Svatba v restauraci U rytíře Jakuba. Máte zkušenosti?

Ahojky :-) , máte někdo zkušenosti s touto restaurací v Kunraticích? Nebo plánujete v této restauraci hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Měla bych stejný dotaz, proto nezakládám novou diskuzi, ale doufám, že se tato rozjede :-). U rytíře Jakuba se nám prostorově moc líbí, ale komunikace je trošku jiná než s ostatními restauracemi :-) , proto by mne zajímalo, jakou zkušenost máte vy a zda hostina proběhla v pořádku. Tak kdopak jste měla hostinu zde?
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo??? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ja se hlasim s referenci :) Vy to mate asi uz vyresene, ale pro dalsi uzivatelky - meli jsme tam hostinu, shaneli jsme restauraci na posledni chvili (kvuli povodnim) tyden predem a stihli jsme paradne vsechno naplanovat, majitel je sympatak a vysel nam vstric uplne ve vsem, jeste jsme tam nechavali v den svatby posilat kvetinovou vyzdobu, tak ji personal instaloval. Jidlo bylo vynikajici, ohnostroj nam dovolili bez problemu. Pry je mozne zajistit spoustu veci primo pres ne (vyzdoba, dorty, DJ...), ale my jsme to nevyuzili pac uz jsme to meli naplanovane, akorat jsme jednotlive dodavatele presmerovali na nove misto. Restaurace ma na tyto akce moznost dvou prostor - sal a vlastni restaurace - my jsme meli tu restauraci a to se mi libilo vic, je tam ten prostor hezky rozclenen pomoci sloupu. Ten sal ma zase podium, takze asi vhodnejsi kdyz mate kapelu, to my jsme nepotrebovali. Nechali nas tam do dvou hodin rano, coz bylo uplne akorat. Opravdu tuhle restauraci muzu doporucit.
Odpovědět
ahoj, my máme hostinu v tejto reštaurácii 31.8. Majitel hrozne milý pán, veľa vecí nám poradil, o ktorých sa nám ani nesnívalo, a tým nám pomohol btw ušetriť i nejaké peniaze. Máme prenajatý ten sál, je to krásna reštaurácia. Chodíme tam roky len tak na večeru, pretože tam výborne varia, takže dúfam, že všetko dopadne perfektne. Mimo to nám dal kontakt na nejakých DJ a mali celkom dobré referencie, takže jedného sme si aj najali :-) My sme si svadbu ako správni Slováci už dohodli až do rána :-) Tak si držíme palce, že to dopadne len výborne :-)
Odpovědět
@ninuskaf Za tim kunratickym zameckem je takovej park, jsou tam pekny fotogenicky mista na foceni... asi to tam znas, ale radsi pisu, my bysme o tom nevedeli kdyby nam o tom majitel nerek:) mame odtamtud super fotky. Drzim moc palce at se vam to vydari tak jako nam!
Odpovědět
tak to nám nepovedal ... ďakujem. My sme s ním zatiaľ sedeli len raz a dohadovali si všetky tie základné veci. Až teraz cca za 2-3 týždne ideme všetko dohadovať do detailov. Poznám len túto reštauráciu v Kunraticích, objavili sme ju náhodou, keď sme si boli raz kupovať kunratické jahody :-) zvyšok Kunratíc som videla asi len z okna auta, takže to nepoznám. Ale rozhodne ešte chcem tam niečo v blízkosti nájsť na fotenie, lebo fotograf povedal, že je dobré rozdeliť fotenie na 2 časti - po obrade a potom večerné niekde v blízkosti hostiny, lebo vraj fotky so západom slnka - tie tiene atd sú vraj najkrajšie. Tak snáď to všetko vyjde, ako má :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?