Svatební hostina v Jablonci nad Nisou (Liberec)

Profilova fotka
Milé dámy, snoubenky i nevěsty ... o prázdninách i my chystáme svatební obřad. Jsme milovníci našeho rodného města, Jablonce, naše radnice je ovšem strašidlo, takže obřad bude v nevysvěceném kostele v Loučné. Plánovala jsem svatební hostinu v Hotelu Zlatý Lev. Dnešní oběd byl velikým zklamáním, měl to být test, nikdy jsme tu s partnerem nebyli, ale slyšeli jsme samou chválu. Ani salonky mne nijak nenadchly, jsou to tmavé kopky, malé tmavé, tak na smuteční obřad. Máte někdo opravdu DOBROU zkušenost v této lokalitě s DOBROU restaurací, která je reprezentativní? Ke kostelu se podle mne nehodí například pizzerie. Děkuji za Vaše názory a postřehy Míša
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co vím, tak všichni ve Lvu, kdo tam měl svatbu nebo jinou hostinu, tak byli moc spokojení, nevím, co jste měli k obědu, jestli meníčko a nebo z lístku. Ale menu na přání vymazlí. My tam už leccos slavili a vždy nám chutnalo. My měli loni "svatbu" na Bedřichově před kostelíkem a hostinu a veselení na "Jelínkovi". Kamarádka měla v Loučné a hostinu měli pak na Jarmilce v Béďově, taky byli spokojení. Ale jestli chceš přímo v JBC, tak tam toho je ke svatbě fakt pramálo - když to chceš v repre stylu. Vím, že svatby bývají na Rybářské Baště - asi kvůli prostředí přehrady, ale tam si myslím, že to není nic moc. To je spíš zastávka pro cyklisty a lyžaře. Být vámi, tak to asi taky spíš směřuju někam nahoru, pokud ten Lev ne-e.
Odpovědět
@michellejbc Jsem taky z Jablonce a u nas vyhral EX u prehrady, maji super ceny za menicko a vari skvele :) zahradu maji po rekonstrukci a vnitrek si myslim maji taky hezky :)
Odpovědět
Hlavne je to nase nejoblibenejsi restaurace, tak nas ani nenapadlo neco jineho...neni tu moc velky vyber kdyz to nechces za mestem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karolinafm Děkuji, také nás napadl Klub Ex a k přehradě na focení by to bylo kousínek. Léta jsem tam nebyla, musím to prolézt, ale na tyto rezervace už asi není moc času. :(
Odpovědět
@michellejbc určitě se tam zajděte najíst :) nám vždy chutná a vyhovuje nám obsluha která je vždy milá :) když jsme tam byli ohledně svatby (zhruba aby jsme věděli ceny a jak by to asi tak probíhalo) byla paní velice ochotná a vše nám vysvětlila :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?