Svatební hostina v Mostě, Chomutově, Litvínově a okolí

Holky, poraďte mi místo na svatební hostinu tady u nás na severu čech. Bude nás cca 40lidí na oběd nás může být klidně jen 20 emoticon, ještě jsme se nerozhodli jestli pozvat všechny nebo to rozdělit. To co mě napadlo a líbilo by se už je bohužel obsazené :/. Díky za pomoc emoticon
Odpovědět
Lesná, Benedikt, Pohádka, Loučky, Hněvín, Širák, Červený Hrádek, atd., je toho hodně, záleží také jestli potřebujete ubytování nebo ne :-)
Odpovědět
@stipecek311 Benedikt zamluven :/, Pohádka po narozeninové oslavě v listopadu raději nemluvit :/, Hněvín trochu drahý :/, Širák tam měla sestřenka z rodiny a nechci se opičit :), Červený Hrádek bude obřad. Máš ještě nějaké tipy? Ubytování bychom chtěli kvůli malé.. díky
Odpovědět
Profilova fotka
@wendak pokud máš takhle málo lidí, tak třeba hotel Mertin nebo City v Jirkově - lepší jídlo než tam nenajdeš široko daleko, zrovna teď v pátek tam máme oslavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wendak U Camprů - Droužkovice, Lesná, Myslivna v Drmalech, Partyzán (taky asi bude trochu drahý), Kavalír, Kamenný vrch,..
Odpovědět
My to budeme mit na Benediktu. Zatím spokojenost. Paní je ochotná. Je tam i venkovní posezení hned u sálu. Ubytování na stejném patře. Možnost projekce. Bowling o patro níže. Ale počítejte 1000Kč na osobu (jidlo a pití) - to nám řekla vedoucí, že mají takovou zkušenost. Myslím, že 1000Kč pronájem sálu, 500Kč za energii v případě živé hudby. Psala jsem si s nevěstou z min.roku a byla tam spokojená.
Odpovědět
@jipe o myslivne v Drmalech jsem taky uvazovala :) je krasna :) @wendak v moste je jeste fajn zatisi ;) co vsechno uz mate zamluvene? Muzes hybat s terminem?
Odpovědět
@ wendak Zátiší je pěkné, to byla moje první volba - bohužel mají ubytování jen pro cca 8 hostů, ale to vám asi stačí ne? Je to tam moc hezké, venkovní posezení, dětské hřiště oplocené. Určitě doporučuji. Pak ještě hotel Arena v Chomutově, u nového stadionu, dále potom hotel Asas - pod Hněvínem, hotel Evropa, Beethoven v Chomutově (ale asi bude dražší).
Odpovědět
@nika_berunka já bych s termínem hýbala,ale má polovička už nechce.. dnes jsem i zamluvila šaty a tak už termín je pevný, šatiček se nevzdám :-D
Odpovědět
@jipe U Camprů jsme se byli podívat, prostory nemají chybu i pan provozní,ale bohužel ubytování neodpovídalo naší představě :/
Odpovědět
@wendak a Emeran Kliny jsi zkousela?
Odpovědět
Holky, neměla některá z vás svatbu v hotelu Kamenný vrch ? Plánujeme tam hostinu, provozní se nám chce postarat o výzdobu, ale nechce nám ukázat fotografie, věřím, že je šikovná, ale přeci jen bych ráda viděla ukázku. Předem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@jankarehakova 2010 tam měla svatbu tchýně, fotku kdyžtak můžu poslat na mail (písni do IP), mně osobně se nelíbily umělé květiny a pet lahve s pitím na stole, ale jinak ok
Odpovědět
Článek se načítá
@nika_berunka to právě bylo mé vysněné místo,ale bohužel na náš termín je obsazen, už jsem to i obrečela :"( a nemohu najít nic co by se mu vyrovnalo..
Odpovědět
Profilova fotka
A co Druhý Mlýn v Bezručově údolí a nebo Hřebíkárna? Tam je to taky moc krásné. Na Mlýně máme svatbu my a paní je strašně ochotná + u obou i ubytování :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
a jaká byla ta svatba v Druhém mlýně? můžu se zeptat, kolik jste měli lidí a na kolik vás to přišlo?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v Mikulově, penzion Mikuláš
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím dámy....hledám také místo někde na severu, nejlépe u Mostu, obřad je na zámku v Korozlukách....nevíte o nějakém místě, kde bychom si to udělali vše sami??? díky Hanka :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?