Svatebni mista na svatbu pristi rok srpen- doporuceni

Dobry odpoledne, Mohli by jste mi prisim poradit nejake pekna svatebni mista kousek max 150km od Prahy na svatbu? Ideal by byl nejaky mlyn s ubytovanim, kde se obrad a hostina da delat pod jednou strechou a je netradicni ( my chceme velmi relax svatbu, spise party/grilovacka a mit pekny vikend) Mame spoustu hostu co prijedou ze zahranici tak je pro nas vitalni mit ubytovani na miste. My jsme meli zarezervovany Hodejovicky Mlyn na pristi rok srpen ale prave tedka jsme se dozvedeli ze ten mlyn se bude prodavat takze nase svatebni registrace se ruzi a musime najit nove misto :)! Jelikoz oba nezijem v Cesku a vubec nevim o zadnych dobrych mistech, byla bych rada kdyby jste mi mohli doporucit nejake pekne mista. Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
V našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut až pro 150 osob a večerní zábavu spojenou například s grilováním. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pro lepší představu doporučuji kouknout na naše nové svatební stránky, kde najdete jak informace, tak fotografie z reálných svateb u nás.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout prostory našeho Mlýna, 4km za hranicí Prahy, 15 minut od letiště Václava Havla. Ubytovat můžeme 35 osob, kapacita pro svatební hostinu je až 110míst. Na zahradě lze uspořádat obřad, k dispozici můžete mít veškeré prostory - hlavní sát, zahrádku, pergolu s otevřeným krbem... Podívejte se do našeho profilu, je tam i krátké video o svatbách u nás. Pro bližší informace, mne neváhejte kontaktovat, ráda pomohu i takto na dálku :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Za mě doporučuji Penzion Na kopečku u Křince. Měli jsme tam svatbu tento rok a jídlo vynikající, krásné prostředí, velmi klidné místo (vesnička s cca 50ti obyvateli), všechno nově vybudované, mladý personál, vše proběhlo podle našich představ :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Doporučuji hotel Čertousy v Horních Počernicích, Praha 9. Měli jsme zde obřad, oslavu a ubytování pro 65 osob. Všichni byli spokojeni, hosté chválili obsluhu.
Odpovědět
Dobrý den, velice rád bych vám nabídnul náš hotel . Je na východním okraji Prahy . Můžeme vám zajistit všechno na jednom místě. S pořádání svateb máme bohaté zkušenosti. Podívejte se do našeho profilu. Pokud budete potřebovat pomoc jsme vám pně k dispozici. Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím vás :) Ráda bych vám doporučila služby našeho penzionu (brzy již **** hotelu). Krásné klidné prostředí, lidové ceny, kvalitní suroviny, příjemný a mladý personál,..Více informací na našem profilu zde. Nebojte se mě kontaktovat, ráda vám na vaše zprávy odpovím :)
Odpovědět
Dobrý den, mám dva dotazy ohledně Hodějovického mlýna. Chtěli bychom tam uspořádat v srpnu svatbu a vy píšete, že jste měla zarezervovaný termín a že mlýn se prodává. Ci já vím, tak je pouze uzavřen na zimu a od 1.4. bude zase v provozu. Vám někdo tu rezervaci zrušil? Druhý dotaz, mohla ybste mi poskytnout číslo na majitele? Už měsíc volám na číslo, které je na webovkách a nikdo nezvedá a nevolá zpět, také bych chtěla termín. Děkuji a držím palce:)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte ke mně do alba "možná" - je tam Anfus Steak House s nádhernou stodolou na hostinu, obřad lze taky uskutečnit a je tam i místo pro přespání hostů, případně je hned vedle ve vesnici hotel.. :) Jen nevím, jestli už to není moc daleko - u Nepomuku...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@vendyz Hodějovický mlýn už bude pouze k soukromým účelům.
Odpovědět
Článek se načítá
http://www.cerny-kohout.cz/?page_id=61 krásné a netradiční místo v Prokopském údolí (přírodní rezervace, Praha)
Odpovědět
Profilova fotka
já i @1nelinka ti doporučujeme Resort Zelené údolí v Úžicích.. cca 20 minut od Prahy směr Lovosice. Mrkni na www.basta.cz a na naše profily.. Já teda budu mít svatbu až na konci srpna, ale 1nelinka už měla ;-) Ceny bezkonkurenční, jídlo úchvatné, personál vstřícný a hlavně nic není problém :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?