Svatební hostina v restauraci Lešná ve Zlíně (Štípa)

Profilova fotka
Máte některá zkušenost se svatební hostinou v restauraci Lešná hned vedle Zoo?? Je tam docela velký prostor, hned vedle zámku, kde bude obřad..tak by to bylo fajn to tam uspořádat. Ale slyším nepěkné recenze na adresu kuchyně..tak třeba se to změnilo..
Odpovědět
Profilova fotka
My tam měli hostinu loni v říjnu..Zámek je opravdu nádherný a personál na zámku je úžasný - ten můžu vychválit...ale s restaurací Lešná jsme spokojeni nebyli...kdybychom měli znovu vybírat místo tak tam by to určitě nebylo..
Odpovědět
@zuzka3112 Ahoj. Pokud to plánuješ mimo Zlín, tak bych Ti doporučila hned kousek za Lešnou v Lukově Penzion na pivovaře. Paní Klačánková je moc ochotná a vaří tam skvěle. Manžel si vymyslel na raut ještě bokem 40 porcí guláše. I když už to měli den před svatbou vše uvařené, tak nás přesvědčila, ať si necháme dát jen 10 porcí a bude to stačit. No a guláš jsme si vezli ještě domů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuuzaaa já si to myslela...tu restauraci pravděpodobně volit nebudeme...mě tam jídlo nechutnalo a je to takové...bez duchu a atmosféry..
Odpovědět
Profilova fotka
@ekharonka Děkuju, hned jsem mrkla na stránky a prostory vinárny mě velmi zaujaly. Dělám právě do vína a můj sen byla svatba někde ve sklepě..ale to by mě finančně asi zruinovalo..a v tom Lukově je ta vinárna moc hezká..ty klenby a tak :-) Určitě se tam pojedeme podívat co nejdřív
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, mám podobný problém...restaurace se nám moc líbí a nabídku mají skvělou, majitel je moc milý a ochotný...ale čtu dost špatné recenze na účet tamní kuchyně...nemáte prosím někdo nějaké novější informace, jaké to tam je plánovat svatební hostinu?Děkuji:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?