Svatba - vše na jedném místě - tipy

Profilova fotka
Ahojky, měla bych prosbu. Chtěla bych vše na jednom místě, ubytování a hostina pro cca 100 lidí. Klidně jenom místo, catering by jsme si zařídili nebo ať je to na místě, ale nestojí to milion. Chtěla bych svatbu večer, někdy na jaře... Nejlépe liberecký nebo středočeský kraj. Děkuji za pomoc. Už to vzdávám a místo sto lidí, půjdeme asi se svědkama na radnici :-| .
Odpovědět
@v_a Mrkni na Sporthotel Kácov. Nebyla to zrovna svatba, ale oslava 25ti let založení firmy v počtu cca 120 lidí i s ubytováním a vše super, raut, venkovní grilování. A je to na samotě u lesa, nikoho nerušíte.
Odpovědět
Profilova fotka
@lekulina Děkuji :-)
Odpovědět
Ja jsem primo z kacova a sporthotel muzu doporucit, ale je to na samote. A urcite kapacitu 100 lidi hotel nema, ale jsou tam kempove chatky, tak mladsim lidem by to stacilo nejspis. My meli ve Vigvam resort a to doporucuji vsemi deseti.👍🏼
Odpovědět
Profilova fotka
No není to sice úplně kraj Liberecký či Středočeský, ale my máme za necelé dva týdny svatbu v rekreačním areálu Lávka Skochovice ve Vraném n. Vltavou, mrkněte na mapu. Velký travnatý areál přímo u vody, klubovna a plážový bar, s venkovním i vnitřním posezením, my budeme mít přes 100 dospělých a více jak 20 děti. Ubytování v místě v pokojích 50 osob, ve vedlejším penzionu cca. 30 osob, stanování v místě prakticky neomezené. Pronájem celého areálu 35 000, v mimosezone ještě levněji. Catering vlastní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?