Svatba vše na jednom místě v Brně - tipy na místa

Ahoj holky, potřebovala bych rychle pořešit svatbu na přelom března a dubna 2020. Tak nějak spoléhám na to, že to není tak žádaný termín a nebude tak velký problém takhle narychlo něco najít. Ráda bych měla celou svatbu na jednom místě. Zvažuju místa jako je hotel Myslivna, hotel Fontána, hotel Rakovec, golf Kaskáda nebo hotel Atlantis? Máte některá z vás nějaké nejnovější zkušenosti s těmito místy nebo bude tam mít některá z vás také svatbu? Případně napadají vás jiná místa v Brně, kde se dá udělat celá svatba? Plánujeme na oběd cca 40 lidí a pak večer o něco víc. Ideálně nic extra předraženého, naše finanční možnosti jsou omezené. :) moc děkuju za vaše reakce. :)
Odpovědět
Jeste bych se zkusila zajet podivat do Fino clubu v Modricich, pro nas je to male ale slyseli jsme na ne jen chvalu.
Odpovědět
@kriss13 tam to znám, ale mají psaný, že dělají jen hostiny. obřady jen v letních měsících venku. a já bych právě potřebovala variantu, kde je obřad vevnitř. nepředpokládám, že koncem března to bude na venkovní. ale děkuju za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ještě mě napadá Žebětínský dvůr, ale museli byste vyzkoušet jídlo - já byla před pár lety velmi spokojená, ale kamarád teď, co tam byl na svatbě, říkal, že nic moc. Každopádně jsem byla na svatbě v Myslivně (2017) a jídlo cajk, akorát prostory trochu starší; Fontána (2017-2x) - komunistický vzhled a naprosto katastrofální obsluha. Ale myslím, že to loni prošlo rekonstrukcí, tak třeba to už je jinak a v Atlantisu (2015) - pěkný prostor, chutné jídlo, ale hodně drahé. Zbytek neznám, ale myslím, že ve 40 lidech byste se vlezli i do větší restaurace (Kiki - Kohoutovice; Crab bistro - Bohunice), kde už nějakou svatbu dělali a dobře vaří...
Odpovědět
@niky555 ten Žebětínský dvůr mě napadl taky, i skrz ten bowling jako zábava pro hosty, ale prý tam je často více svateb najednou a obsluha nestíhá a pak je jídlo studený. Na tom, že je Atlantis dost drahej, asi něco bude, jen za pronájem louky si účtují 15 000Kč. Klasická restaurace mě vůbec na obřad nenapadla, ale děkuji za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnezadana1 Těžko říct, jak to bude březen-duben - jestli bude tolik svateb, aby byl Žebál plný, ale slyšela jsem teď totéž, že když je víc svateb tak nestíhají...Přeji, ať se podaří najít co nejlepší :-).
Odpovědět
@niky555 děkuji :)
Odpovědět
@stastnezadana1 No to asi ne, to je fakt, ale v tom pripade si myslim ze Rakovec taky neni dobry volba. Obrad tam delaji venku na terase pred restauraci. Dobre tam vari, cenove je to takovy stred, maji tam bowling a wellnes, ale obrad vevnitr si nedovedu predstavit, kde by tam byl. Byli jsme tam na svatbe znamym 2017.
Odpovědět
Profilova fotka
V hotelu Maximus resort je to super, ale nejspíš nebude nejlevnější. :-) Hlavně abyste to zvládli vyřešit s matrikou, jako vybrat místo s náhledem na všechno je jedna z nejtěžších věcí na přípravě... :-D
Odpovědět
@kriss13 jo to mi nedošlo, že tam jsou vlastně obřady jen venku, děkuji za připomenutí. V nejhorším to přehodnotím a bude obřad na jednom místě a hostina na druhým.
Odpovědět
@prdinka314 no to není, to je pravda. už jsem se na to dívala. a tam mají myslím taky jen obřady venku. z té matriky mám dost strach, právě chci tak nějak co nejdřív vyřešit to místo, abych věděla, se kterou matrikou to budu muset řešit.
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnezadana1 My tam budeme mít svatbu v únoru, takže obřad venku nepřipadá v úvahu. :-) Jsme domluvení, že to budeme mít uvnitř. ;-) Pokud je problém s matrikou, tak je asi lepší si najít církevního oddávajícího, spousta z nich ti vyjde vstříc víc, než na matrice. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnezadana1 Nevšimla jsem si, že to má být i s obřadem uvnitř. V tom případě si ho nedovedu představit ani v Myslivně (dělá se na terase), ani ve Fontáně (dělá se venku pod restaurací) - pokud neprošla výraznou změnou, ani v Žebále (tam snad ani obřady nedělají?) U Atlantisu si nejsem jistá, my byli na venkovním obřadu, ale vnitřní prostory jsou veliké, třeba na to místo je. Crab má pěknou velkou terasu, ale to je vám tak brzo na jaře také na prd. Myslím, že Belcredi má i síň i hotel, ale to je také drahé místo...
Odpovědět
Článek se načítá
@stastnezadana1 Tak hlavne pokud chces obrad na prehrade, tak doporucuji sehnat si cirkevniho oddavajiciho, co vim tak s matrikou tam byvali dost problemy, ze tam oddavat nechteli, nemam teda uplne aktualni info, mohlo se neco zmenit, ale urcite si to nejdriv u matriky over.
Odpovědět
@prdinka314 fakt se vám to podařilo domluvit? já právě pochopila z těch jejich stránek, že to je možné jen venku.
Odpovědět
@niky555 u Myslivny jsem našla, že to jde dělat v nějakém salonku uvnitř. Žebětín je myslím opravdu jen na hostinu. Koukala jsem na to Kiki v Kohoutovicích, mají moc pěkné fotky ze svateb, ale taky jen venku. asi budu muset slevit a vážně to udělat zvlášť obřad, zvlášť hostina, zvlášť v tom březnu.
Odpovědět
@kriss13 četla jsem, že na Bystrcké radnici s tím mají dost problémy. já popravdě vůbec nevím, čím začít. jestli prvně najít místo nebo prvně řešit oddávajícího. tak nějak jsem do toho padla, ani nevím jak. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnezadana1 Hele uplně v pohodě, když si domluvíš schůzku, tak ta slečna s tebou probere uplně všechno, my jsme se šli podívat na pokoje, ven, do sálů a tam už s náma rovnou vymýšlela, že tady by mohl být obřad a vedle hostina a párty, jídlo s náma probrala atd... ale jak říkám no, nejlevnější to nebude. :-) Na stránkách mají sice svatební palouček, ale můžeš to mít i vevnitř. :-) Jinak ti může poslat i kontakty na oddávající a dodavatele. :-)
Odpovědět
My meli svatbu loni v prosinci a uz v lednu mi vsechny brnennske matriky rekly, ze nas neoddaji. Volba padla na pani fararku a bylo to bezvadne. Takze bych klidne vyresila prvne misto a pak zvolila oddavajiciho, nez se dohadovat s matrikou. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?