotelu. U nás je příjemně za každého počasí. S únorovým měsícem nemáme problém. Zatopíme v krbu a bude pohoda :-) . Reference na nás naleznete na našem profilu. Budu se na vás těšit. S pozdravem Tomáš Kál
Odpovědět
Ahojky, at si každej říká kdo chce co chce, ale taky mám podobný problém :-). Budeme mít svatbu též v únoru a plánujeme pouze oběd pro cca 12 lidí a když chceme, aby to bylo trošku na úrovni, aby byla možnost mít salonek jen pro sebe a aby tam dobře vařili-né jen klasickou českou kuchyni, tak není vůbec lehké něco vybrat. Vzhledem k tomu, že budeme mít svatbu na Libeňském zámku, tak se nám moc zamlouvá již zmíněný Green Yacht Hotel, který je nedaleko. Brzo se tam zajdeme navečeřet a pokud nás to uspokojí, tak se domluvíme na podrobnostech. Jestli chceš, dám pak vedět, jak jsme dopadli :) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cheeekyta Dobré dopoledne, ráda bych Vám nabídla prostory Hlubočepského zámečku. Náš areál je inspirován českou lidovou architekturou, pro 20 osob doporučuji využít útulnou roubenou chalupu. Ve večerních hodinách je celá zahrada krásně nasvícená a když budete mít štěstí a bude sníh, budete si připadat jako v pohádce... :-). Připravíme menu dle Vašich požadavků i finančních možností, do 1 000 Kč/osoba včetně neomezené konzumace nápojů (pivo, víno, nealko) se určitě vejdeme :-). Podívejte se na náš profil a v případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Budu se těšit! Krásný den, Petra.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lerdo, tak my jsme o vikendu obehavali prazske restaurace a degustovali, meli jsme nekolik tipu, nejvice nas ale presvedcila navsteva prave take v Green Yacht, ktery jsme si nechali na konec - krome toho, ze prostory lode jsou skutecne moc pekne a na urovni (kapitansky salonek je supr, takovy velky a hodne dobry obyvak), vari fakt dobre, nas dostali predevsim svoji profesionalitou, pristupem a extra sluzbami.- uvidite, jaka bude Vase zkusenost, ta nase je vsak zatim na vybornou! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@hlubocepskyzamecek Dobry den, psala jsem dotaz na Vas mejl asi pred tydnem, zatim bez odpovedi. Bylo by mozne zaslat nejake fotografie, na webovych strankach v sekci svatby toho moc neni, a tez cenik?Poptavala jsem svatbu na letosni leto. Predem dekui za odpoved.
Odpovědět
co il giardino v braníku?
Odpovědět
Profilova fotka
@cheeekyta Máme radost a děkujeme za návštěvu!!
Odpovědět
Profilova fotka
@gypremek ...pár fotografií ze zmiňovaného Kapitánského salonku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?