Svatební hostina v hradní krčmě Švihov. Co vy na to?

Pár lidí mě zrazuje od svatební hostiny v hradní krčmě na Švihově - nepohodlí, není to restaurace, atp. nemáte s tímto místem někdo zkušenost?
Odpovědět
Chystám se tam taky udělat svatební hostinu! Doufám, že to bude dobré! Nestrašte mě! :-.
Odpovědět
A kdy? My 22.8.
Odpovědět
My 15.5.2010
Odpovědět
Tak já to holt prubnu a dám vědět.
Odpovědět
tak jo.... my se tam jedeme podívat a domluvit teď v srpnu.....
Odpovědět
Já znám švihov moc dobře. Jasně, že krčma na hradě není 4-hvezdičková restaurace, ale vaří tam dobře a má to atmosféru. Kastelán, průvodci a všichni kolem jsou milí a ochotní. Vím, to už jsem se tam pár svateb účastnila (dohlížela jsem na průběh uvnitř hradu) a nikdo si nestěžoval pokud vím. Ať se rozhodnete jakkoli, přeju vám oběma hodně štestí :)
Odpovědět
Já jsem rozhodnutá! Bude to tam a nikde jinde! Právě pro tu atmosféru! A už se moc těšíme!
Odpovědět
Jedeme tam dneska, Švihov se mi taky moc líbí a zatím se všichni chovali super, takže taky nebudu měnit.
Odpovědět
My tam pojedeme někdy tenhle měsíc se domluvit na hostině a tak..... Jaké je jednání s paní majitelkou krčmy? A změnily se ceny? Kolik si řekla?
Odpovědět
na ceny jsme se vůbec nedostali a nakonec to děláme jinde. Je nás na oběd 26 a k jednomu stolu dají max. 20, těch 6 by bylo mimo a to se nám nelíbilo.
Odpovědět
Ahoj holky, tak to jste mě teda zviklaly - já tam uvažovala také o hostině! no počkám na vyzkoušení, ale nejspíš to stejně padne na počtu osob, nás bude asi 29. Dej vědět, vesela.stepi a držím palce, ať všechno klapne :) A obřad máte předpokládám taky tam? Chtěla bych to mít v tanečním sále, budu vděčná za jakékoliv reference! Díky, Maru
Odpovědět
Profilova fotka
mě docela zaujal country salon v kolárovce, ale když pominu parkování, tak mi odradilo, že se sedí na lavicích....babičky by se asi nehly, kdyby se nemohli opřít, tak jestli je to na švihově taky tak, tak bych se toho bála. ale musí to tam být krásný
Odpovědět
Článek se načítá
My se tam pojedeme podívat a poptat asi tenhle víkend, tak uvidíme. Jestli by muselo 6 lidí sedět úplně mimo, tak to bychom to taky zvažovali, ale tam je to tak malinké, že to snad tak úplně mimo nebude.
Odpovědět
Oni tomu říkají přístavek, je to stůl, kam posadí rodiče s dětmi, ale my tam žádné mít nebudeme, upřímně 29 lidí si tam představit nedovedu, nejsou tam sice lavice, ale skládací židličky, ale je to na sobě nahuštěný. Obřad máme v tanečním sále, na to se těším a pak se přesouváme do Tlučné na hostinu v barokním špejcharu. Sice trošku dražší, ale o několik tříd výš - krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
stepi:ty jo sem se ani nevšimla, že to tam je....je to fakt pěkný. a ceny poloviční než v hotelu v plzni.
Odpovědět
My tam úplně malé děti mít nebudeme, tak tam případně skončí kamarádi, co se budou chtít bavit víc spolu než s našimi příbuznými. Bude nás maximálně 25, takže to tam snad půjde. Chceme to stylové, takže jiné místo si moc představit nedovedu
Odpovědět
Tak to mám za sebou :-) , dost nervy, ženich se svědkem cestou bourali, dort byl na kaši, ale naštěstí se nikomu nic nestalo a na Švihově nám posunuli obřad o 15 minut, prostě super přístup
Odpovědět
Gratuluju! Ke svatbě i k tomu, že jste to ve zdraví přežili. My se byli ptát na tu hostinu v krčmě, ale paní nám řekla, že musíme přijet v lednu, protože ještě nemají seznam a termíny akcí, takže neví, jestli 15.5. nebude muset mít otevřeno pro veřejnost. Snad alespoň obřad tam bude smět být, i když bude akce. To by mě opravdu mrzelo a zničilo by to celé naše plány.
Odpovědět
Děkuju, obřady bývají bez ohledu na akce, tak to určitě vyjde a hostina taky, to bych si hlavu nelámala, zas takový nával tam nebude.
Odpovědět
O obřad jsme se tolik nebáli, ale o tu hostinu se bojíme. Paní z krčmy nás vyděsila, že pokud tam bude akce, tak tam nemůže být hostina. Asi ani nebyla moc nadšená, že tam chceme hostinu..... Nevím, bylo by to pro nás zklamání, kdybychom to nemohli mít všechno tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?