Svatební obřad Plzeň-pivovarské muzeum

Ahoj holky, ráda bych se Vás zeptala, zda jste se nějaká nevdávala v pivovarském muzeu? Další alternativa je klasika radnice...budu v 6.měsíci a nechci moc někde cestovat, takže plán je vzít se někde na náměstí a dále pokračovat v nějakém hotelu poblíž. Tak budu ráda za vaše zkušenosti a doporučení. Svatba by měla být za 2 měsíce (6.12.14) Děkuju moc :)
Odpovědět
@luciezza My se brali klasicky na radnici. Interier je klasicky, mne se libil, meli jsme velke stesti na super mladeho oddavajiciho a diky uzavirkam kolem namesti tam ani v cervenci nebylo narvano a behem dvou hodin jsme byli jedina svatba. A hostinu jsme meli v Gondole, coz je u Mlynske strouhy, kde je krasna zelen a je to tri bloky od radnice.
Odpovědět
O Gondole taky uvažujeme...a hlavně asi i využijeme přespání tam. Můžu se zeptat, na kolik Vás ta gondola vyšla? Já jsem si zatím s nimi jen psala a oni mi posílali nějaký ceník, al enevím, jak se to dělá potom s oslavou po obědě. Jestli už nám tam pak může přijít kdokoliv nebo jak. Kvůli těm obloženým mísám. Děkuju :)
Odpovědět
@luciezza Bylo to cca 1000,- na osobu s tim, ze v tom byl i priplatek za nazdobeni stolu, jen kvetiny jsem kupovala zvlast. Jinak jsme meli trichodove menu, kde jako hlavni chod byla veprova panenka, veskere piti krom tvrdeho alkoholu, dale tam byl vynikajici raut z grilovaneho masa a syrova a zeleninova misa. My si na prvni schuzce rekli sve predstavy ohledne jidla, orientacni pocet osob, vyzdobu a podobne a pak nam to pani poslala nacenene. S tim jsme s drobnymi malickostmi souhlasili a po domluve uhradili cca 50% jako zalohu. Vsechno slo pak v prubehu samozrejme zmenit a upravit. V tydnu pred svatbou pak byla finalni schuzka, kde jsme upresnili pocet osob, znovu prosli vsechno jidlo, predali priblizny casovy harmonogram apod. Po svatbe jsme pak doplatili k zaloze tolik, kolik se opravdu propilo a vyslo to temer uplne presne na ten odhad. Jinak my meli zvane vsechny lidi na vsechno, takze jsme to neresili, ale pani se ptala, jestli ocekavame, ze dorazi dalsi lidi po obradu - aby upravila mnozstvi jidla na raut. Za nas naprosta spokojenost, ve vsem vysli vstric, obsluha skvela, jidlo opravdu vyborne. A jako darek jsme meli svatebni noc u nich v hotelu.
Odpovědět
My měli všechno v Purkmistru v Černicích. Obřad, hostina, ubytování. byli jsme moc spokojeni. Vaří tam úžasně a obsluha je taky super, takže to byla jasná volba. Hodně holek to tady haní ale my jsme byli moc spokojeni. Švagr měl zas loni na Býkově. Obřad i hostinu ale jídlo nám moc nechutnalo. U nás byla další možnost penzion Pohoda v Letkově. Taky se tam dá udělat obřad i hostina ale nebyli jsme tam. Dívali jsme se jen na stránky. Pak bývájí obřady i hostina v Kalikováku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Ahojky, sice je to už asi pasé, ale třeba to pomůže dalším. :-) Měli jsme obřad v Pivovarském muzeu a byli jsme relativně spokojení. Jediné mínus bylo poměrně šero na "valečce", jak se říká té místnosti, ve které se obřady dělají. A poslední výtka by byla ohledně domluvy - bylo nám řečeno (i v nabídkovém letáku to píší), že nám rezervují "pivovarské muzeum včetně valečky". Den před svatbou jsme se ale dozvěděli, že muzeum zavřít nemohou, tudíž se nám do pár fotek přimotali nechápaví turisté. Nakonec to ale nebylo tak hrozné a paní z muzea nás ohledně focení pustila i do prostor, do kterých bychom se jinak nedostali. Plus muzea je určitě akustika. Resp. není slyšet žádný šum z ulice, takže hudba pěkně vynikne. Původně jsme měli obřad mít přímo v areálu Prazdroje (altánek), ale jsme rádi, že to dopadlo takto - byl tam poměrně velký ruch z hlavní silnice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?