Svatební hostina ve Zlíně a okolí, doporučíte místo?

Profilova fotka
Ahoj holky, doporučíte mi nějakou dobrou restauraci nebo místo na svatební hostinu Ve Zlíně a blízkém okolí? Plánované místo nám vyhořelo, takže hledám náhradu. Zamlouvá se mi Koliba U Černého medvěda, ale tam to bude asi nákladné, ale uvidíme. Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 Ahoj, my jsme měli hostinu právě v Kolibě U Černého medvěda a můžu vřele doporučit :-) Počítali jsme, že to bude dražší, ale nakonec nás cena víc než mile překvapila- dostali jsme třeba slevu na ubytování a nakonec to všechno vyšlo zhruba na 900/os- oběd, pití, raut a ubytování 10 lidí. Obsluha skvělá, jídlo vynikající- svíčková byla naprosto luxusní. Žádné snahy o šizení, porce napočítané ne podle uvařeného, ale podle toho co šlo skutečně na stůl..Opravdu jsme byli moc spokojeni a velkou výhodou je i poloha koliby- je to ve Zlíně, ale přitom v lese- žádná starost o děti, že vletí pod auto.. A taky má koliba takovou pěknou atmosféru a kouzlo..
Odpovědět
Profilova fotka
právě...moc se mi líbí to prostředí a hlavně umístění...byla jsem už na pár svateb, kde jsme slavili do ranních hodin a měli k dispozici zahrádky, ale obsluha nás zahnala dovnitř, že kvůli hluku to musí uzavřít...aby si v okolí nestěžovali a třeba na nás někdo nezavolal policajty...Děkuju za pozitivní reakci na Kolibu U Černého medvěda. Určitě nebudu házet flintu do žita a zkusím se poptat.
Odpovědět
Pokud hledáš něco levnějšího, za sebe můžu doporučit U Barcuchů, výborné jídlo a veškeré pití si můžete donést vlastní. Je tam taková větší terasa, ale asi kolem 23 hod se teda musela zavřít, kvůli nočnímu klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanbor @zuzka3112 Tak já teda Barcůchy doporučit nemůžu. V září jsme předběžně zamluvili termín (s tím, že ho máme rezervovaný) a že se dojedeme domluvit na podrobnostech za 3 týdny (dřív jsme díky práci nemohli). Domlouvali jsme telefonicky schůzku- jasně, termín máte bloklý, dojeďte. Přijeli jsme a v knize "rezervací" měli zapsaného někoho jiného (paní si pamatovala, že je psala před týdnem) a měli u nich špatně zapsané číslo, takže se nemohli dovolat. Barcůchová řekla, že kdo je zapsaný má přednost a že se nám v pondělí ozve (byl víkend), voláme Barcůchovi se kterým se to domlouvalo- prej to není možné, hned to zjistí a v pondělí zavolá..No hrůza, okamžitě jsme se ohlíželi po něčem jiném, protože tato neserióznost nás odradila a díky za to, protože jinak bysme úžasného medvěda nenašli.. a jak to dopadlo? V pondělí nevolal ani jeden- manželovi jsem řekla, že se určitě ozvou tři týdny před svatbou, jetsli s tím počítáme. A opravdu, měsíc před svatbou telefonát- najednou si po x měsících vzpomněli..No měli smůlu a my jsme byli moc rádi, že jsme byli u Medvěda:-) pro mě jsou od té doby neseriózní a nespolehliví a neobjednala bych si u nich ani chlebíčky..Kdybychom nejeli domlouvat detaily takto dopředu, tak bychom ani nevěděli, že není kde udělat hostinu..
Odpovědět
Profilova fotka
@hanbor No u Barcuchů bych to teda nechtěla už..loni tam měl svatbu brácha nejstarší a přesně...venku vedro jak kráva a v deset nás zahnali do sálu, kde bylo vedro na zdechnutí...svatební den se nesl v duchu tropických veder-cca 35 ve stínu, takže masakr...je fakt, že měli hodně svého, skoro vše, ale co na plat, když od 11 vnoci se všem alkohol v té sauně rozležel a zábava šla brzo do kytek...a pak už to bylo takové nepřijemné, prostě jasně dávali najevo, že bychom to měli ukončit...
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa jj...my půjdeme domlouvat ještě do pivovaru v Lukově a posléze případně u Medvěda...uvidíme jak to bude cenově vycházet..co si budeme nalhávat, nejsem bohatá nevěsta :D:D:D a každá grešle pro nás důležitá..ale to asi u všech..ač u Medvěda se mi to prostředí mooc líbilo.. 8-)
Odpovědět
@zuzka3112 no já mám opačnou zkušenost, co se dá dělat
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 ahojky, my to mame zamluvene na Trnave ve stare stodole, ktera me naprosto okouzlila. Svatba teda jeste nebyla, ale par kamaradek ji tam melo a byly velmi spokojene. Pani vedouci je moc prijemna, predbezna cena skvela a taky si toho muzeme donest hodne svojeho, co se tyce alkoholu. Sice to neniprimo ve Zline, ale cesta trva asi jen 20 minut takze zadna hruza.
Odpovědět
my jsme měli svat.oběd v pizzerii U čápa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 My jsme taky přemýšleli o Trnavě a o Lukovském pivovaru, leč obojí bylo 7 měsíců předem rezervováno :-) Tak jsme si řekli, že je to jednou a jdeme do Medvěda, protože mě se stejně nic jiného nelíbilo, poté co jsem viděla Medvěda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jj, Medvěd je na úrovni..i to prostředí skvělé, krásné...Ale u nás vyhrála nakonec pivnice v Lukově. A náš termín jako jediný v červenci měli volný! takže volba byla jasná. Rezervováno :-))) mám radost. paráda! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 Gratuluji k výběru :-) Myslím, že budete spokojeni- alespoň podle toho co slýchám..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Děkuju..také slýchám samé chvály..hlavně je to tam takové domácké prostředí :-)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
někde jsem rozvinula znovu diskusi na místa svatebních hostin..takže asi tak...užili jsme si to skvěle..jídlo bylo výborné, ale kdyby se o nás nestarali mladí (dcera majitelky s manželem), tak bych paní majitelku asi přetrhla :-D
Odpovědět
Na Rozcestí na Trnavě :-) Výborné jídlo, přístup paní provozní a dobré ceny :-)
Odpovědět
@kessa - dobrá volba! Maminka slavila U medvěda padesátiny a byli jsme vážně mile překvapeni - nízká cena, vynikající jídlo a obsluha - paráda! My budeme mít bohužel na svatbě mnoho lidí, oslava bude tedy v Sazovicích... Věříme, že se nám tam bude líbit a budeme spokojení
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Trnava - Penzion na Rozcestí ;-)
Odpovědět
Když vzpomínáte Trnavu byli jsme se dívat v Trnavě na Rekreačním středisku. Bylo sice v náš termín obsazeno, ale vypadlo to tam moc hezky. Na Rozcestí bývá problém s hudbou, která musí končit po půlnoci kvůli hluku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
ahojky, prosím holky, neměli jste někdo hostinu na 21 budově (mrakodrap) ve Zlíně... nějaké hodnocení a jaké to bylo???? díky....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@atkah Dobrý večer, chci se jen zeptat jestli náhodou nevíte kolik asi cca na osobu stojí jídlo a pití v Trnavě ve stodole?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Lesní hotel - nejlepší místo na svatbu, jen škoda, že ten den tak utekl a já si to tam nevychutnala více :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?