Svatební hostina na Belcredi, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky holky,nemáte prosím zkušenosti s hostinou na Belcredi ?Co jsem viděla fotky a i místo se mi líbí,ale něják paní provozní není schopná se domluvit s námi,pořád ji to nevychází,tak nevím jestli mám vytrvat a nebo to vzdát. Mockrát děkuji.
Odpovědět
NEDOPORUČUJU. Mám zrušili hostinu tento rok m ě s í c před termínem obřadu - a kdybych se sama neozvala, tak mi to ani nesdělí ]-( , což považuji za nekorektní jednání. Taky mi schůzky stále odkládali a pořád byl na všechno čas. Salonek byl rezervován 7 měsíců předem. Rozhodně bych se na ně nespoléhala, leda že bys tam plánovala nechat stotisícovou útratu - to by se možná zachovali spolehlivěji a profesionálněji. 8-) Ono je to pak mazec, když vše vrcholí, ještě hledat jinou restauraci, protože většina těch co přichází v úvahu je pochopitelně zamluvená dávno dopředu, což je logický :-( . Takže pokud ano, tak příště jedině se smlouvou v ruce a storno poplatkama. To mluvím ze své zkušenosti a docela surového pádu na hubu nikoliv z přílišné buzerace nebo paběrkování na detailech. Málem jsme skončili u ohniště a opíkali klobás na klacku nebo v bufetu. :-N . Ale jinak tam tenkrát vařili moc dobře - jenže co je to platný =-) ...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc,my jsme tam právě byly na jídle a chutnalo nám,proto jsme chtěli oslavu tam,ale to jednání mě docela mrzí,za to že za pronájem salónku chtějí 7 tis. tak by měli bý trochu vstřícnější. Budeme mít obřad ve Slavkově a půl rodiny je směrem od tam tak jsme hledali něco na tomto okraji Brna a směrem ke Slavkovu,ale nic mě nenapadá :-(
Odpovědět
Aha, tak v době, kdy jsme to rezervovali my, tak byl pronájem ještě zadarmo... :-) Ale vydělává se na všem. Ovšem za takovou cenu je to síla (teda nevím, co kromě té místnosti v tom pronájmu je - kapela, barmanská šou, ohňostroj, v tom případě dobrá, jinak to máš už průměrnou útratu pro sedm osob na hostinu). Mrkni jinde, ona vůbec ta Líšeň je hodně ovlivněná tím, že tam je obřadní síň přímo na zámečku, kde se oddává a ty restaurace z toho pochopitelně žijí a těží... |-| A co rovnou ve Slavkově? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@este No já si taky říkala že všude je to bez pronájm sálu,ale na druhou stranu se mi hodně líbil (teda na fotkách) tak jsem si řekla budiž,ale přístup je děsnej a ten mě odradil i když paní provozní po tel byla příjemná,ale co naplat když nebyla schopná se domluvit na schůzce :-( Ve Slavkově jsem se koukala a tam se nám nic nelíbilo :-( už jsem v koncích :-( Ještě by se mi líbil ten Žebětinský dvůr nebo na přehradě,ale přítelova strana rodiny je od Bučovic což je 45 min od tama,takže nevím jak to vymyslet s rozvozem,asi snad jen zařídit víc aut :-( Kdyby tě něco napadlo,cokoliv,tak budu ráda za každou radu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?