Svatba zámek Slatiňany. Jak jste byli spokojeni?

Profilova fotka
Hezký den dámy :-) Chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás neplánuje na příští rok svatbu na zámku ve Slatiňanech? A nebo jestli tu není někdo, kdo tam svatbu měl, nebo se byl jen na nějaké podívat? Jak se Vám tam líbilo? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@pospes Zase se potkáváme :-) My tam plánujeme svatbu 21.2.2012. Byli jsme se tam podívat, zaplatili jsme si prohlídku zámku s výkladem a moc se nám tam líbilo ;-) Zámecká knihovna je taková malá, komorní. A nádvoří je taky pěkné, věřím, že v létě tam jsou krásné svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@jidusha Ahoj :-) Mi jsme tam byli před pár lety taky na prohlídce a taky se nám to moc líbilo, takže termín svatby tam už máme zamluvený ;-) Tak jste se taky rozhodli udělat to tam? A jak ti jdou přípravy? Já jdu v sobotu na první zkoušku šatů, tak jsem zvědavá, jak dopadnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pospes Je to tam romantické :-) Přípravy zatím nic moc, nemůžu se nějak rozhoupat, sháníme zatím sál na oběd a večerní raut a šaty nemám vůbec vymyšlené :-( Začínám panikařit, pomalu, ale jistě :-N Máte už vymyšlené oznámení? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jidusha Já myslím, že šaty u mě budou největší problém. Hned tak nějaký se mi nelíbí a s mojí postavou to bude taky oříšek |-| Ale do dubna času dost :-D Oznámení máme vymyšlené, teda pokud si ho nerozmyslíme do listopadu. To máme jít za známým co by ho měl tisknout. Já teď řeším dárečky pro maminky? Budete dávat?
Odpovědět
Profilova fotka
@pospes Šaty jsou velmi velmi tvrdý oříšek =-) Já podle šatů chci potom vymyslet i líčení, účes, kytku atd. Takže čekám :-) Maminkám dáme asi jen kytičky, přijde nám zvláštní vymýšlet ještě dárky navíc . I svatebčani od nás nic víc než čokoládu a pohoštění nedostanou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jidusha O těch dárcích pro maminky jsem se dočetla tady. Vůbec jsem netušila, že by se jim kromě kytky dávalo ještě něco :-N Já byla na svatbě naposledy před 15lety, takže se tady dozvídám novinek :-D Mi budeme mít jmenovky na stůl z perníku, takže jim asi dáme udělat něco na památku taky z perníku.
Odpovědět
Profilova fotka
@pospes Kdybych měla dělat všechno tak, jak jsem se dočetla tady, tak se z toho ..... opupínkuju :-D Původně jsem to taky plánovala, ale pak jsme to jako další zbytečnou investici zavrhli (to je i mojí mámy názor). Jen chystám ,,dárky,, pro svatebčany (buď taky perníčky nebo čokoládky) a tím obdarovávání ukončíme :-D Už víš, kde budete mít hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
@jidusha Tak to jsme na tom podobně. Chceme to mít co nejednodušší na přípravu, takže žádný zbytečnosti ;-) Hostinu budeme mít v Birdie. Psala jsi, že zatím místo vybíráte. Už máš nějaké favority? A kolik plánujete lidí?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?