Svatební hostina - kde?

Profilova fotka
Ahoj, už začínám být zoufalá, ale nemohu vybrat vhodné místo pro svatební hostinu. Zasnoubili jsme se v únoru a dohodli se na svatbě květen 2015, takže momentálně nejvyšší čas začít plánovat. začínám z toho být nervozní, protože od února přemýšlím nad místem kde udělat svatební hostinu a za boha nemůžu na to nemůžu přijít. Budeme mít menší svatbu cca 30-35 lidí. Chci nějakou normální restauraci, ne nesmyslně předraženou, ale zas aby nevařili blafy, prostě nějaký průměr. chci aby tam byl prostor kde by se dalo tančit a zahrádka, v případě hezkého počasí aby se dalo být i venku. Můžete mi někdo poradit nějakou takovou restauraci, nejlépe na Praze 4 (pravděpodobně budeme mít obřad na Chodovské tvrzi), nebo můžou být Průhonice, Čestlice, Říčany... bydlíme v Nupakách a většina rodiny bydlí na jižňáku, proto preferuji tyto lokality.
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Čertousy :-) Příjemný personál, jídlo super, možnost venkovního posezení, grilování...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme za sebou hodně novomanželů, kteří k nám jezdí z Chodovské tvrze. Jsme 4km za Prahou, ale z Chodovské tvrze je to k nám jen 23 minut autem. Můžeme nabídnout krásné prostory, profesionální servis a výbornou kuchyni. ( mimochodem od Zdeňka Pohlreicha máme 3 hvězdičky :) ) Velmi slušné ceny, a ráda poradím kde můžete ušetřit. Koukněte pro začátek na krátké video o našich svatbách: http://www.youtube.com/watch?v=d6tKgR... V případě zájmu, napište o více info.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla svatbu v Toulcově dvoře, je to tam moc pěkný, zastávka nočního busu hned nad areálem. Pro širší hosty byl raut, oběd měli jen asi pro cca 12 lidí, ale stížnosti jsem neslyšela, raut byl skvělej, zmizel celkem rychle :). Taky grilovali čuníka. Můžeš si od nich nechat i nařezat/natrhat kytky u nich na zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Bezva místo je restaurace Za větrem na kraji Michelského lesa. Moc dobře vaří a je tam velmi hezké prostředí, a ten počet je myslím tak akorát. Já mám za 14 dní svatbu na Chodovské tvrzi a pak jedeme tam. Máme malinkou svatbu, tak to nebude hostina, ale svatební oběd :-) Můžu pak poreferovat, jaké to bylo....ale máme je vyzkoušené, bydlíme poblíž a občas tam zajdeme...Jinak hned vedle je hotel Nosál, kde se dá udělat obřad - v altánku na zahradě, fakt romantika, okolo les...
Odpovědět
Profilova fotka
Teď 13.9. tam měla svatbu nevěsta, mrkni na album "Petra a Petr"...pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadá, jestli by něco neuměli doporučit na té tvrzi, třeba mají "tety" nějakou zkušenost :).
Odpovědět
Profilova fotka
Všem moc děkuju za tipy ;-)
Odpovědět
@pokyska Ahoj,posílám ještě jeden tip. Villa Kajetánka, Radimova ul., Praha 6. Byli jsme naprosto spokojení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?