Svatební hostina, Svatoborský sklípek ve Svatobořicích

Ahojte holky, máte někdo zkušenosti se Svatoborským sklípkem ve Svatobořicích-Mistříně? Uvažujeme o svatební hostině tam, ale kromě internetu a osobní prohlídky rodičů by se nám hodily i další názory a zkušenosti...díky moc:-)
Odpovědět
Svatbu jsem, bohužel měla jinde, ale několikrát jsme byli ve sklípku se spolupracovníky, partou přátel a sami, takže názor máme. Skvělá, rodinná atmosféra. Obsluha perfektní. Pohoštění z místních specialit - domácí, kvalitní a neošizené, obsluha perfektní. Velmi jim záleží na tom, aby se hosté cítili dobře, což se také vždy stalo. Ceny komentovat nebudu, protože jsme mnohdy dostali menší servis za více peněz. Pradou je, že tam již jezdíme jako na návštěvu k rodině a vždy jsme tak přijati. Vína, slivovice a ořechovka jsou excelentní. Vše, co u Dufků dělají, dělají pořádně a váží si dobrých hostů. Cibulcová
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Mám možná trochu zvláštní postřeh k Svatoborskému sklípku, ale my se tam byli podívat, ale připadalo nám, že v sále je velmi špatná akustika - velmi se to tam ozývá, nedokážu si představit ten ruch, když je tam 60 lidí a k tomu hraje muzika.. Máte někdo s oslavou U Dufkůve ve Svatobořicích (v sále) zkušenosti? Prostor je to velmi pěkný , ale obávám se, aby nám z toho nehučelo v hlavě..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?