Svatební obřad + hostina v Orlických horách (okolí Čenkovic, Lanškrouna)

Dobrý večer všem, uvažujeme o uspořádání svatby v Orlických horách, ale zatím jsme nenašli vhodný objekt... poradila byste mi některá, jestli jste svatbu někde v okolí Čenkovic, Lanškrouna apod. pořádali ? Napadá nás pouze Rozhledna Suchý Vrch, ale není to uplně to pravé... rádi bychom obřad venku, ale protože jsou to hory a počasí tu je velmi nevyzpytatelné, proto musíme mít plán A i B.... moc děkuji !!
Odpovědět
Pivovar v Hylvátech (Ústí nad Orlicí)
Odpovědět
Moc díky !! Juknu na to 8-)
Odpovědět
Tak jsem se na to mrkla, pojedeme se podívat osobně a uvidíme....
Odpovědět
@serehe Není zač :). Moje známá tam bude mít svatbu (jako ty - obřad + hostina). Dokonce si tam můžeš nechat napéct nějaké cukroví.
Odpovědět
My jsme měli také svatbu v Orlických horách, ale dál od Čenkovic i Lanškrouna.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi asi na stylu svatby, predstavach a poctu hostu. V Letohrade Tvrz Orlice, v Helvikovicich U krtka, Vamberk Na vyhlidce...ci u jakekoliv chalupy venku...
Odpovědět
My budeme mít obřad v Lanškrouně (na nádvoří zámku) a oběd i večerní raut kousek od Svitav v rekreačním zařízení Vysoké pole (je hlavně super, že tam je i dostatek místa na ubytování - potřebujeme pro přespolní). Jinak pro obřad je možné využít různé zámky v okolí (kromě Lanškrouna ještě např. Tatenice, Moravská Třebová, Potštejn), ale tam je to samozřejmě dražší... My nebudeme mít vnitřní variantu, objednali jsme pěkné počasí ;-)
Odpovědět
Nebo kdybyste měli církevní obřad, v Neratově je krásný Kostel Nanebevzetí Panny Marie.
Odpovědět
nene, církevní obřad se neplánuje, byť by se mi to líbilo, ale ani jeden nejsme věřící... jinak ten Lanškroun mě taky zaujal, jezdíme do Čenkovic, kde bude hodně hostů ubytováno...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?