Svatební hostina v Praze 4. Doporučte restauraci

Prosím vás nemáte někdo zkušenost s nějakou restaurací na Praze 4? Chystáme svatbu na březen a jen pro 20 lidí. Hostinu chceme formou rautu,takže by stačil nějaký salonek nebo tak,ale na internetu jsem nic moc nenašla. Zatím mám vyhlédnutou restauraci Silencio v Krči.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám celkem ráda restauraci Josefína v Podolí, ale kromě promoce jsme tam nikdy nedělali nějakou větší oslavu, ale myslím že 20 lidí by se tam vešlo. Celkem dobře tam vaří ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc pěknou zimní zahradu má restaurace U Papežů, Starochodovská 28. Jen je to nekuřácký prostor. Ale je tam i prostor restaurace a 20 lidí se tam v pohodě naskládá. Zažila jsem tam svatbu a i několikero nejrůznějších oslav a moc dobře tam vaří
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla hostinu v restauraci U Labutě. Je to kousek od Thomayerovy nemocnice. Nově zrekonstruované. Jídlo výborné, salónek tam mají, obsluha příjemná ... zatím nemají spuštěné internetové stránky, ale když napíšeš e-mail na repofa@seznam.cz můžeš se s nimi třeba nějak domluvit. Je tam i hezké okolí, rybník (Labuť), procházky, mají i pěknou zahrádku a nabízejí i ubytování. My tam byli na jednu noc a je to tam hezké, nové, čisté.
Odpovědět
škoda jen, že restauraci U labutě tak zničili fasádu. Bývala to zvenku krásná restaurace, ale nová fasáda s kýčovitou labutí na přední straně jí dost ubrala, dřív to prostě bylo hezčí. Ale to je jen můj názor a láska ke starým věcem :-) . My měli hostinu v Il Giardino (starý Braník) a můžu jen doporučit, večerní raut na zahradě a grilování v altánku mělo velký úspěch x-)
Odpovědět
Díky za rady.Josefína a U Papežů nejsou podle mých představ. cell: Il Giardino vypadá opravdu krásně. Svatbu máme v březnu,takže být venku, to neriskuju. Ale zkusím jim napsat jestli by mi poslali nějakou cenovou nabídku.
Odpovědět
V Silenciu jsme měli svatební oběd ;-) Bylo nás tam přesně 20, zařídili nám i dort... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cell: mě se to tedy líbí jak je to teď ... dříve mi to přišlo hodně nevábné místo ;-) ,ale to je o názoru jak říkáš :-) Uvnitř je to hezké ;-) a jídlo moc chutné !
Odpovědět
terezz870:díky, to jsem ráda,že má někdo zkušenosti se Silencio.Poslala jsem ti dotaz do IP.
Odpovědět
tak mi poslali nabídku ze Silencio. Raut pro 20 lidí za 13000, to je myslím v pohodě,tak to tam zamluvím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, kdyby jeste nekdo hledal na Praze 4, muzu doporucit restauraci Summa Arx kousek od Vysehradu. Vyborne vari, maji skvelou obsluhu opravdu krasne prostredi, navic maji vlastni parkoviste, ktere lze v pripade svatebni hostiny vyuzit :-)
Odpovědět
Ahojky, moje kamarádka měla svatbu na Praze 4, ve vinárně V podkroví, vše bylo skvěle připraveno, a dělají jen akce pro veřejnost je zavřeno.
Odpovědět
psala jsem jim dotaz a nikdo mi neodpovedel :-)
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme se definitivně rozhodli pro Silencio. Je tam příjemná obsluha a na všem jsme se v pohodě dohodli,tak snad to bude nakonec dobrá volba.
Odpovědět
Profilova fotka
@cell můžu se zeptat na nějakou internetovou adresu na Il Giardino?
Odpovědět
Profilova fotka
@annamarieveronika Ahojky jak to cenově u Labutě vyšlo? Kolik KČ na osobu za menu?
Odpovědět
Profilova fotka
@nuuna ahojky, jak to tam vyjde cenově?
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka Ahoj, my měli 25 osob. Za hl. jídlo : knedlíčková polévka + svíčková - 169 Kč/os Mini dezerty - 89 Kč/za talířek a kávu/os Martini bianco - 65/os Celková částka byla cca 8 tisíc. Samozřejmě to je kalkulace bez pití.
Odpovědět
Profilova fotka
@annamarieveronika , u tý Labutě jo? tak to je dost slušný :) To tam zaběhnu se na to podívat
Odpovědět
Profilova fotka
@annamarieveronika : Takže 8 tisíc za oběd? a předkrm jste neměli?
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka Předkrm jsme neměli :-p, nějak jsme si řekli, že ho nepotřebujeme a úplně to stačilo ... My jsme totiž po obědě jen s nejbližším rodinným kruhem jeli do sálu kde byla spousta jídla :-D a naši ostatní příbuzní a kamarádi ...cca 80 :-) No myslím, že jsme platili něco okolo 12 tisíc (200 bylo "dýško") Jj, zajdi ;-) Můžu jen doporučit!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je fajn, a co výzdoba? Mají svojí? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obed u Labute ,26 lidi cena 12000.Vynikajici jidlo a perfektnia prijemna obsluha.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?