Svatební hostina na Vítkově hoře

Profilova fotka
Ahoj holky, najde se někdo, kdo má zkušenosti se svatební hostinou Na Vítkově hoře? Díky za poznatky.
Odpovědět
Profilova fotka
Loni v lete jsme tam byli jako hoste na svatbe a moc se nam to teda libilo. Jidlo super, vyhled pekny, ale podle me to je tak do 40 osob max. Pozvat me tam znovu jako hosta, budu se tesit, protoze to fakt bylo pekne - jidlo, obsluha, vyzdoba (tu teda maji vlastni do oranzova) ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, díky za pozitivní názor. Byli jsme tam osobně a taky se mi tam moc líbilo. Nebyla jsem tam nikdy na svatbě, jen když jsme se byli domluvit na podmínkách. Výhled na letiště je super. Budeme mít kolem 30lidí, takže se tam 100% vejdem. Taky jsem ocenila, že mají svojí výzdobu a zrovna do oranžova - doplňky chci mít do oranžova :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Nam se tam moc libilo a i nevesta se zenichem si je chvalili. Meli jsme tam jen obed, trochu tancovani. To melo byt venku, ale zaclo lit. Pak jsme meli vecerni grilovani jinde. Maji tam i altanek na obrad, klidne bych tam udelala celou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem koukala, že tam mají altán. Obřad už máme zamluven na zámku v Chyši, tohle místo bylo vybráno už dlouho a měnit určitě nebudu ;-) . Měli bysme tam mít i grilovačku a občerstvení, prostě celou akci až do večera nebo do noci?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Kačenko, my jsme tam byli na svatbě sestřence před 2 lety....mám z toho smíšený pocity....je to tam moc pěkný, to jo, akorát sestřenka to měla mít venku a celej den jim pršelo ]-( tím pádem se muselo být celou dobu vevnitř....a trošku tam vázla zábava (zase to počasí :-( ) jinak personál super a jídlo ucházející, trošku přesolili polívku, ale to se stát může :-| ....to prostředí se mi tam moc líbí, ale celkovej dojem se svatby jsem dobrej neměla, ale asi za to nemohla až tak Vítkovka, jako 3 hodinovej únos nevěsty, kdy jsme tam všichni znuděněje seděli, proto je asi dobrý, vymyslet nějakej program.....ale nám vlastně bude svítit sluníčko, takže to bude paráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tech 30 lidi je dobre cislo. Jak pise pukanka, pokud bude pak prset, tak to znamena, ze budete cely den v te jedne mistnosti. Ze se nepujde dat jit ven. Coz na obed a tanec tolik neva. Ono kus venku je kryty, ale nam k tomu desti pak foukalo, az jim odlitla plachta z altanu, takze jsme fakt museli zalizt. Zase, mistnost je velka, je tam i bar, da se to pak trosku rozclenit. Naplanuj tombolu nebo tak. Asi bych to klidne riskla, ale vymyslela nejaky program pro pripad deste.
Odpovědět
Profilova fotka
U sestřenky bylo 47 lidí a taky jsme se tam naskládli, ale už to bylo dost akorát....
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak jeste musim rict, ze dortik byl z ovobaru u Thermalu a teda pohadkovy, nadherne nazdobeny a vevnitr byl takovy jakoze sachr a vsichni jsme sondovali, jestli mame ve vysluzkach kus dortu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, 47, to bych ani neverila, ze se tam vejde.
Odpovědět
Profilova fotka
Martinko, jsi mě tady našla viď? To jsem ani nevěděla, že máš zkušenost s Vítkovkou, to kdybych věděla, tak bych se tě zeptala rovnou v našem starém známém debatním kroužku :-D . Pravda, my budeme mít sluníčko, takže je to vyřešené. Přemýšlíme právě Šiml nebo tady, tak jen sbírát zkušenosti ;-) . Cenově to vyjde zhruba nastejno podle nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsi mohla Kačenko :-) Kdybych se rozhodovala já z těchto možností, rozhodla bych se pro Vítkovku.....to místo je super...ale pozor na lampiony...ty se nesmí vypouštět v blízkosti letišť a ten ohňostroj no nevim......
Odpovědět
Profilova fotka
Mluvili jsme o tom s panem majitelem a říkal, že by to neměl být problém, jak lampióny tak ohňostroj :-) . A když ohňostroj nebude, tak se taky nezblázním, ale ráda bych ho ;-) .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to je fajn...........Ohňostroj by byl krásnej...... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo jo taky si myslím :-D . Jsem ráda za tvůj názor, zda na Vítkovce nebo U Šimla :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem zvědavá co nakonec vyberete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se tam celkově asi líbí taky víc, ale ten Šiml má taky něco do sebe. Je tam více místa uvnitř, kdyby právě nevyšlo to počasí... Ale když jsem byla na Vítkovce, byla jsem tam poprvé, tak mě to děsně nadchlo :-) . A navíc jeden krásný bonus - noc pro novomanžele zdarma :-D :-D :-D . Zase si říkám, že když bude únos nevěsty, tak je to chvilka do města a chtěli jsem být tak max. 1 - 1,5hod. pryč, aby se hosté nenudili - jak jsi sama psala. Leda, že by mě unesli na letiště a shovali do nějakého hangáru nebo přímo do letadýlka a hrozili odletem :-) :-) :-) Jé, to by byla sranda :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
S tim únosem je to blbý....sestřenku unesli do Březový, takže nejdřív sjezdili celý Vary než jí tam našli, fakt se tim zabilo celý odpoledne :-) S tim letištěm by to bylo dobrý....to by chtělo aby vás ženich pronásledoval....a úplně nejlepší by bylo, kdyby si vlezl k tobě do letadla, jak by tě chtěl zachránit a fakt by jste vzlítli....ty jo romantika jako blázen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, uděláme to nejspíš tak, že ten únos tak trošku naplánujeme - určíme si hospůdku, kde mě ženich najde. Aby to právě netrvalo tak dlouho :-). No ve vzduchu by to fakt byla romantika, ještě bysme mohli zamávat hostům, kteří budou na terase. Ale zase tam hraje roli ten čas :-S .
Odpovědět
Profilova fotka
Zase kdyby to bylo naplánovaný.....tak oni dělaj 15-20 min lety nad Varama a měli by jste z toho zážitek vy i hosti....a časově to nebude zas tak náročný....ty jo....proč nemáme hostinu na Vítkovce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem tě teď krásně navnadila viď? No, promyslíme, uvidíme :-) .Pokusím se zjistit na kolik to vyjde finančně a třebas bude vyřešeno. Pokud by to mělo stát majlant. Na jednu stranu má ženich platit za útratu v hospůdce nebo si zaplatíme společný let. Nesměli by mi dát ale helmu - to bych si zničila účes. Nějak jsem si to najednou představila, jak polezu v šatičkách do letadla :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
No bylo by to rozhodně zajímavý a hodně originální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to teda ;-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 letech
Profilova fotka
Dobrý den, nemá prosím někdo novější zkušenosti se svatbou na Vítkově hoře?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?