Svatební hostina na zámku Křtiny. Jaké to tam je?

Ahoj holky, na 3.9.2011 plánujeme obřad v Brně a pak hostinu na zámku ve Křtinách. Nemáte někdo zkušenost, jaké to ve Křtinách je? Co personál, jídlo, prostor? Hostina bude pro 50 lidí, paní provozní říkala že to budou stoly cca do 2/3 sálu a zbytek sálu bude jako taneční parket. Bude tam dost místa na tančení? Taky by mě zajímalo jak tam vaří, nevím zda je možné domluvit si předem nějakou ochutnávku jídel? Budu ráda za jakoukoliv informaci ;-)
Odpovědět
no, kámoška tam pracuje a svatbu mi tam doporučuje, takže tam prý vaří dobře (vdávám se za měsíc azatím nemám jasno s místem pro hostinu). Jinak nevíte, kolik tam tak stojí oběd a raut na osobu? K tomu jsem se ještě nedopídila... Zítra se dozvím, jestli tam budou mít volno na můj termín :D
Odpovědět
Prave ceny tam maji celkem prijemne, poslali mi nekolik cenovych variant navrhu menu, nejlevnejsi je klasika-pripitek, sunkova rolka, knedlickova polivka a svickova, na osobu 240 Kc, jine varianty za 280 nebo se zverinou 320. Raut 300 Kc/os. Dale se da doobjednat grilovani selatka cca 10tis, cokofontana (myslim ze kolem 3tis) a spousta dalsiho. Pronajem salu se neplati, za vlastni vino chteji 5Kc na osobu (asi za pujceni sklenicek).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?