Svatební hostina v hotelu Harmonie u Brna

Ahoj, máte zkušenosti s hostinou v hotelu Harmonie u Brna? Budu ráda za jakýkoliv názor. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Anya to bohužel nemám jen si myslím,že hostiny v hotelech budou asi dražší než kdekoli jinde :-|
Odpovědět
No mně ani tak nejde o ceny, to mám zjištěný, spíš by mně zajímalo, jak to všechno klaplo, jestli byli vstřícní, poctiví, udělali vše podle přání a tak... prostě celkově spokojenost. Opravdu tu není nikdo kdo tam byl na svatbě nebo ji tam měl? Je tu tolik referencí na různý restaurace a hotely, jen o tomhle nikdo nepíše, přitom je to kousíček za Brnem...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud myslíš hotel Harmonie v Zastávce u Brna, tak je to tam super. Známý tam měl svatbu a byl nesmírně spokojený. Navíc to není hotel v Brně, takže ceny jsou tam trochu nižší. Mají www stránky, takže tam lze ceny shlídnout.
Odpovědět
jojo, to je on. stránky jsem viděla, už jsme se tam byli i podívat:-) jen právě chybí nějaký ty reference... člověk neví, co může čekat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Anya : tak jak dopadla svatba v Harmonii. mám to tam také rezervované a nevím do čeho jdu. prosím nějaké reference....dík
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, zrovna jsem natrefila na tuto konverzaci ;o) My v Hotelu Harmonie budeme mít letos svatbu, byli jsme tam už dvakrát bez ohlášení na obídek (zkušební) a musím říct, že jídlo je výborné a za rozumné ceny! Paní Trýsková mi na základě mého prvního e-mailu (svatbu zařizuji na dálku) dala neuvěřitelné množství informací (vč. předběžného propočtu hostiny/osobu) a z mých požadavků (a že jich je ;o)) mi slíbili všechno splnit. Není problém. Navíc novomanželům darují jako dárek noc v hotelu, což je krásný. Akorát špuntovný mě trochu odradilo (60 Kč za láhev!), ale v každé restauraci je něco, my si budeme plnit svoje, tak to furt vyjde lépe... Obsluha hotelu je moc ochotná a usměvavá. Rodina byla nadšená, když jsme přijeli na ochutnávku, je to tam krásné, udržované a čisté. Dokonce tam mají dětstký koutek (né úplně odstrčený) - to využijeme určitě! Okolo žádní sousedi, kteří by nadávali a dá se tam vyjít i ven na zahradu, která je taky moc hezká (dělají i obřady) - dokonce s bazénem a posezením venku, dostatek parkování pro svatební auta! My jsme se rozhodli téměř hned a podle referencí mé fotografky, holek z Beremese.cz vím už teď, že to bude krásné. Zkuste se podívat například na svatební album hanelle. Snad jsem vám trochu pomohla... My určitě neváháme, jen ubytování je docela drahý, i když svatebčanům poskytují slevu.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, plánujem příští rok svatbu v tomto hotelu. Máte s ním někdo nějaké bližší zkušenosti. Např. ceny? Přístup mangerky byl zatím v pohodě. Dívala jsem se na svatební album hanelle, moc krásný. Plánujeme velkou svatbu cca 80 lidí, tak doufám, že se tam nějak vejdeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my měli svatbu letos v září. Bylo nás cca 120 hostů a úplně v pohodě jsme se vlezli. Hotel je úžasný, slečna Trýsková vyjde maximálně vstříc se všemi požadavky. Obsluha tam s námi byla do 6 do rána a byla úžasná ochotná. Nad nějaký počet osob jsou ochotni zdarma uzavřít celý hotel a nechat jej jen pro svatbu. Místo na kapelu je dostačující na tančení také. Velká výhoda je zahrada. Měli jsme i ohňostroj a díky tomu, že tam nejsou sousedi nebyly žádné problémy. Pokud by měl někdo nějaké dotazy, klidně se ptejte, ráda odpovím. Byli jsme spokojeni na 1000% :-) Hodně úspěchu při plánování svatbiček :-)
Odpovědět
Ahojky díky za kladné hodnocení už jsme taky nejspíš rozhodnuti svatba bude zde 29.05.2009, bohužel jinej termín již volný nebyl. Jen mě teď trošku zarazilo, že nám zaslali cennovou nabídku a nebylo zde vůbec napsáno kolik za co. Prostě chtějí za 80 lidí 40 tis. za pití,ale vůbec netušíme kolik tam čeho je. Když jsme se slečny Trýskové ptala zda by to nemohla rozvést stejně jako např. jídlo, tak mi bylo řečeno že detailní nabídku na pití nedávají, že vychájejí ze svých zkušenosti. ALe to mi příjde takové divné. Máte s tímhle někdo zkušenost? Zatím všude jsme měli nabídku např 1 l vína -150,- á džus 30,atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Vendy, tak my máme v Harmonii zamluvený termín 9.9.2010. Na to, že není v Brně, tudíž budeme platit více za dopravu, nejsou zrovna nejlevnější. My chceme obřad i hostinu na jednom místě a ještě ubytovaní pro hosty, takže je to ideální. Můži Ti poslat třeba mejlem informace, které byly zalány mě. Mám rozpis oběda a rautu. Na osobu mám počítat 700-900. Víno si můžeme donést, ale 60Kč je špuntovné, to po nás teda v Brně nechtěli, tak ještě nevíme jestli si nevezmeme rovnou od nich-120 za láhev. Pak budeme platit 2000 za restauraci, protože je nás asi 45. Od 60lidí je to potom zdarma.
Odpovědět
Ahoj, my máme taky v plánu všechno na jednom místě takže přesně jako vy. A takových míst moc není. Rozpis na jídlo máme taky i jak píšeš to že za člověka 700-900. Takže asi nic jiného z nich nedostanu. Trošku mě ještě vadí že ve stejnej den mají na to malým salónku ještě malou svatbu. Tak mám trošku strach aby se tam nemotaliy cizí lidi. A např. jak už jsem to párkrát viděla na firemních rautech přenášelo z jedné akce na druhou věci co se nesnědly. Ale snad ne slečna Trýsková tvrdí,že ta druhá svatba je vždy zavřená v salónku a nijak neruší velkou svatbu. Ale to už jsou takový možná trochu detaily.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No tak z té druhé svatby bych taky moc nadšená nebyla. Jinak já doufám, že dostaneme ještě nějaký rozpis až se budeme domlouvat konkrétně na jídle.Vlastně jediný co chybí je to pití. A jak jsi domluvená na výzdobu? My ještě nic konkrétního nemáme, protože si nejsem jistá barvou, ale určitě bych od nich chtěla potahy na židle, to je 40Kč za jeden, ale zatím jsem levnější neviděla.
Odpovědět
My už jsme jí dali požadavky na jídlo takže to už nám vytvořili přímo na míru, akorát potom doupravíme počet osob. Jinak výzdobu jsme zatím nakously jenom orientačně. Sl. Trýsková je moc šikovná ukazovala mi spoustu fotek výzdoby, sice jsem původně chtěla udělat výzdobu sama.Ale teď jsem trošku na vážkách protože nevím kde bych sháněla např. 30 váz na květiny atd. Takže předběžně když jsem jí řekla že si představuju barvu bílo zlatou, květiny nejspíše tulipány spolu s konvalinkama, hodně svíček, tak mi napsala přibližnou cenu 3500,-. A ty potahy na židle jsem se taky ptala ale mě teda řekla cenu 60 kč za jednu,ale možná to myslela i s mašlí, kterou tobě neřekla. Tak jsme jí řekla že to se mi zdá docela moc že mám jednu nabídku za 40 kč. K tomu mi řekla že se ceny možná budou měnit a že je to cena i s nachystáním, takže se budeme domlovat až později. Vzhledem k tomu že budeme chtít cca 80 ks tak těch 20 kč dělá rozdíl 1600kč, takže to si klidně ty žydle radši obleču sama. Jinak zavření i toho salónku,aby tam nebyla jiná svatba stojí pro nás, kteří máme 80 lidí 4000,-, jinak pro menší svatby je to 10 000,-, takže je to na uvážení každého. My už s tím nic neuděláme, protože jsem zamluvili termín a ona nám až potom řekla, že si neuvědomila že v malém salónku je taky svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si výzdobu taky chtěla udělat podle sebe, ale myslím že už s tím má zkušenosti a taky nevím kyd bych ji dělala, takže jí možná jen dodám nějaké věci(kamínky, korálky atd.) a řeknu jí jakou mám představu. K těm potahům, těch 40Kč by právě mělo být i s mašlí. My totiž máme svatbu v týdnu proto jsem po ní chtěla nějakou slevu, tak nevím jestli je to kvůli tomu. Ale psala mi že se po Novém roce bude slevnovat, to jsem zvědavá co :-D
Odpovědět
Přesně tak řeknu jí že něco jí dodám a společně to nějak doladíme. My chceme svatbu v 15:00 ale budu tam už od rána takže času dost. Je možný že ti dala takovou cenu protože to máte v týdnu. Musím jí taky stačit dolů jinak si to půjčím jinde. Včera mi od ní přišla odpověď, když jsem se ptala jestli teda částku cca 60 tis. za jídlo a pití máme považovat za konečnou, tak mi bylo řečeno že ano. Spíš většinou vrací peníze zpátky.
Odpovědět
Profilova fotka
No, to je celkem dobrá cena, ne? I když to asi nebudete mít oběd když máte tak pozdě obřad, že? Tak jídlo si můžeš spočítat podle té rautové nabídky a pití tak trochu odhadnout, nevím jestli budete mít svoje víno. Nabídla mi tvrdý alkohol v láhvích, vyjde tak levněji.Ale určitě budu chtít přesný rozpis kolik co stojí a to i nealko. My chtěli i slevu na ubytování, ubytováváme 18 lidí a to na dva dny. |No dali nám stovku, slyšela jsem, že majitel je strašný žgrt. Nejhorší je, že místo aby se snažili udělat trochu nabídku, tak by spíš asi řekli ať si to uděláme jinde.
Odpovědět
Já jsem právě po ní chtěla ceny lahví tvrdého alkoholu a nechtěli mi je dát, ani za kolik bude nealko. Víno chceme taky od nich. My máme cenu ubytování 1000,-Kč na dvoulůžkový pokoj na jednu noc. Budeme ubytovávat taky tak cca 20 lidí. Akorát co jsme usmlouvaly tak vodu do karaf, místo 2 dcl ve skle,protože jsme řekli že se u nás vody vypije opravdu hodně a 25 kč za 1 vodu pro 80 lidí to by bylo pěkná částka. Chtěli jsme i džusy pokud by šly nějaké rozlévané,ale to bohužel šef nepovoli. Ne oběd mít nebudeme budeme začínat až cca v 16:00 rautem. Ceny za jídlo máme docela dost rozpočítané, takže to je v pohodě i když třeba jenom částka 2000,- za pečivo, křen, hořtici, okurky - mi přijde docela dost ale to asi nemá cenu řešit.
Odpovědět
My jsme ještě musely posunovat termín takže nakonec 22.5.2009,kvůli rodině. A nakonec jsme ráda protože v původním termínu byla svatba v malým salónku 20 lidí a teď tam je svatba jenom 4 osoby. Tak ti se nám tam motat snad nebudou. Jinak asi teď v lednu by jsme měli dávat zálohu, tak uvidíme. Pokud se ti povede od nich dostat nějakej podrobnej rozpis pití, tak dej vědět. Mě se to bohužel nezdařilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to je dobré, alespoň tam budete skoro sami. My se zítra jedeme podívat ještě na hotel Fontána, také dělají obřady venku, tak uvidíme jaké budou ceny. Musím to co nejdříve vyřešit, v Harmonii to chce také v lednu už potvrdit. Na to pití se určitě zeptám, musím přece vědět s čím mám počítat.
Odpovědět
Tak tam jsme se taky chtěli jet podívat,ale je tam problém s oddávajícíma, pokud to patří pod Brno Bystrc, tak jejich oddávající vyjíždí mimo radnici pouze jednou měsíčně. Potom jeditě už církevní obřad a to jsme my nechtěli takže se nervovat ještě s tímhle se mi nechtělo,ale třeba budete mít štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak restaurace je moc pěkná, velký prostor. Trochu mi dělá obavy, že tam nemají moc zkušeností se svatbami, ale zase bych si mohla udělat dekoraci podle sebe. Musím jím poslat návrh večerního rautu, protože ještě nemají nic připravené tak aby mi napsali ceny. K tomu obřadu, prý mají na matrice někoho známého a jinak mají faráře, ale dělá normální občanské svatby.Zítra budu psát i Trýskové do Harmonie, chceme ty ceny za tvrdý alkohol a taky nealko.Hele s těmi doplnky jako pečivo, křen a tak, my to počítaly a ná by to vyšlo na 900, sto kusů pečiva a 4krát ty doplnky. Vypočítaly jsme to podle rautové nabídky, jen nevím jestli se po Novém roce nezdražilo.
Odpovědět
Prostor je moc hezký,mě se alespoň líbí víc než v Harmonii. Ono to někdy není na škodu že nemají zkušenosti ze svatbama, nemají alespoň tak naražený ceny. Tak to je dobrý že tam mají známého a nebo že ten farář dělá civilní obřad . Dívala jsem se na to znovu na netu a vypadá to opravdu dobře. Že by jsme se tam ještě zkusily podívat. A k těm cenám ono to asi tak vychází vy máte 45 lidí mi 80 a pečivo a doplňky nám nacenily na 2000.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Vendy, tak mám ceník lihovin, jestli chceš tak mi napíš do IP tvůj mejl a já ti to přepošlu. :-)
Odpovědět
Holky, proč se tady mučíte s komerční a předraženou Harmonkou. Kousek od ní je v Domašově skvělá rodinná restaurace a pension U Němců, kde Vám udělají, co na očích vidí a ceny jsou opravdu lidové. Měli jsme tam svatbu a jsme naprosto spokojení a skoro za pusu. Mrknete na jejich web. Je to www.levny-penzion-brno.cz Maji tam zahradu a terasu a je to tam moc hezke.
Odpovědět
Děkuji v IP máš můj mail a jak jste se nakonec rozhodly už po nás chtějí do konce měsíce zálohu.
Odpovědět
Profilova fotka
lennkan: Penzion vypadá pěkně, jen nevím jestli by to nebylo už moc daleko. vendula22: po nás taky, ale já jsem až do konce ledna v Německu tak bych jí napsala, že to můžu zaplatit až v únoru. Přece kdyby jsme přišly třeba až v březnu tak tu zálohu taky budem platit pozděj, tak nevím kam spěchá. No do toho penzionu to už asi nestihnem, já bych chtěla v únoru tisknout pozvánky tak už musíme být rozhodnutí. A taky ani vlastně už nechci další místo a zase se rozhodovat kde je to lepší, všude je totiž něco.
Odpovědět
Ahoj, tak to nevím jestli ti tak dlouho počká,ale snad jo. My jsme se dneska byly podívat na té Fontáně a byly jsme docela nadšení.Sice nemají moc zkušeností ze svatbama,protože otevřeli hotel po rekonstrukci až loni v létě, ale paní co se nám věnovala tak byla moc příjemná. Ceny na rauta pití jsou asi srovnatelné s Harmonii, ale neúčtují si už žádné poplatky za pronájem, ani za připravení obřadu tzn. koberec, brána atd. vše je zdarma,ale to asi víte když jste tam byly. Jediný problém vidím v tom oddávajícím, tak to musíme ještě dořešit. Protože teda mě alespoň neřekli že mají někoho známýho na matrice, protože říkala že teprve příští týden má někdo poprvé do hotelu přijít a schválit jim místo oddávání a domluvit se na podmínkách. A ten kněz má hodně plno, tak nevím jestli by byl v našem termínu volnej, kdyžtak prej budou shánět někoho jinýho. Jinak jenom mě třeba i překvapilo že plánujou pořízení potahů na židle a nebudou za ně taky nic chtít. což je taky dost velká částka Harmonie chce nadále 60kč. za kus a my jich potřebujeme 80 ks. Běhěm příštího týdne se mají ozvat jak to dopadlo s oddávajícím tak uvidíme. Jinak zálohu nechtějí žádnou až těsně před svatbou na nákup surovin, což mi taky přijde fér.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Ja prave s tema cenama nevim, kdyz jsme byly tam tak mi delala predbeznou nabidku rautu a to mi prislo hodne drahe, proto ted cekam na tu kalkulaci toho co jsem ji poslala ja. o, ty potahy mozna zarizuji na muj popud, ja jsem ji rikala, ze je chci na 100procent. My mame svatbu v tydnu, tak by ten farar mozna nebyl takovy problem.A kolik chteji v Harmonii za pripravu toho obradu, me rikala jen dekoraci, jako kvitka.
Odpovědět
Tak nám to nacenila na 400 na osobu a to budou dva rauty, jeden v pět tam by měly být rajčata s mozarelou, prošuto s melounem, 2x 10 kg kýty, zeleninový saláty, miniřizečky, hranolky a spoustu ovoce a zeleniny s nějakýma dipama, do kterých se to bude namáčet. A druhej raut je hovězí guláš, grilované kuřecí a vepřové steaky, zeleninové saláty, těstovinový salát, a nějaké jednohubky např. sýr+hrozno, prošuto+sýr,ale bez pečiva. Jo to je možný že ty potahy zařizuje na tvůj popud protože říkala že jich plánuje tak 40 koupit pro někoho kdo je bude chtít.Já jsem se na ten obřad ptala a myslím že mluvila o nějakých 3500,- kvítka, koberec, brána stolek, nechystání židlí apod. Byly jsme tam v sobotu a říkala že ten farář nějak přišel o počítač, takže vůbec nevěděl kdy má volno ale měl by si to dát do úterý do pořádku a oni se už můžou domluvit. Jinak tam tento týden mají přijít z matriky jim schválit místo na oddávání.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?