Svatební hostina v okolí Boskovic. Poraďte restauraci

Ahojte, nevíte náhodou o levném pěkné restauraci v okolí Boskovic na svatební hostinu?
Odpovědět
1
2
Ahoj, mám úplně stejný problém.Jsem z Velkých Opatovic a nevím kde udělat hostinu.Chtěla bych dobrou restauraci i s ubytováním. Kde budete mít obřed?
Odpovědět
Ahoj holky, my měli hostinu v zámku v Opatoviícch a max.spokojenost. Paní se teda ze začátku cukaly, že jsou zvyklé to tam dělat jinak, ale snad náš zákazník, náš pán, ne? :-D takže doporučuji pronajmout si sál, vzít si od nich oběd + pití, a raut od ext.firmy, nás to pro 40 lidí stálo 18.000,-, platitli jsem všechno všem, byl v tom pronájem asi 1300,-, oběd,přípitek, raut, a veškeré pití a vše co si lidi objednali na baru. A nealko jsme meli 0,3l Fanty, atd., fakt nás ta cena překvapila. Jo a ještě v té ceně bylo asi 1500,- za objednanou bečku piva a cca 250,- špuntovné za vlastní slivovici a 1000,- za vlastní víno. ;-) Vše jsem si nachytslai den předem, měli jsem DJ, který dal paparaturu do okna, lidi běhali i po parku, nikoho jsem nerušili ;-)
Odpovědět
Jo a ubytování taky super, všem jsme zapltili ubytko na internátě, chtěli myslím 160,- osobu za dvoulůžák s kouplenou, zapltili jsem to předem, oni nám rovnou dali klíče od spodu od vchodu a pak od každého pokoje, takže jaklidi dojeli, tak se rovnou mohli ubytovat, takže taky super. ;-) Jediné co mě ještě napadá pro hostinu je Haná, jak bylo Dingo, tak je tam salonek oddělený od restaurace, teď ta měla babi zlatou svatbu, ale je to tak pro 20 lidí a není tam moc místa na tancování, můžu hodit odkaz na fotky, hezky to tam nazdobili, jídlo ok, raut taky, ale takový obyč, teda když to srovnám s tím co jsem měli my ;-) A trochu jsem tam cítila kouř od vedle, což mi osobně dost vadí. Jinak co jsme zkoušeli místa Opatovice, Jevíčko, tak nic moc, nakonec zvítězil ten zámek, za poseldní 2 roky jsme tam měli 4 rodinné oslavy a párty, takže dobré.
Odpovědět
Na internát jsem se už ptala, ale řekli nám,že to asi nepůjde mají nějaký plány na příští rok, prý se škola bude slučovat s Letovickou školou atd... Můžu se ještě zeptat? Od koho jste měli raut??
Odpovědět
Blanko, ty jsi z Opatovic?
Odpovědět
jo, to mi naši říkali, že budou školu rušit, že mají málo děcek :-( Raut ti písnu do IP, fotky z něj jsou tady, teda je to ze dvou oslav (naše svatba a výročí babi a dědy), ale obě dělala stejná paní, takže to bylo podobné: http://galerie.albumfotek.cz/25515/
Odpovědět
Z V.O. jsem odešla před víc než 10 lety, ale bydlela jsem tam a jezdíme tam za rodinou (babičky, naši, tchánovci,...), takže jsme chtěli vše mít tam, aby to měli všichni kousek do pelechu, převléct se, atd. Nechodil tvůj nastávající do Jevka na gympl? (teda aspoň mi na té malé fotce někoho připomíná :-N )
Odpovědět
Ne :-) , Aleš je z Teplic :-) . Bydlíme spolu v Praze a chceme se brát u nás.
Odpovědět
Moc děkuji za informace. Musíme to pořádně projednat, pokud nevýjde ten internát tak je to špatný. Vůbec nevím kde bych měla ubytovat Alešovu rodinu. ;-(
Odpovědět
My taky zdrhli z VO do Práglu, ale po 7 letech jsem se ráda vrátila na Moravu, do Brna... jak říká muž, zpátky na vesnici :-D :-D Ale ono to je jedno, jeslti nám doma "nadávají" do Pražáků nebo Brňáků :-D když vidím ty ceny co dayi holky za věci v Praze, tak si říkám, zlatý Opatovice :-D jsem si byla objednávat kytku a ptala se na cenu, a ona, že do 2000,- se určitě vlezu, tak sem se ptala jesli za tu moji a ona, že ne, že přece za všechno! (4 kytky + 2 korsáže :-N ). jedna spolužačka měla svatbu v Edenu u Jevka, a já tam v září zotganizovala třídní sraz, domluva byla, udělat to jako svatební hostinu (teda bez extra výzdoby)...jídlo, přípitek, raut, pití, atd... hrůza hrůz, bylo toho málo, pán po nás chtěl peníze navíc, než jsem se domluvili, nechtěl nám dat potvrzení, že jsem to zapltili!! A ta kamarádka prý taky spokojená nebyla a zdruhé spolužačky vypadlo, proč jsme neřekli, že to chceme dělat tam, že její známá taky nadávala. Takže to jen tak pro výstrahu, kde fakt ne. Sice je tam hezky, příroda, ubytování, bazén,... ale jednání hrůza. Druhá to měla v Sudickém dvoře a byla max.spokojena, ale nevím, jak cenově, měli to pro 100 lidí.
Odpovědět
My měli kamaráda, který byl s autem na telefonu (seděl u Bohušů v hospodě u nealka) a ten vozil nemohoucí (unavené důchodce nebo alkoholem zmožené kamardáy) po Opatovicích do pelechu. Takže bych to udělala podobně, dala nějakému známému třeba 1000,-, a ať pak lidi hodí do Jevíčka (Morava, Apoštol, Alster, intrnát...v poseldních 2 jmenovanách jsme kdysi spali (po plesech)) a pohoda), jeslti by je někdo vezl na intr nebo Jevko, to je kousek ;-)
Odpovědět
A kde vůbec budete mít obřad? Slyšela jsem ,že letos měl někdo obřad v zámku, ale jak je sál, tak vedle je nádherně zrekonstruované schodiště (pod tou věží), tak to měli tam ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky jsem slyšela,že tam někdo měl svatbu. No my jsme přemýšleli nad zámkem v Lysicích, ale zase si říkáme že je to dost daleko
Odpovědět
tak co si pamatuju holky od nás ze třídy, co bydlely v O.: 2x Bozouv, 3x Lysice a myslím 1x Rájec, takže toho bych se nebála. Myslím, že to místo obřadu udělá fakt hodně. I když kde to není hezčí oproti "obřadní síni" v Opatkách? :-N
Odpovědět
Plánujeme svatbu na příští rok v září, myslela jsem si že to bude všechno snadný, ale každý mě straší,že musím mít všechno brzo zajištěný atd....
Odpovědět
Září + červen jsou nejžádanější měsíce, já si říkala, jak svatba na dědině bbude pohoda... :-N v říjnu jsme volali kapelám a DJ a skro všichni obsazeno! V zámku se zas musí člověk sladit s výstavama a akcema a nám zas do toho vlezly nějaké kulaté oslavy města...
Odpovědět
No to jo :-D . Ségra tam měla svatbu asi před 15 lety. Koukala jsem nedávna na fotky a místo je fakt tragické :-D No a oba bráchové se ženili v Opatovicích v kostele, bylo to fakt hezký. Svatbu v kostele jsem taky uvažovala, ale Aleš není pokřtěný.
Odpovědět
Babi tam měla před 3 lety (nebo 2?) zlatou svatbu, ještě, že jsem se mohla schovat za fotoaparát, a smát se za ním...přišlo mi to dost komické, i když babi a děda byla samo dojatí. :-N Trochu škoda, takto nevyužít prostředí zámku :-( Dobrou noc a ať to brzo rozlousknete ;-)
Odpovědět
Doboru noc a ještě jednou děkuji
Odpovědět
Ahojky, my plánujeme hostinu na Sudickém dvoře.je to kousek od Boskovic a je to tam pěkné. Můžeš tam mít komplet celou svatbu obřad, hostinu i ubytování. ;-) Koukni na jejich stránky a uvidíš. Vím o dvou nevěstách z beremka, které tam měli svatbu a byli spokojené. :-)
Odpovědět
Jéé,dnes jsem právě slyšela od mamky, že tam měl někdo hostinu. Takže se tam určitě podívám. Moc děkuji za informece.
Odpovědět
O Sudickém dvoře tu je někde diskuze, vím, že jsem do ní psala nějaké nevěstě zkušenost kamarádky,c o se tam vdávala, taky je z Opatovic, svatba byla v Lysicích a hostina v Sudicích (100 lidí), a pak ještě zkus kouknout k nevěstám z Blanenska, některá měla hostinu ve Vískách, ale ještě si vzpomenout která :-N http://www.beremese.cz/forum/show.php... Ten Sudický dvůr nemůžu najít, ale kamarádka byla spokojená ;-) ale nevím,jak to měla s ubytováním.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky ,, můžu se k vám řisáčkovat :) ? janule a ty jsi z Opatovic?? já tam přchodně bydlela asi před 6 lety a pracovala v Jevku na Apoštolu,, svatbu budeme mít v Lysicích v červnu a taky tam pojedeme 30km, takže myslím, že z těch Opatek to vyjde nastajno,,, a hlavně je to tam úžasný :)... taky jsem koukala, jak je potřeba si to rezervovat tak moc dopředu,,,
Odpovědět
Ahoj Romčo, my jsme se byli ptát v Lysicích na termíny na příští rok a paní na matrice nám řekla, že termíny na příští rok budou přijímat až po novém roce. Jinak jsem z Opatovic, ale teď bydlím v Praze.
Odpovědět
Ahoj holky!!!My budeme mít svatbu na Sudickém Dvoře taky a zatím jsem s veškerou domluvou a komunikací maximálně spokojená!!!Je to tam kráásnéé!!
Odpovědět
Ahoj Marilko, můžu se zeptat kdy plánujete svatbu?? My stále hledáme místo na hostinu a chceme se podívat od Sudic, ale mám strach, že když si tam zarezervujeme termín atk nám pak neklapne termín v Lysicích, protože ti budou přijímat až po novém roce termíny na obřad.
Odpovědět
Asi se z toho zblázním 8-( . Už bych chtěla mít vše zařízené, ale asi tak rychle to nepůjde,že?
Odpovědět
Ahoj Janoule!My tam budeme mít venku i obřad a hostina proběhne v místním kongresovém sále a termín je 15.5. Oddávat nás bude obec Unitářů a ta Vás oddá kdekoli a kdykoli, takže díky bohu nám starosti s termíny odpadly.Ale v SUdickým jsou dobří.Myslím, že by se tam nějak dalo možná domluvit...Já bych to zkusila - je to tam bomba!!!Šíííleně se těším! x-)
Odpovědět
Hned jak budu mít volno tak se tam pojedu podívat.Nějk jsem z toho nervózní. Kolegyně z práce se bude vdávat v červnu a u má všechno zamluvené a zařízené. Tak nějak ji závidím.
Odpovědět
Neboj se, to všechno dopadne dobře....A kdypak máte svatbu?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?