Svatební obřad ve Kbelích, Vinoři, Satalicích

Nemáte nějaký tip na pěkné místo na obřad ve Kbelích, Vinoři, Satalicích? Klidně někde venku - alej, pěkná louka, park, kaplička, klidně i pěkná oddací místnost...? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@janazzz Ahoj, pro kolik lidí? Měli jsme svatební focení na zřícenině hradu Jenštejn, kde je i kaple. Je to opravdu zajímavé místo a dělají tam i malé obřady. Obřad a hostinu jsme měli v Horních Počernicích - hotel Čertousy. Jukni do mého alba. :-)
Odpovědět
@marketaaj Pro cca 40-50 lidí. To je na Jenštejn ok? Nemáš nějakou fotku, jak to tam vypadá, kde byl obřad? V albu fotky z místa nevidím. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Zámek ve Ctěnicích.
Odpovědět
Profilova fotka
@janazzz Na Jenštejn se v tomhle počtu nevejdete, je to tak do 10 lidí. Fotky z Jenštejna jsem nahrála výše. V hotelu Čertousy jsme měli obřad v zahradě, kde není problém s místem. Doporučuji návštěvu, je to kousek od tvých zmiňovaných míst.
Odpovědět
@vavrinec kromě Ctěnic, ty jsou dost drahé, ty nás také napadly a ty jsme vyřadili
Odpovědět
Profilova fotka
Co Cakovicky zamek? Je to tedy uvnitr, ale oddaci mistnost je moc pekna. Nebo i park v Dolnich Pocernicich - tam se to da i venku, loni jsem tam fotila. Obed pak muzete mit hned v te restauraci Leta Pane. Pripadne Klanovicky Golf Resort. No a letos budu fotit na jedne svatbe na Cakovickem koupalisti, takze mist je kolem hodne :) U Vinore je nadherna alej, ale nevim jestli by tam dovolili obrad - byl asi problem s parkovanim. Kazdopadne je to kouzelne misto.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem si vzpomněla na jedno místo, které není také daleko - Tvrz Dřevčice.
Odpovědět
Profilova fotka
Zámek a park ve Ctěnicích. Nedávno jsem tam fotil jedno rande. Altán na zahradě je stříbrný.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, Ctěnice jsou skvělé. Maj tam altánek venkovní dřevěný a je to tam krásné. Krásné okolí na focení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, ano. Ctěnice jsou krásné na svatbu. Altánek je dřevěný a k němu vede rovná cestička alejí. Romantika.
Odpovědět
Děkuji moc všem za tipy. Ctěnice stojí 10.000 Kč ať je to altánek nebo uvnitř, takže ty jsme z výběru kvůli ceně vyřadili :-( Na ostatní tipy mrkneme, zkusíme to o víkendu omrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme být vzdáleni ca 7 km od Kbel nebo je to už moc daleko:-)??
Odpovědět
Článek se načítá
@gypremek 7 km daleko není
Odpovědět
Profilova fotka
@janazzz To máme radost!! V tom případě bych Vás rád pozval na prohlídku a ochutnávku svatebního menu na hotel GreenYacht, termíny máme stále volné:-) Kontaktujte nás na našem emailu nebo se můžeme dohodnout rovnou:-) Jsme v Praze v Libni.
Odpovědět
Profilova fotka
@janazzz
Odpovědět
to nevypadá špatně, ale bude to poměrně cenově náročné, chtěli bychom se u obřadu vejít do 1000 Kč poplatek matrice, max. 5000 Kč pokud by nás místo zaujalo. Tady bude cena předpokládám vyšší
Odpovědět
Profilova fotka
@janazzz Obřadní místo bez květinové dekorace, to je na Vás, co si vyberete u floristky účtujeme 6 tis. Kč. Parkování pro vozy je zdarma a pak již případné nápoje, občerstvení atd.
Odpovědět
Dobrý den, velice rád bych vám nabídl prostory našeho rodinného hotelu .Obřady připravujeme v blízkém zámeckém parku.Svatby pořádáme již 20 let. Ještě pár termínů máme volných. Přijďte se podívat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?