Svatební obřad venku, Břeclav, Mikulov a okolí. Poraďte

Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějaké pěkné místo pro svatební obřad venku, v přírodě. Chtěli bysme s přítelem, aby na fotkách byly vidět stromy a zeleň, volná příroda nebo les. Oba ji máme hrozně rádi a máme s pobytem v přírodě spojené pěkné vzpomínky i zážitky, navíc i náš dům je zařízený hlavně v přírodním duchu a tak je pro nás normální, aby i svatba byla někde venku. Ideání by bylo místo někde na Břeclavsku, okolí Mikulova nebo i Brna. Zjišťovala jsem možnosti, ale je to bída, místa co se nám líbila jsou pro úřady nepřijatelná a vůbec tam neoddávají, lednicko-valtický areál má pár pěkných míst, ale tam také buď neoodávají nebo je tam přeplněno turisty.... :-| Budu ráda za každý tip. Díky !
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jsem z Břeclavi, tak jsem to tu samozřejmě okukovala. Oddává se třeba na Pohansku nebo v Lednickém parku. Pro inspiraci mrkni třeba na http://www.hermifoto.cz/index.php?id3... nebo http://foto.tvojeimage.cz/fotogalerie...
Odpovědět
Ahoj! Zkus se zeptat na zamku v Miloticich (www.zamekmilotice.cz). Vetsinou delaji obrady v kapli, ale po domluve by nemel byt problem, sezdat vas venku. Maji krasny park a vedle toho bazantnici, pokud by jste radi spis prostredi lesa nez parku. Jen pozor, nekde tu na foru jsem cetla, ze obrady venku delaji jen v urcite dny, takze se radsi preptej ;-)
Odpovědět
Díky moc holky, jdu se kouknout....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?