Svatební hostina v Ostravě. Poraďte

Ahoj holky, máme pár nabídek s volným termínem na hostinu, a to v hotelu Imperial, hotel Ján Maria, Mexiko, Lázně Klimkovice, Poruba zámek a zámeček ve Staré vsi n O. Z časových důvodů nejsme schopni objet všechny volné nabídky osobně, proto hledám reference tady - cena, obsluha....byly jste tam někdy, znáte to?Díky moc!
Odpovědět
ahojky, tak my měli hostinu (ale i obřad) v hotelu Imperial a vřele doporučuju! Můžeš juknou do našeho albíčka na fotky. Přístup super, ceny super - stanovíte si rozpočet a podle toho se vše sestaví ;-) . Navíc jsme nic neplatili ani za pronájem (ani restaurace na hostinu, ani salonku na obřad). Všichni měli strach, když se odzvěděli, že budeme mít svatbu v Imperialu, že nás to finančně zruinuje, ale opak byl pravdou. Hostina nás stála na osobu méně (nebo stejně) než leckteré naše známé a kolegy a bylo to fakt na úrovni. okolo 1100 Kč/os - v ceně byl: přípitek (před každým chodem kvůli proslovům), oběd (předkrm, polévka, hlavní chod), večerní raut (kanapky, rolády, saláty, hovězí guláš+knedlík; marinované kuřecí rarášky, čokoládová fontána s ovocem, salámové a sýrové mísy), nealko/pivo/káva/čaj (odhadli nám jaké budou asi průmerné náklady na nealko a opravud to tak ve výsledku víceméně vyšlo), víno. Jinak jsme alkohol na svatbě nechtěli a předem jsme na to upozornili, takže zájemci si ho platili sami a bez řečí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mat_ova Ahoj, v hotelu Jan Maria pracuji. Co vím, tak svatebčané od nás vždy odcházi spokojení. Co se týče cen, tak je to o domluvě, to se spoj s manažerem hotelu. Ale dá se s ním domluvit na čemkoliv. Vím, že tady několik svateb mělo i obřad, a bylo to hezké. Podle počtu lidí se dá i uzavřít i celý hotel. Je možnost využít i bowling, který tady máme, když se půjdete třeba fotit, tak ať se svatebčané zabaví. Dále je možnost využít i odvozu novomanželů po obřadu starou tatrou, veterán. Obsluha mohu říci perfektní, kluci jsou profesionálové a je s nimi i sranda. Novomanželé ve většině případů dostávají apartmá zdarma. Snad jsem ti alespoň trošku pomohla...
Odpovědět
@janictourek @lui Díky za reakce! Na zámku v Porubě už jsme byli a velké zklámání...zítra jedem do Staré vsi, přítel doufá že to bude fajn a více hledat nebudeme, protože se nám moc líbí i okolí...a celkově tíhneme spíše k zámečku. A když to neklapne, přijdou na řadu hotely :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mat_ova Myslím, že ve Staré Vsi budete spokojeni, je to tam hezké. Vím, že jsem četla, že holky, co tam měli obřad, měly hostinu v penzionu Ben v Polance. Tam je to moc velice příjemné. Měl tam hostinu i můj kamarád a jen chválil :-)
Odpovědět
Ahoj, ještě můžete vyzkoušet zámek v Bartošovicích, dá se celý pronajmout, takže tam může být obřad i hostina. Všichni moji známí, kteří to tam měli, byli moc spokojeni. Jinak přeji hodně štěstí :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Já doporučuji Areál Na Mlýně v Kozlovicích. Krásné prostředí, milý personál, dobré ceny, moc moc dobré jídlo a příjemné ubytování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?