Svatební hostina v pensionu Frýdl v Praze

Ahoj nevěsty, nebo spíše novomanželky a manželky ... zajímal by mě váš názor na tento pension a hlavně zkušenosti. x-) x-) x-) Pro kolik lidí jsme měli hostinu, na kolik vás vyšla a hlavně spokojenost ;-) .... Děkuju x-)
Odpovědět
Ahoj, my tam sice svatbu nakonec neměli, ale byli jsme se tam pozeptat. Pan majitel byl velice ochotný, měl super nabídku, ceny se nám zdály velmi příznivé. Bohužel nás bylo na oběd 20 a na večer přes 50 a to bysme se tam už nevešli. Hlavně vzhledem k tomu, že je to mezi barákama a právě je tam i penzion, tak by hudba musela přestat hrát tak v půl jedenáctý, což se nám zdálo brzo.
Odpovědět
Aha, tak to je blbý ... taky potřebujeme pro víc jak 50 lidí :-S Škoda :-(
Odpovědět
Oni ti udělají raut venku, kde nám pak nabídli i jako stany kdyby pršelo, ale vevniitř zas tak moc místa není, takže ani pořádně tancovat by se nedalo.
Odpovědět
Je to teda hlavně blbý s tou hudbou, to by asi šlo jen v případě, že by pension obsadili všechno svatebčani. :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Tak my tam budeme mít večerní raut pro cca 40 lidí. Venku nám postaví stan, kdyby pršelo a s hudbou problém nebude, protože zabereme celý penzion, který je nad restaurací (Druhá budova penzionu je přes celý dvůr, takže nebudeme rušit). Přístup majitele perfektní, raut jsme si sestavili z nabízených jídel sami, cena je OK... Zatím nemám nejmenší výtku ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?