Svatba v reštaurácii Sunset - Brno, mali ste?

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, mali ste niektorá svatbu v reštaurácii Sunset? Je to kúsok od Moraváku, v budove IBC, úplne hore, pekný výhľad, takže by sme tam chceli spraviť tak obed, obrad aj raut. Môžete sa prosím podeliť so skúsenosťami?
Odpovědět
Ahoj, já nemám zkušenost se svatbou, ale s promocí. Měla jsem tam malý promoční oběd jen pro úzkou rodinu. Předtím jsme tam byli s přítelem na večeři, abychom viděli, jak to tam vypadá, a všechno v pohodě, rezervovali jsme ten stůl na promoci, zdůraznila jsem, že chci místo u stolu s výhledem na Špilberk, ne na Cejl nebo co tam je :) A den předem jsem tam ještě volala, jestli ten hezký výhled máme. Když jsme tam pak přišli, měli jsme stůl v té nejhorší části restaurace s výhledem někam na komíny. Asi pětkrát jsme je museli prosit, aby donesli vázu na mojí kytku. Obsluha byla hrozně pomalá a často na něco zapomínala. Tátovi pak přinesli spálený dortík, a když ho vrátil, slíbili, že se budou revanšovat aspoň kafem, to mu pak ale nepřinesli :))) Jinak jídlo docela OK, ale na to, že je to tam relativně drahý, teda nic moc... myslela jsem že našim ukážu fajn restauraci, ale pak jsem byla zklamaná. Ale na svatbu to asi bude jinak, nechci tě odrazovat ;) jsem se koukám rozepsala :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ďakujem za skúsenosti, my sme tam práve so snúbencom tiež minulý rok oslavovali promócie :)) Boli sme spokojní, ale bojíme sa, aby sme sa tam vošli do rozpočtu, preto sa pýtam priamo na svatby, dnes tam pôjdeme po kalkuláciu, tak uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@cherryann My tam obcas chodime o vikendu na obed a vetsinou je tam skoro prazdno, takze bych rekla, ze kvuli svatbe by se meli snazit a navrhnout vam nejakou rozumnou kalkulaci..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, po telefóne nám zatiaľ navrhli "oběd 350,- na hlavu a raut 450,- na hlavu + 200,- pití na hlavu (asi za celej den)" + teda že reštika by bola uzatvorená len pre nás iba v prípade, že by celková útrata bola nad 50 000, čož je na nás dosť :/ Tak uvidíme, čo nám povedia, keď tam dnes pôjdeme,
Odpovědět
Profilova fotka
Tak bohužiaľ, pod tých 50 000 za uzavretie celej reštaurácie nechceli ísť, takže pre nás to padlo :( Keby niektorá hľadala v budúcnosti info.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?