Svatební hostina, Šindlovy Dvory - Mlýnská krčma

Ahoj, chtěla bych od někoho poradit, zda máte zkušenost s výzdobou svatebního stolu v Mlýnské Krčmě (popř. stodole)? Byly jste spokojené a nebo ne? Na přímý dotaz jsem dostala odpověď, ať se kouknu na net. stránky. Byla jsem nadšená, ale posléze jsem zjistila, že tam mají také fotky ze svatby mé kamarádky, a ta si celou výzdobu dělala sama. Vše si přivezla a naaranžovala den před svatbou, neboť ta jejich výzdoba se jí nelíbila. Tak nevím, zda to mám nechat na nich a nebo se sama o to postarat. děkuji za každou informaci.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli hostinu v Krčmě v salonku, spokojení jsme byli, přivezli jsme si jen kytky na stůl den předem, jinak vše dělali oni, mrkni kdyžtak ke mně do alba :-) Neumím si představit , že bysme si ještě při všech těch starostech okolo svatby dělali výzdobu stolu.
Odpovědět
@catlea Děkuji moc za info. Ulevilo se mi. Něco málo jsem holt nakoupila a to jim tam dám k dispozici, a buď to použijí anebo ne. Stoly vypadají moc hezky. Také to budeme mít v tom salónku. Chtěla jsem se ještě optat, zda na stolech byly poházené takové ty kravinky, snad víš, co myslím. (Co vše jste na těch stolech vlastně měli) A ještě jedna otázka mimo. Co jste měli za předkrm? Mně totiž nabídli pouze jeden a na otázku, jaký jiný by mi nabídli, vůbec nereagovali. Moc děkuji za odpověď. Jsem z toho maličko nesvá a tak se raději vyptávám.
Odpovědět
Profilova fotka
Na stolech byli poházené skleněné kamínky, my jsme jim dovezli jen jmenovky, zasedací pořádek a měli jsme čokoládky, tak to nám tam dali. Předkrm jsme měli klasiku šunkovou rolku a sýrovou rolku s bylinkovým žervé a pečivo, je pravda, že jsme tu klasiku chtěli, takže jsme se ani na jiný neptali. Jestli budete mít večer raut, tak si objednejte krocana, všichni z něj byli nadšený. Klidně se ptej, ráda poradím ;-)
Odpovědět
@catlea Moc Ti děkuji za pomoc. Už nic na stůl kupovat nebudu,chtěla bych ještě maličké svícny na plovoucí svíčky, uvidím, snad budou mít výzdobu hezkou. Stejně se ještě s nimi pojedeme domluvit, tak můžeme vyřešit detaily. Chtěla bych to mít hezké, a právě ta známá mě docela vystrašila, kupovali i ubrousky a bílé ubrusy na stůl si přivezli také, protože je tam prý neměli. Tak se mi maličko ulevilo. My to budeme mít tak na 3 hodiny, pak se přemístíme jinam, proto to máme v tom salónku. Jako předkrm mi také nabídli tu rolku, ale u nás to nikomu moc nechutná, tak bych chtěla něco jiného, ale nevím co. Nemáš ještě nějaké jiné fotky svatebního stolu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ono se na ten stůl právě už nic moc nevejde, jak máš uprostřed organzu, před námi byl dort, kytky, moje kytka a kytky maminek, látkové ubrousky a ty naše jmenovky, tak se tam ten talíř s příborama a sklenicema vešel tak tak a moc prostoru tam už nebylo. Myslím, že ještě něco říkala o melounu s parmskou šunkou ale podle mě je to na domluvě, když si něco vybereš, tak by ti to měli udělat. Fotek mám dost, tak Ti zkusím poslat do IP.
Odpovědět
@catlea Ahoj, ještě jednou Ti chci poděkovat za zaslání fotek, které mě uklidnily. Výzdoba byla parádní. My jsme tam doplnily jmenovky, meníčka a takové ratanové kuličky a dřevěné lístečky (už jsem to měla nakoupené, tak jsem jim to dala k dispozici) a byla to moc hezké. Ještě jednou moc děkuji za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
není vůbec zač, ráda jsem pomohla, s jídlem jste byli spokojeni? Gratuluji ke svatbě a ať vám to vydrží co nejdéle ;-)
Odpovědět
@catlea ahoj, s jídlem jsme byli moc spokojení. Všem to moc chutnalo, jen možná byli zbytečně velké porce. Jednu porci jsme měli dětskou - tedy poloviční, ale co jsem pak vyslechla, tak byla snad stejně velká jako normální :). Opravdu maximální spokojenost. A vyjste byli s jídlem také spokojeni, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo byli, všichni to chválili, nebudeš sem dávat pár fotek ze svatby? Že bych nakoukla ;-)
Odpovědět
@catlea ahoj, možná něco málo, Dostali jsme je včera, tak jsem ještě neměla čas si je pořádně prohlédnout, když tak je raději pošlu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ok
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
ahoj prosím jaké to v Mlýnské Krčmě bylo? A jak ste byli spokojené? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky.,vozili jste si něco svého na hostinu ???Třeba na obložené mísy ,ovoce ,a naky alkohol??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?