Svatební obřad okr Pelhřimov (cca do 50km od PE)

Ahoj, prosím o tipy zajímavých míst kde by mohl být pěkný obřad a focení.. Místo hostiny máme zajištěné (v naší obci). Svatbu plánujeme na duben příštího roku, tak teď už jen najít zajímavé místo, kde bude možnost focení i v případě nepříznivého počasí.. Chtěli bychom občanský obřad, nikoliv církevní.. Chtěli jsme Zámek v Žirovnici, bohužel nám bylo sděleno, že zde oddávají pouze od června do konce září, což nám zkazilo plány :( .. z tohoto důvodu hledáme nějaká nová místa, kde by to mohlo být zajímavé :) .. díky za každý tip ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Klášter Želiv. Dovolí fotit i v interiérech...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
dobrý den, nevíte zda se tam konají i civilní obřady ?
Odpovědět
Profilova fotka
@jancu01 Určitě ano a můžete si vybrat ze 2 místností. My jsme tedy měli církevní obřad, ale původně jsme chtěli civilní, které tam nabízejí. Prostory jsou tam nádherné. Doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@apologize :Moc děkuju za odpovověď, prostředí je krásné ale přítelova rodina je až od Ždírce nad Doubravou, takže asi prvně budeme hledat někde na půli cesty, spíše i blíže HB :o( Bohužel tam moc možností není.
Odpovědět
Profilova fotka
@jancu01 , v klášteře Želiv jsem fotil civilní obřad, takže ano :-)
Odpovědět
@apologize Ahoj, zajímalo by mě, jak jste zařizovali ten civilní obřad v Želivě - nenašla jsem nikde žádné info, ani kontakt, ani fotky místností, vůbec nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@raylah Ano, zařizovali jsme to v Želivě......s paní Vackovou. S ní si domluvíš úplně všechno, termín, čas, výzdobu atd. :-)
Odpovědět
@apologize Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jancu01 Ano, i civilní obřady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak všem pro info v příštím roce už CIVILNÍ OBŘADY NEBUDOU MOŽNÉ info od paní Vackové
Odpovědět
Profilova fotka
co třeba zámek v Kamenici nad Lipou? My se brali na Červené Lhotě, ale nevím, jak daleko to je od Pelhřimova.. :) Ještě se mi moc líbil Jindřichův Hradec @alci7
Odpovědět
Všem děkuji za tipy.. ale nakonec jsme vybrali náš druhý tip a to svatbu v Zámku pánů z Říčan.. Známý tam měl svatbu a z toho freskového sálu jsou krásné fotografie.. není to sice jako na zámku Červená Lhota nebo Žirovnice, ale bude to určo hezké taky.. ušetřené peníze za cestu vložíme do kapely (housle+klavír) na obřad a bude taky dobře :) Kdyby jste náhodou věděli o šikovné paní na svatební líčení z Pelhřimova a blízkého okolí budu vděčná za tipy.. :)
Odpovědět
Článek se načítá
@alci7 Ahoj, já jsem měla Moniku Tejkalovou, je z Humpolce. Ale je cenově trochu dražší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?