Svatební hostina v restauraci s vyhlídkou na Prahu

Chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaký tip na místo v Praze s terasou, nejlépe výhledem na Prahu, staré město. Je to sice až za rok a bude se vdávat moje sestra,ale protože žije v Anglii, tak jí s tim pomáhám já. Psala jsem na Nebozízek a Vila Richter. Obojí je krásné,ale ceny se bohybují přes 200 000 a to už je nad rámec. Nezáleží jim(sestře a budoucímu švagrovi :) ani tak na jídle jako spíš na místě, takže tam se dá ušetřit... Díky za odpovědi. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Napada me Sporthotel, uplne uzasny je to na Petrinskych terasach! Hrali jsme tam s nasi kapelou nekolikrat a vzdy to nemelo chybu...
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Aria *5 pod americkou ambasádou má terasu na střeše, kde se dá oddávat i obědvat, viz www.ariahotel.net. Osobně doporučuji.
Odpovědět
@lukashsax dobrý den, ty jsem dnes zrušila na přání sestry,ale děkuji za radu
Odpovědět
@nuance_pronovias Dobrý den, děkuji, dnes tam mám domluvenou schůzku. Moc se těším, byla jsem tam jednou na večeři a vím, že místo je to krásné. Všechno se bude ale odvíjet od ceny, protože to bude svatba cca o 70 lidech. Mohu vás poprosit, zda mi můžete poslat třeba do inboxu jak to probíhalo u vás? Kolik bylo lidí, pití, jídla - pokud by vám to nevadilo, tak cena? Moc děkuji!!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikakarvai Co jste zrusila? :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeden z nejkrasnejsich vyhledu na Prahu (ze zastresene terasy) ma restaurace v Lobkowiczkem palaci na Prazskem hrade, Lobkowicz Palace Cafe. Cena bude zrejme dost vysoko, ale za zeptani nic nedas :-)
Odpovědět
@lukashsax ty Petřínské zahrady :) Bylo to v plánu,ale nakonec jsou top tři : Hotel Aria - to je nad náš budget, Richterova vila- tam,ale zatím není skoro žádná zpětná vazba- což při jejich cenách neni uplně milé a Nebozízek. Čekáme na kalkulace na míru a od ceny se to bude vyvíjet...
Odpovědět
@nathercie Tak to je nádhera! Ovšem myslim, že tam se s budgetem nevejdeme určitě. Zítra tam ale napíšu a uvidíme. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikakarvai Uz jsem se lekl, ze jste zrusila nas. :o) Ale jelikoz jsme nebyli domluveni, tak se me to netyka. :o))
Odpovědět
Ahoj Veronika! Mozem sa spytat, ako to vyzera s tou restauraciu s vyhladom na Prahu? Ja som sa tiez pustila do hladania podobneho miesto, najlepsie hned aj s obradom a zatial sa mi paci Nebozizek, ale bojim sa, ze to bude fakt moc drahe..... :-| Diky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na téma "Průzkum nejvyhledávanějších svatebních destinací v ČR" a právě toto místo se v mém přehledu také vyskytuje. Kdyby byl někdo ochotný odpovědět mi na následující otázky - přímo zde či do soukromé zprávy, tak by mi to velmi pomohlo. 1) Jak jste se dozvěděli o daném místě? 2) Co se Vám na této lokalitě nejvíce líbilo? 3) Byl/je přístup personálu (majitelé, koordinátor, recepce, obsluha...) v pořádku? 4) Zdají se Vám ceny za služby přijatelné? 5) Řešili jste v průběhu příprav či samotného svatebního dne nějaké problémy? (Pokud ano, byly vyřešeny?) 6) Doporučili byste svatbu na tomto místě dalším klientům? Odpovědi na tyto otázky zůstanou v naprosté anonymitě, jedná se pouze o zpětnou vazbu na dané místo pro zjištění toho, zda jsou všechny informace uvedené na stránkách pravdivé. Předem velice děkuji všem zúčastněným. S pozdravem a přáním hezkého dne, Andrea R.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@veronikakarvai Ahoj! Tak kde se nakonec konala svatba a jaka byla zkusenost? Dekuju
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?