Svatební hostina pro 80 lidí na Valašsku, poraďte místo

Profilova fotka
Ahoj vespolek! Chtěla jsem Vás poprosit, zda nemáte někdo zkušenosti a reference na pěkné místo pro svatební hostinu cca pro 80 lidí (pokud možno trochu odlehlé od hlavní cesty) na Valašsku v okolí Velkých Karlovic, Vsetína a okolí cca do 30 km... Obřad budeme mít nejspíš v kostele na Halenkově a míst máme pár vytypovaných, ale ještě si to chceme nechat projít hlavou. ;-) Zatím to nespěchá, termín máme na podzim 2013. Pozn.: 4* hotely apod. nebudou uplně dle našich finančních představ. :-) Díky moc všem! :-)
Odpovědět
Ahoj, napadl mě Vsacký cáb (odlehlé nejen od hlavní cesty :-)), ale nemám tušení, zda se tam tolik lidí vejde. Sestra tam měla sraz ze školy, nocleh za přijatelné ceny....
Odpovědět
všemina.Na cábu je to malé.
Odpovědět
@amelienne Zkus Staré časy na Horní Bečvě, je to sice u cesty, ale krásné prostředí nebo něco jiného na Horní Bečvě - Valaška je te´d nově zrekonstruovaná a má nového majitele, dobře tam vaří, ale to je taky u cesty. Jinak na Horní Bečvě ještě penzion u přehrady nebo hotel Duo. V Rožnově pak třeba hotel Horal.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme nejspíš vybrali Divadlo v Karolince, oslovil nás interiér (je dokonalý a dle našich představ) a samozřejmě také cena. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?