Svatba ve Stromovce - zkušenosti

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se svatbou ve Stromovce? S nasledným cateringem a večerní/noční párty? Jestli byli nějaké komplikace, co vám bylo povoleno nebo naopak zakázáno. Většina kamarádů jsou pražáci, takže tím by mi odpadlo řešení ubytování a ostatní by se nějak "rozházeli" po Praze. Catering by mi dělal kamarád nebo bych si najala firmu. Ve Stromovce to předpokládám asi nepůjde, ale co Tiskárna na Vzduchu či jiná hospůdka ve Stromovce. Děkuju za všechny tipy! G.
Odpovědět
Na nasi svatbu jsem to zbezne zjistovala: Pronajmout si kousek parku je vicemene nemozne. Ve Stromovce se delaji svatby ve Vozovne (ale je treba si od nich vzit jidlo a piti). Tiskarna na vzduchu by byla moje skoro 100% voba, pokud bych mela svatbu v lete, ale bude to punk (a nejsem si 100% jista nocnim klidem - svagr tam slavit tricetiny a pamatuju si, ze tam bylo nejake omezeni). Alternativne je mozne pronajmout si taky halu, ktera patri Vyletne (je v ni paintbalove hriste, ktere se da odstranit) v Letenskych sadech. Tam jsou navic hrozne pristupni vicemene vsemu - i party az do 8 do rana (coz jen tak nekde nejde). Pripadne pockat par let - v prave rekonstruovane Slechtovce bude nova oddaci sin Prahy 7 :). Nikde Vam ale s nejvetsi pravdepodobnosti nepujde odslozit obrad clovek z radnice. Je pak treba vzit si unitare nebo nekoho podobneho, aby to nebyl problem (jen radim - ne pana Samojskeho AKA uspavace hadu).
Odpovědět
Vozovnu jsem právě zamítla, tam mi bylo jasné, že mi budou cpát vše svoje... Tiskárnu si tedy zjistím, přeci jen jsou tam koncerty a ty v 10 nekončí. Výletná byla druhá varianta, slavila jsem tam narozeniny a bylo to tam parádní. Kdybych měla čekat na Šlechtovku, tak se nevdám :D Každopadně děkuji za info i co se týká oddávajícího :).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, jak to dopadlo, neměl jste někdo svatbu/party na Výletné, případně někde jinde tady na Praze 7? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gejb můžu vám nabídnout kompletní cateringové služby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?