Svatební hostina v okolí Kolína nebo Kutné Hory

Ahojky, chtěla bych vás poprosit, jestli nevíte o nějakém vhodném místě v okolí Kolína nebo Kutné Hory. Uvažujeme o nějaké restauraci nebo penzionu.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ajuna... jestli myslíš na hostinu, tak hezká nově zrekonstruovaná nekuřácká restaurace je v Kolíně v Borkách na Zálabí. Restauraci vlastní velice příjemná mladá paní se kterou se dá dobře domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
restaurace se jmenuje Stap bar :-)
Odpovědět
restaurace Harmonie - dobrej salonek, ale známé tam celkem napálili s cenou Hotel Sport ve Veletově (za Třema Dvorama směr Týnec) - kamarád měl v září a byli spokojeni,a cenově to vyšlo,co jsem slyšela velice dobře.
Odpovědět
Caute, neznate nejakou kapelu od Kolina, ktera by nebyla moc draha? dik
Odpovědět
Nikdo nezna zadnou kapelu z Kolina nebo okoli? :-(
Odpovědět
Marusko,jak jste byli spokojení ve Stapbaru? mě se to tam zdá dost malý,a přijde mě to teda takový dost hospodský.... Můžu se zeptat,kolik vás to cca vyšlo na osobu?
Odpovědět
Ahooj taky jsem sháněla restauraci a nakonec jsem skončila u hájenky.je tam vybavení a prostor pro 50 lidí.Musí se to vyzdobit ale zase to bude vše v naši režii.Když jsem běhala po Kolíně měla jsem kontakt na Jiskru v borkách.Známý to tam měli a super, salonek docela slušné ceny a mohlo se tam i přespat pro přespolní.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem tam před 10ti lety jezdila, mí příbuzní měli hostinu v Ivanhoe - takový dvorek nad soudem.. Ale netusim, zda to tam ještě funguje.. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
milouskovi... my jsme to ve Stapu neměli, měli jsme hostinu v Sokolči v myslivně ( mimochodem super místo) Známí to ve Stapu měli a myslím že byli spokojeni. Když se půjdeš zeptat po restauracích tak Ti řeknou ať počítáš tak 1000,- na osobu. A teď co je Stap Bar zrekonstruovaný tak to tam je velice útulný, moderní a hlavně nekuřácký což mě se velice zamlouvá. Jinak myslím že ty lidičky měli na svatbě okolo padesátky hostů a bylo to v pohodě.
Odpovědět
Holky, mám starost s místem svatby. Nějak se nemohu rozhodnout kde, ale co je největší průšvih je, že bychom se chtěli brát v červenci a nikde už nejsou místa.
Odpovědět
aleachim:záleží odkud přesně chceš. Okres Kutná Hora je široký pojem :-) ale určitě se ti nabízí Vlašský dvůr v KH nebo zámek Kačina. a kde ses ptala??
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, ja myslim, ze misla jeste budou! Ja myslim, ze kdyz nekdo potrebuje "svatbu narychlo", take se obejde. Mozna ne tak atrakrivni casy, ale urcite se misto nekde najde ;-) . Jinak kamaradka si celkem chvalila restauraci v Kutne Hore u Barbory - je nove rekonstruovana. My to budeme mit v Chateau Kotera v Ratbori u Kolina, kde je i ubytovani. Preju hezke svatebni pripravy :-) :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahojky, je tu ještě někdo? =-) Taky se hlásím, budeme mít svatbu asi 6.6.2009, a vůbec nevím, kde, máme malou holčičku, tak už i kvůli ní bych chtěla něco hezkýho v Kolíně, a za dobrý peníze, to mám nároky, co? :-D Poradíte mi? Jak dlouho dopředu zamluvit restauraci zhruba asi? díky moc :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Janininka: také budeme mít svatbu 6.6., ale ve Vlašáku. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
fionda • Včera v 18:38 Ahoj holky, poradíte mi prosím některá z Vás, kde v Kolíně a jeho okolí uspořádat svatební hostinu? Nějaké tipy a zkušenosti? Jsem úplně bezradná. Plánujeme pozvat cca 30 lidí. Budu vděčná za jakoukoli reakci.
Odpovědět
Kolín Harmonie neb Family café bar-moc milá majitelka a se vším při svatební hostině pomůže.
Odpovědět
dandaa: Díky za tip. Pořád jenom googlim a jsem bezradna. Chtěla bych restauraci s možností zahrady. Ještě to asi bude boj :-( . Ale co by člověk pro ten jeden den neudělal :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahojky,tak ze mě bude také nevěsta .-) 12.9.2009 do toho po deseti letech soužití buchnem :-) a stejně jako vy,tápeme s místem hostiny,chtěli bychom Harmonii,ale ještě nejsme stopro rozhodnutý,co vy na to???? jo bude nás jen rodina-cca 20 lidí,párty pro přátele bude až večer ;-)
Odpovědět
holky no tak help :-.
Odpovědět
:-(
Odpovědět
spa- nevim co presne bys chtela, ale pokud KH tak doporucim restauraci "mexicka", ktera je u moroveho sloupu, je utulna, maji i terasu s barem, ale hlavne jsou tam fajn mili lide a strasne dobre tam vari, a rozhodne nejen mexicka jidla, maji tam i jina a slusnej vyber. my jsme meli svatbu na Louceni, takze hostinu jsme meli jinde, ale rikali jsme si ze mit svatbu v KH nebo jejim okoli tak bychom hostinu chteli v mexicane. Pokud fakt nevis, tak tam treba zajdete, uvidis jaky to tam na tebe udela dojem a jak vam bude chutnat. fionda- hodne dobre misto v Koline je villa Romantica, i kdyz tam to bude drazsi, jestli ti to nevadi, ale tam je ta zahrada, tak se koukni, maji dobre web stranky
Odpovědět
Ahoj Kendyss, díky za tip. kdybych neřešila peníze, tak bych určitě volila hotel Villa romantica. Je to tam fakt nádherné a myslím, že by se tam dal udělat i obřad. Jenže nemám ani odvahu se tam jít ptát, protože to musí být šíleně drahé, už jen podle webovek :-( Ale díky, taky ještě nemám pořád vybráno.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj, tak i já jsem tady s tím samým problémem a prosím vás, jestli někdo nevíte o hezkém místečku v okolí KH, či Kolína, kde by se dala udělat hostina a třeba i s obřadem. Chtěli bysme to ve své režii, takže žádná restaurace, nebo podobné zařízení. Měli jsme vyhlídnutý mlýn u Poličan, ale tam nám to padlo. Bylo to tak akorát, že bysme to mohli mít venku v pěkném počasí, či uvnitř pokud by bylo ošklivoa vešlo by se dost lidí. Chtěli bysme něco podobného a proto vás prosím o radu..... moc moc moc (jo a má to háček, bude to dvojsvatba)
Odpovědět
ahoj,tak já řeším taky stejný problém. Chtěla bych hostinu,kde bude i nějaká zahrada nebo možnost párty stanu-budeme mít na svatbě dost dětí. Z tohoto hlediska by se mi líbilo Chateau Kotěra. Jenže potřebujeme i dost lidí ubytovat-a tam to teda cenově nehrozí...a zase nechci,aby mi známí s dětičkama odjeli brzo večer :-( Takže budu taky ráda za nějaký typ na Kolínsku!
Odpovědět
Ahoj holky, já mám podobný problém. Svatbu chystáme na léto 2010, a vzhledem k tomu, že rodina přítele je vzdálená cca 150km - 200km od mé rodiny, řešíme kde by bylo lepší uspořádat hostinu a obřad. Svatba bude cca pro 80 - 100 lidí, z toho půlce z nich musíme zajistit ubytování. Líbily by se mi nějaké prostory (objekt)se zahradou, kde by se mohlo třeba i grilovat.Musela by tam být nejspíš i nějaká použitelná kuchyně..a zároveň by tam bylo i ubytování pro cca 40-50 osob. Nevíte o něčem? Okolí Kolína nebo Rakovníka? :-N
Odpovědět
Dnes mi posílali cenovou nabídku z Villy Romanticy. Tak jenom za jídlo to vychází asi na 1.100,- na osobu :-| (přípitek,předkrm,polívka,hl.jídlo + večer raut a grilování). a to v tom není pití.. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já mám taky ten samej problém, zatím jen uvažujeme o jedné hospůdce ve Źlebech, je tam velký sál, ale asi tam nevaří, takže problém, ještě to musíme ověřit. Daroh: kde je ten mlýn u Poličan, proč to nevyšlo, to by byl dobrej nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kde přesně ten mlýn je nevím, ale právě někde za Kutnou Horou směr Poličany. Moje nastávající švagrová tam měla se žákama seznamovací víkend a to byl její nápad. Nevyšlo to z toho důvodu, že majitel chce tento objekt prodávat a prý neví, co v dubnu bude :((( Je to škoda, tak jsme se na to těšili..... Běžně se tam svatby zřejmě nekonají, ani jiné podoboné akce :-((
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@marbljan Ahojky - vím že už je to docela dlouho. Ale psala jsi o hostině v hájence. Kde to prosím je? Díky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?