Svatba v západních Čechách

Prosím o typy na svatbu v západních Čechách. Nejlépe aby bylo vše na jednom místě - obřad, hostina i raut. Plánujeme svatbu cca za rok v červnu, ale absolutně nevíme kde. Prosím o vaše zkušenosti a typy! Díky Kamila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamco, my jsme byli uchvácení Horním hradem. Vše na jednom miste, romantika, ne drahé, historie a trochu polních podmínek... Zatim se jen tesim, reference az v srpnu ;-)
Odpovědět
Budu netrpělivě očekávat reference!:-) přeji hodně štěstí a aby se vše vydařilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diiiiky! Napadobne. Ještě dodám svůj původní tip - Linhart u KV (skvěle místo, les, romantika nejvíc, i s mokrou variantou v altanu), hned pod nim v Březové hotel Starý mlýn na veselí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@zuzekk Zdravím :-) jak se vydařila svatba??
Odpovědět
Já doporučuju Hostinec Na statku v Jakubově. Svatbu máme teď v sobotu, ale už jsem byla jako svědkyně a bylo to super. Ani jsem neuvažovala mít ji jinde a máme tam taky všechno. Obřad, hostinu i raut a musím říct, že vaří skvěle. Nejhorší bylo asi nějak dát dohromady datum, protože Jakubov spadá pod matriku v Ostrově nad Ohří a ta prostě neudělá obřad mimo stanovený termín. To třeba ve Varech s tím nemají problém, když jsme se byli ptát. :-)
Odpovědět
Nebo jsem slyšela, že Vítkova hora má nového majitele a dává se do kupy. :-) Tam je krásná samota, sice to není statek... A pak klasicky statek Bernad (To je tak komerční, že to jsem nechtěla).
Odpovědět
Profilova fotka
@kamik246 ahooj! Svatba byla bááááječná! :-) K Hornímu hradu - asi takhle: atmosféra tam byla skvělá, maximální pohoda. Maximálně na pohodu to tam mají všichni přítomní, bohužel i obsluha :) Takže místo opravdu doporučím, jednání bez větších problémů, vynasnaží se ti splnit tvá přání a představy, ale na jídlo doporučuji profíky. Lidé jsou tu milí, ale profesionální výrobci jídla a servírovači to prostě nejsou... Měla jsem vzít cateringovou firmu (u nás na západě je jich málo, ale na jednu ti mohu poslat kontakt), která by neměla na starost nic jiného než jídlo a vydala by dopředu jasnou kalkulaci. Takto jsme se dočkali o dost vyšší ceny za jídlo, než jsme očekávali a ještě ne za odpovídající práci a servis. Tak příště :) Nebo jestli nejste na jídlo moc nároční, stačí vám guláš, steak a polívka - ideální!
Odpovědět
Profilova fotka
@kamik246 Jinak také patří pod Ostrov, takže obtíže s termíny a ochotou matriky jsou stejné jako třeba v Jakubově nebo okolí - mám za to, že v srpnu maj dovolený a o sobotách prostě nefungujou. My měli evangelického kněze, takže baba z matriky nebyla potřeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@algiz ...když ta Vítkovka je taková natažena posh záležitost...
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel u Špejcharu..v Kopanine. Je to tam krásný. Hotel,restaurace,velký sál,dětské hřiště,altánek,ranč..prostě vše na jednom místě :-)
Odpovědět
@zuzekk O sobotách fungujou, ale jen o těch vypsaných. Jsem říkala.. Dvě matrikářky, hafo práce a třetí prostě nevezmou. Chápu, že chtějí dovolenou, ale proto by byla na místě třetí, která by to pokryla
Odpovědět
já doporučuji Zámek Hrádek..
Odpovědět
Článek se načítá
@alice22 Ahoj:) a vy jste tam měli vlastní svatbu? Dnes jsme se tam byli podívat a docela se nám to zalíbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamik246 ano vlastní..podívej se na me album :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?