Svatební obřad a hostina v okolí Příbrami, poraďte

:-) neměl by někdo radu kde obřad a hlavně kde pak následně hostinu, oběd či raut, pro cca 30 lidí, nemuselo by to být uplně cenově nad normálem. díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, s obřadem moc neporadím, ale my budeme mít v září hostinu v penzionu Somnium ve Všeradicích = http://www.somnium-vseradice.cz/ Je to nově zrekonstruovaný objekt a otevřený asi od února. Mě to tam nadchlo a ceny mi přijdou normální a přijatelný. Dokonce tam mají i cukrářskou výrobnu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad i hostinu na statku Všetice je to spis k Benešovu, ale je to tam úžasné po všech stránkách! Dal me napadá zámek Radíč, penzion Hulín, statek Spáleny mlyn... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Myškův mlýn - osobně doporučuji i na večerní raut a ubytování tj. všechno v jednom 8-)
Odpovědět
Ahojky, my máme svatbu na zámku v Březnici a pak hned oběd vedle zámku v restauraci Na Statku. Je to tam moc pěkné, nové, po rekonstrukci a hostina pro 30 lidí se tam vejde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeďte se podívat do Marína Orlík. Je to tam krásný a skvělá domluva. My tam budeme mít hostinu taky a obřad na zámku Orlík na terase. Ideální...a Marína je kousek.
Odpovědět
Dobry den, doporucuji Hotel Ermi v Jincich, je to tam bajecny. Obrad jsme meli na Tocniku v kapli. Hodne stesti.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji Vám zámek Dobříš, obřad na zámku, hostinu v zámecké restauraci. Je možnost i ubytování. Máme poslední 3 termíny na letní období. Neváhejte a volejte, věřte, že budete spokojeni. Je tu klídek a krásná zahrada.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obřad na Červeném Hrádku u Sedlčan a hostina, raut a veškerá zábava pak bude v penzionu Smolotel - úžasný prostředí na obou dvou místech :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy, kousek od Přábrami.
Odpovědět
Ahoj, doporučuju Onen svět byla jsem tam kamarádce na svatbě a bylo to krásné, cenu neznám ale kamarádka si nějaké pití dovážela vlastní tak to taky zkus a ušetříš.
Odpovědět
Jediné Lnáře zámek. Top
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?