Svatebni hostina v hotelu Buchlovice?

Ahoj,holky,mela jste nektera v nedavne dobe nebo teprve bude mit svatebni hostinu v Hotelu Buchlovice na namesti?Uvazujeme o tom hotelu,na internetu jsem videla nejake fotky a zatim jsme se byli kouknout v okoli a zatim to vypada moc hezky.. Jen jsme jeste nebyli vevnitr.. Jake to tam je? Jaky je pristup ohledne svatby a tak? Plus se chci zeptat jestli nektera nemate fotky obradu v sale terrena v zamku buchlovicich?Dekuju za prispevky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@allilla Hráli jsme tam začátkem září a mám srovnání se spoustou míst, tak se budu držet při zemi... nádherné místo i okolí! Obsluha velmi pozorná, čisto, jídlo jak domácí, nádherná svatba a kolem 80 hostů. I když je to na náměstí, hrálo se do 2h v noci, nebyl problém s rušením klidu. V profilu najdete zatím jen co jsme stihli vyfotit my v tom frmolu, nevěsta na fotky kvůli úrazu jejich fotografa čeká, ale už by měly být snad tento týden. Brzy tedy budou i fotky na našich stránkách, tady končíme profil př.týden a asi je nestihnu vložit. Pokud budete mít zájem, myslím by nevěsta nebyla proti a sdělila by Vám své postřehy s hotelem, poslal bych kontakt na ni do IP. Hezký večer, Dual Music
Odpovědět
@dualmusic moc děkuju za příspěvek, byla bych moc vděčná, pokud napíšete kontakt a nevěsta nebude proti pokud jí budu kontaktovat.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allilla Zasílám do IP
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?