Svatební hostina ve Velké Klajdovce v Brně

Profilova fotka
Ahoj nevesty, mela jste nektera hostinu ve Velke Klajdovce? Byli jste spokojeni? A vyuzil nekdo i ubytovani tam? Potrebujem udelat hostinu nekde, kde je i moznost ubytovani, takze se vyber rochu zuzuje. Diky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam svatbu neměla, ale 18. 4. 2008 jsem tam na jedné byla. Prostředí pěkné, jídlo dobré, obsluha pohotová a rychlá. Ale mě to osovně na svatbu moc neoslovilo. Všechno perfektní, ale něco mě tam scházelo. Ale doporučuji tam zajít na jídlo a zarezervovat hodně dopředu, je tam nával na svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tam radi a často už několik let chodíme,ale ne do restaurace ale vedle do pivnice. Z vlastní zkušenosti- svatba tam je rozhodně finančně náročnější. Končí se většinou tak kolem jedné-personál chce taky jít spát. Svatbu obsluhují většinou (ne vždy) učni pod dohledem zaměstnance a ti letošní jsou...... no jak to říct? Asi příkladem:(jako čísník tam pracuje můj kamarád) učeň po něm chtěl natočit dvě piva, kamarád mu je natočil a ten borec (podotýkám, že třeťák) se ho ptá: Který z toho je černý?:-) no tak asi tak. Jídlo v resturaci někdo chálí, někdo ne. Sto lidí sto chutí. S ubytováním v Líšni je ještě Zámeček, Libuška (tam jsme měli svatbu my-no nic moc, už tam nejdem ani na večeři, nejraději jdem na Zámeček) jinak v Líšni už asi nic jinýho s ubytováním není.
Odpovědět
Profilova fotka
Hráli jsme tam na 2 svatbách s kapelou. O víkendu jsem tam učně neviděla - obsluhovaly tam 2 slečny, pohotové, rychlé a vstřícné . Jídlo nám moc chutnalo, miniřízečky, rolády atd - vynikající, vše v terinách, bylo to teplé ještě dlouho po vydání. Oběd posoudit nemohu, byli jsme tam jen na večerní raut. Víno povolili svatebčanům svoje. Končili jsme v jednu, ale hosté se bavili dál a nikdo akci neukončoval, jen kapela už musela skončit, kvůli hotelovým hostům, to se dá pochopit :-) Že je ale Kljadovka z těch dražších podniků, s tím musím souhlasit, pokoje jsou pěkné a mají i novomanželské apartmá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Víno je za špuntovné
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud budete mít svatbu v tom oblouku, tak je to tam dost malé. Také mi vadí, že hudba bývá v jiné místnosti. Byla jsem tam jednou a bylo to takové roztáhané. Ale hosté zase mohou obdivovat výhled na celé Brno
Odpovědět
Profilova fotka
judith, my jsme tam chteli hostinu v srpnu, ale uz v breznu meli beznadejne plno, takze asi to chce hodne dopredu rezervovat. Ale jednani vstricne, kdyz se tam byl pritel domlouvat poprve. A za lahev vlast. vina chteli 50,- spuntovneho
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky Berušky :-) , my jsme měly hostinu na VELKÉ KLAJDOVCE a můžu říci,že to v nás všech nechalo moc krásné vzpomínky.Co se týče výzdoby,domluvy,jídla atd v ničem nebyl problém.Samozřejmě,že je dražší,ale hlavně na lepší úrovni,my jsme měli tu možnost vidět aspon na fotografiich jak vypadá svatební tabule i když jsem měla už svou přectavu a všechno nakoupené ale paní a pan provozní jsou suproví lidé kteří Vám ve váš velký den vyjdou opravdu vstříc je tam možnost den předem dovést jak dorty tak výslužky,mají velké lednice.Je tam také možnost,že Vám paní provozní ve Váš velký den udělá svatební tabuli podle vašich přectav nebo to klidně můžete nechat na ni umí si opravdu skvěle poradit,mooooooc šikovná paní.My měli i bílé potahy na židle se světle růžovou mašlí a vypadalo to opravdu luxusně.Kdo viděl naši svatební tabuli nevěřil vlastním očím x-) .NÁDHERA NÁDHERA A ZASE JENOM NÁDHERA A LUXUS.Pokud by jste holky měli o nějaké informace zájem klidně napište ráda Vám odepíši doufám,že jsem na nic nezapoměla. :-) Přeji Štastné a Veselé Vánoce a Štastný nový rok 2010. :-)
Odpovědět
vinnie • 29. říjen 2009 v 10:46 Zdravím všechny nevěstinky, nemáte jakoukoliv zkušenost s touto restauračkou?Chceme menší svatbu v dubnu 2010 a sháníme info,moc díky! kaata.1 • 31. říjen 2009 v 09:11 Ahojky. Je to dobrá restaurace s příjemnou obsluhou. Byla jsem asi 3 x na jídle a 2 x i na svatbě. Krásné prostředí a úžasný výhled na Brno. Je to však restaurace v poněkud vyšší cenové kategorii - pokud tedy neva ;-) Výhodou je, že je restaurace součástí hotelu, takže ubytko bez problémů. Být tebou nechám si zaslat kalkulaci a uvidíš hned. Jinak v létě je tam svatba skoro každý týden. :-) lenieka • 6. listopad 2009 v 11:15 Ahoj vinnie, my tam máme zamluvený termín a zatím jsem slyšela samé kladné ohlasy :-) pepetoy • 9. listopad 2009 v 11:54 vinnie: Klajdovka je fajn. Přítel bydlí kousek od tama. Záleží na tom kde to budete mít. Jsou tam dva salonky a v obou bývají svatby. První je hned naproti parkoviště v tom oblouku a druhý je na konci budovy. Ten je podstatně menší tak do 35 hostů :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Obnovuji toto téma a prosím o další zkušenosti z této doby. Děkuji moc
Odpovědět
@hanka. Se svatbou zkušenosti nemám, ale co jsme tam byli na jídle, tak teda nic moc... Vždy mi přišlo, že si na lepší restauraci snaží hrát (cenama) než aby jí fakt byli... Personál soudit z poslední doby moc nemůžu, obsluhoval nás někdo z Charbulky v rámci praxe :D Ale teda ten výhled od tama je krásnej :) Ale nebála bych se toho, určitě tam ale prvně to jídlo vyzkoušej(třeba měl hold kuchař jen blbej den :))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj holky,tak jsem zvědavá,kdy nám Klajdovka konečně potvrdí termín a budeme moct zaplatit zálohu a tak. Chci už mít jistý ubytování a tak!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?