Svatební hostina - Vysočina - tipy

Profilova fotka
Zdravím, hledáme místo na svatební hostinu. V okolí obec Moravec na vysočině. Chtěli jsme ji mít v novém městě na Moravě na horním dvoře ale za 90lidi požadují 180.000Kc což mě přijde velice přehnané 😲. Nemá někdo zkušenosti s jiným místem kromě podmitrovu?? Děkuji 🙂🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, letos jsem natáčel svatbu na této adrese a 90 lidí se tam vejde v pohodě a myslím si že to bude o polovinu levnější, zde posílám odkaz https://mapy.cz/zakladni?x=16.0707037... a pokud by jste chtěli i natáčet svatební video ozvěte se mi, zdraví bajer video :-)
Odpovědět
@video Dobrý den. Mohu se zeptat, zda Vámi doporučené místo je penzion/restaurace/...? Našlo mi to jen odkaz na firmy dle adresy. :-| Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baunkaarl Dobrý den, to není penzion je to budova přímo zemědělského družstva v novém městě na moravě a v tom sále kde měli hostinu tak ten sál je normálně mimo svatby postaven jako jídelna pro zaměstnance, kteří se tam chodí stravovat a na svatby se to pak přestaví jinak. zde na ně posílám kontakt a zavolejte si tam a klidně se s nima domluvte na návštěvně http://zd-nmnm.sluzby.cz/ Podrobnější informace Vám asi neřeknu to nevím jak vše tam mají vedené. Jen vím že nevěsta říkala že hodně na hostině ušetřili než to dělat jinde někde v restauraci.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zdravím, jestli je to ještě aktuální, tak doporučuji https://www.pension-klokoci.cz/. Chodila jsem tam na brigádu a může tam být i obřad. Záleží ale na tom, zda budete mít 90 lidí na oběd nebo prvně užší rodinu. Dovnitř se vejde 55 lidí a se zahrádkou 100. Ještě to jde řešit rautem, což taky na své svatbě plánuji, tak uvidíte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?