Svatba ve Zlínském kraji, Uherské Hradiště. Kde?

Holky doporučte nějaké hezké místo svatby, vůbec si nevím rady :-|
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrý den, myslíte obřad nebo hostinu či obojí? Pár tipů mám.
Odpovědět
@glaeser spis obrad,ale i treba s hostinou co je blizko u sebe.premysleli sme nad hotelem mlyn na velehrade,ale cenove je to tam dost drazsi...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad na Modré v kamenném kostelíku a hostinu poté v Napajedlích na Pahrbku :) Uvedený nevysvěcený kostelík je kouzelné místo a na Pahrbku je příjemná atmosféra :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty volí např. i Panský Dvůr v Kunovicích jestli znáte, popř. Hotel a restaurace Koníček. Líčila jsem i nevěstu která měla jak obřad tak i hostinu v Redutě. Opravdu záleží jak si to představujete, co je u vás priorita. Jedna z mých budoucích nevěst bude mít jak obřad tak hostinu také v Napajedlích na Pahrbku. Pak mne ještě napadá Sokolovna ve Starém městě - na hostinu. Kostelík na Modré je také moc pěkný na obřad jak píše slečna výše.
Odpovědět
@anabelka86 Doporučuji Penzion Malovaný v Osvětimanech, prostředí je tam naprosto úžasné, kouzelná příroda, bazén, venkovní terasa. Organizují i obřady. Ubytování pro hosty lze domluvit se slevou. Příjemná svatba byla i v Hospůdce na Haldě v Boršicích.
Odpovědět
Dekuju za prispevky, obrad bychom chteli spis v kosteliku a hostinu i treba venku, to je prave pro nas nejvetsi dilema :)
Odpovědět
Profilova fotka
Farma sádky kunovice. Budeme to mít tam.
Odpovědět
nad Sadkami sem taky uz premyslela,ale to je ciste jen venku a je to tam dost zavisle na pocasi, coz bych se dost bala...
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86 je a není. Jídlo je kryté a tanec taky. Zbytek uvidíme. Budu se modlit. Ale mají plno do října.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, my tam mame taky svatbu v zari a za pocasi se taky modlim. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já doporučuju hotel Buchlov- ten je pod hradem Buchlov přímo a prý jde už oddávat i u nich. Taky doporučuju hotel Vyhlídka u Luhačovické přehrady :) na obou místech jsem byla na svatbě, na Vyhlídce dokonce na dvou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé my taky farma sádky v září! =D pro nás to byla jasná volba na první pohled ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kfc7 muzu se zeptat jake jste slyseli ohlasy na jidlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@pochylajda Žádné ohlasy nevím =( Neznám nikoho kdo už tam svatbu měl. Možná by jsme mohli založit diskuzy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ok, klidne muzem, ale ja jsem tu druhy den a netusim, jak se to dela, pomuzes mi stim?:-) Kdy mate svatbu? Ja vcera byla domlouvat svatebni menu a tak a par veci me mrzi, napriklad, ze nemuzu spat v patek sbabama primo v te budove, kde je pak svatba, chteba jsem pak videt na hosty, jelikoz ja jako nevesta chci byt videna az na obradu a taky jidlo mi nejsou schopnyukazat, jak ho serviruji a to nemluvim o tom, ze nevim, jak chutna. Ale prostredi je tam uzasne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86 je to dva týdny, co jsem fotila na farmě Sádky v Kunovicích... úžasné místo! @kfc7 @pochylajda ad jídlo, žádná vysoká gastornomie, ale chutné to bylo. :-) výhodu farmy vidím v tom, že nikam nemusíte, vše máte na jednom místě a s full servisem (pípy s limonádou, pivem, dobrá vína) jsem nadšená a ráda, že svatbu odtam mám v portfoliu!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@khiriaphoto Ja se na vase fotky divala a modlila se, at nekde najdu foto i jidla, protoze jsem na sadky neslysela nic moc dobreho v ramci jidla. Muzu se zeptat, jak hodnotite mnozstvi jidla?Mam problem s tim, ze jsem nikde nevidela rauty, jak vypada hlavni menu atd:(
Odpovědět
Ahoj nevěsty, prosím vás o nějaké názory na svatební hostinu na Pahrbku. Slyšela jsem nějaké špatné ohlasy na cenu a komunikaci s paní majitelkou. neměla jste tam některá hostinu? prosím o reakce, ať ž jakékoli :)
Odpovědět
@khiriaphoto dekuju za doporuceni. Mate uzasne fotky, jezdite fotit i na Moravu nebo tohle bylo vyjimecne? :) mozna bych mela zajem, moc se mi libi Vas styl fotek ;-)
Odpovědět
@enneh Ahoj, nemám zkušenost se svatbou na Pahrbku, máme ji jinde, ale moc dobré reference jsem za poslední dobu neslyšela. Tak nějak celkově. Ještě před pár lety (zřejmě ne za současných majitelů) tam mělo svatbu několik známých a vesměs byli spokojeni. S paní majitelkou prý dobrá domluva není, je jasné, že chce vydělat co nejvíc peněz. Prostředí je to moc hezké, to každopádně, ale taky záleží na tom, kdy byste tam svatbu chtěli mít. Přes sezónu je tam totiž poměrně živo a místnost, kde je hostina je prosklená směrem k venkovní zahrádce. Slyšela jsem, že je problém s uzavřením, případně si to prostě musíš zaplatit. Možná bych hledala ještě jinde v okolí, i když sama vím, že to není jednoduché (sama jsem z Napajedel). Toto všechno mám z doslechu od známých, kteří tam buď pracovali, nebo tam nějakou akci měli. Takže tak stylem jedna babka povídala:-) Hodně štěstí ve výběru.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86 krasny den, fotim po cele Evrope:)
Odpovědět
@jitahh Díky moc, podobné reference jsem právě taky slyšela, ale chtěla jsem to slyšet od někoho, kdo má aktuálnější informace. No my budeme mít svatbu až v zimě, takže lidí okolo se nebojím, ale i tak to možná zkusíme a uvidíme, co paní majitelka na naše požadavky :-D Ještě jednou díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@anabelka86 my jsme si nakonec vybrali Panský dvůr v Kunovicích a byli jsme maximálně spokojeni a všichni svatební hosté byli nadšení - krásné místo, ochotný personál, vynikající jídlo...doporučuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Holky, chceme svatbu příští rok někde v okolí Uherského Hradiště. Určitě jste některé svatbu měly tak prosím poraďte nějaké dobré místo. Sádky v Kunovicích jsou obsazeny na celé léto. Máme představu něco právě podobného jako jsou Sádky myslím tím to prostředí žádný hotel v centru města.
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu v hotelu Háj v Nové Lhotě, vše na jednom místě, absolutní spokojenost, celkem 80 lidí, 40 přespávalo v hotelu, perfektní služby i domluva s majitelkou. Je to sice trochu dál od UH, ale třeba se bude líbit. P.S. Cena byla víc než příznivá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já s paní majitelkou na Pahrbku neměla žádný problém :) domluva v pořádku, podmínky přijatelné ... hosté byli spokojení a mohli si ve volném čase zahrát minigolf anebo se projet na šlapadle :) což jsme velmi uvítali vzhledem k našemu dlouhému svatebnímu programu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já můžu doporučit restauraci a penzion Dobré Hnízdo v Malenovicích, ale je to pro menší počet lidí... A obřad jsme měli na hradě v Malenovicích. Moc se nám vše líbilo! Dobré Hnízdo přímo perfektní...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, nemáte někdo informace o sportcentru Morava v Uherském Hradišti?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrknete na mapu svatebnich míst. Je tam hodně tipů ze zlínského kdaje :) http://svatebnimista.cz
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?