Svatební místa. Znáte nejaké netradiční?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj všechny (nebo možná i všichni), jsem redaktorka ženského časopisu a potřebovala bych trochu pomoct se svatební přílohou. Kde plánujete nebo jste měli obřad? Co se vám tam líbilo a co nikoli. Jedná se mi hlavně o netradiční místa - takže neeee radnice a městské úřady. Moc mi tím pomůžete. Díky a budu se těšit na vaše příspěvky.
Odpovědět
1
2
Panenský Týnec, stojí tu nedostavěný gotický chrám-velmi magické místo a uvnitř jsou velmi pozitivní zóny a to dokonce nejsilnější v celé ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj tak mi jsme měli svatbu v skleníku tropických květin v Botanické zahradě na Albertově a nejlepší na tom byla spolupráce s ředitelem Botanické panem Větvičkou který se vším pomáhala a byl moc ochotný. :-D Bylo to tam krásné a nechali jsme si taky udělat CD které tam hrálo zvuky džungle a bylo to super.Jen to rychle uteklo ]-(
Odpovědět
ahoj, my jsme měli svatbu v hotelu Jana v Přerově, měli jsme tam všechno na jednom místě, obřad, hostinu, ubytování a i fotky v hotelové zahradě + přerovském parku ( Michalov). Bylo to tam super, :-) , všichni byli moc ochotní a milí a vycházeli nám ve všem vstříc.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky my se budem brát v botanický zahradě na travnaté ploše pod sekvojemi-nádhera,radnice mě vůbec se nelíbila a přítelovi taky ne ,chtěli jsme netradiční místo
Odpovědět
Budeme se brát v kostele Nejsvětější trojice na Dobříši :) krásné místo, ale možná jen pro mě, obřad bude církevní.
Odpovědět
Profilova fotka
ali?nemůžu najít to téma svatba v časopise:-(
Odpovědět
My se budeme brát v kapli sv. Vojtěcha v Kostelci nad Černými lesy. Je tou kousíček od Prahy a je to tam moc krásné. petulak: To je opravdu pěkný.. to by se mi taky líbilo..:-)že bych místo ještě změnila?:-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
:) Tak už i mě to potkalo, ale jak myslíme tak myslíme nemůžeme vymyslet žádné místo, co by se hodilo. Budeme mít netradiční svatbu - vintage šaty, příroda, k obědu fr. harmonikář, kavárenské židle a podobně.. Nejradši bychom se brali pod širým nebem u nějakého zajímavého místa, ale chápeme že dešti neporučíš a zahradní stany nechceme. To samé platí o zámeckých zahradách francozského typu. Chtěli bychom něco "přírodnějšího" skromějšího a přirozenějšího. Ala kaplička na kopci s velikým stromem. Jako výjev z kytice :) Vyskytujeme se ve středočeském kraji.. Ale budu ráda za jakýkoliv zajímavý typ
Odpovědět
Ahojky, my budeme mt svatbu na vyhlídce Belveder v Českém Švýcarsku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no mě to už u tebe v albumech dříve zaujalo, ale nevěděla jsem kde to je :) děkuju
Odpovědět
efe: nemáš zač. A kdy se vdáváš?
Odpovědět
Profilova fotka
Až za rok, ale řeším to holt pomalu už teď, než se pak stresovat, že mi to místo už někdo vybral. Jsme oba s přítelem úplně namydlení,hrozně vybíravý a máme i zdravotní omezení v rodině.. takže veliké šplhání (jako třeba Divoká Šárka) nepřipadá v úvahu. :(
Odpovědět
efe: Na vyhlídce Belveder dělají jednu svatbu na den, dá se tam dojet autem a hned u toho je hotel, kde si můžeš zajednat sál za i pro 50 lidí. ten stojí 1000,- Poplatek obci Labská Stráň 1000,- za pronájem vyhlídky a 1000,- matrice Děčín, že vás oddají mimo obřadn síň. To vše. A jsou hrozně moc milí. o 100 procent víc než tady u nás na matrice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moc děkuju :) další další nápady ať je z čeho vybírat
Odpovědět
efe: nemáš zač. My taky chceme netradiční svatbu. Asi si ujasni, co by si chtěla a pak hledej přes strýčka googla, tak jsem narazila na naše místečko. Původně náš sen někde u moře(ale s rodinou - rodiče), jenže kvůli zvířectvu a financím to nešlo zrealizovat. Pak jsme vzpomínali na dovolenou v Českým ráji a ejhle. V Českém švýcarsku jsme nebyli, tak si to spojíme i s dovolenou. Rodiče a svědci tam budou přes víkend a my pak ještě týden :-) Ještě mrkni na Hrubá skála. V Českém ráji, oblast Hruboskalksko. Nádhera. Mají tam zámek, kde oddávají a nebo ještě lepší je ta jejich radnice (je to v malé zahradě, kde dokonce oddávají) a taky moc milí lidé. Takže možnosti jsou, jen hledat :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no ale já mám stejně na mysli spíš místa, který se vygooglovat nedají :) Jak sem řikala, kaplička se stromem, nebo jen obr strom na louce.. kus vinice, případně českej statek, ale ne rekonstruovanej.. ať tam padá omítka a tak :) prostě přirozeně. Rozhodně jen na jeden den, ubytování hostů neplánujeme a sami po svatební noci pofrčíme na líbánky..
Odpovědět
Tak to hodně štěstí s matrikami. My tady v Brně chtěli oddat jen kolem 15:00 a nešlo to a hrozně moc problémů se vším :-( Ale nenech se. Držím pěsti, aby to vyšlo dle vašich představ. Jinak s tím googlem. Místo najdete a ani se tam nemusí oddávat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, možná diskuse i pro mě. Chceme se brát 29.května 2010 na zahradě u rodíčů mého nastávajícího. Nikdy jsem nečekala, že to bude takový problém. V dnešní době kdy se lidé berou pod vodou, v balóně a nevím kde ještě. Prostě jsem z toho rozčarovaná. V Telči nám řekli, že oddávají pouze na radnici, na zámku a na Roštejně. A odkázali nás na menší vesnici poblíž pod kterou prý spadáme. Tam se k tomu dlouho nevyjadřovali a potom řekli, že jsou v ten termín u nich volby a že to nepůjde. Tak nevím. Nevíte někdo jestli se dá sehnat oddávající aniž by spadal pod tu obec, případně jak je to s tou matrikou atd. Máme skoro všechno zamluvený a nakonec budeme asi muset změnit datum. Neochota hadr. Nikde jinde se vdávat nechci, protože to chceme po svým u lesa na velké zahradě přímo u rybníku. Chceme tam i hostinu, svoji kapelu atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
does anybody know any Factory or interesting place for wedding ? Originally I am from Latvia and sometimes people there make weddings in nice places like http://www.precos.lv/pakalpojumi/svin... Does anybody know anything similar here in CZ ? I dont want castle etc - I want something unusual. Something unique . Looking forward for any reply .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@mady87 I do :-) but I think it is too late now, here are pictures of our factory wedding: http://www.beremese.cz/blog/digydigy/...
Odpovědět
@efe Ahoj, tvoje svatba mě zajímá, chceme něco podobnýho. Jak to dopadlo?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
GreenYacht v Praze:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?