Svatební hostina v Yard Resortu - Předboj u Prahy

Měli jste někdo hostinu v Yard resortu v Předboji u Prahy? Prosím o váš názor, díky předem!
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca V Yardu je ted nove sefkuchar Tomas Stehlik (drive napr. restaurace Na konci nebo Buddha-bar), takze jidlo by melo byt fajn..
Odpovědět
Díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Yard Resortu budeme mít svatbu příští rok v červenci. Zatím jsme tam byli na večeri v jejich restauraci a jídlo nám moc chutnalo, ale určitě si tam ještě před svatbou dáme ochutnávku obědu, aby jsme byli v klidu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca Rádo se stalo :-)
Odpovědět
koukni na http://svatba.geoveverky.cz/home měli tam svatbu,je tam spousta fotek,ale na 100% tam nevařili,nevím jak teď,měli objednaný catering kamarádka jim tam vezla dort,a sestavovala ho až tam,říkala že je to tam pěkné..... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my zde budeme mít svatbu v červnu. Catering tam již nelze využít, protože tam mají svoji restauraci - poměrně nově. Kvality bych se rozhodně nebála. Doposud jsme byli jen a jen spokojení - až do té chvíle, kdy se změnilo vedení provozní části ( což nám ani neoznámili) nová paní je sice milá a asi schopná, ale to co nám teď posílá za podmínky - to mi hlava nebere. Litr kohoutkové vody nám budou účtovat za 50 ,- Kč, účtují poplatek za ubrus 150 ,- Kč, každou započatou hodinu po půlnoci 1500,- (plus normální pronájem) a chtějí nám účtovat Plzeń za 45 Kč ačkoliv v restauraci ji mají za 38 Kč. Jsem z toho dost znechucená popravdě.
Odpovědět
@tomisi to se ti nedivim...kdyz si zaplatim pronajem tak si tam preci muzu konzumovat co chci tzn.vlastni ...osobne bych hledala jinde!!! Hrozna zlodejna...misto, aby byli radi za kazdou korunu tak by z cloveka nejradsi stahli kuzi ]-(
Odpovědět
@kalisek tak Yard Resort je právě z těch podniků, které nejsou odkázány na "každou kačku" a bohužel tomu zřejmě přizpůsobují i jednání, což se ale velice divím... Mají bohatou golfovou klientelu, která neřeší zda dá za ubrus 150 nebo 300, jestli mi rozumíš :( Každopádně to jednání je otřesné :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
V Yard Resortu, je možné si vzít vlastní catering. Do milulého roku svatby zajišťoval Prague Catering, který zde svatby zajišťuje i v tomto roce. Nicméně, jak již zde bylo zmíněno, minulé vedení bylo s cenami pronájmů prostor rozumné, oproti současnému, kde 35tis Kč za pronájem Sýpky, je dost neadekvátní vzhledem k tomu, že i v centru Prahy se dají sehnat, neméně zajímavé prostory za menší peníze. Ovšem vše je jen otázkou nabídky a poptávky. A zde začíná poptávka pomalu opadat. P.S.: Tomáš Stehlík, dle informací v Yard Resortu už půl roku nepůsobí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?