Svatba v restauraci a penzionu Ve Století, Loděnice

Profilova fotka
Ahoj, mate nekdo osobni zkusenost s restauraci a penzionem Ve Stoleti v Lodenici? Mame tam za mesic a pul svatbu a ted jsem se doslechla, ze jsou s nimi spatne zkusenosti. Nevite nekdo neco? :-(
Odpovědět
1
2
pozor na připisování, jsou tím vyhlášení ]-( jinak jídlo výborné a držím palce na obskuhu, jsou mezi nimi propastné rozdíly. Víte kdo vás bude obsluhovat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,párkrát jsme ve Století s přítelem byli na véče a bylo to celkem v pohodě.Obsluha byla milá,ale celkem se to tam střídá,tak nevim jaký je to tam ted ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
luciik: S obsluhou nevime, poradis, kdo je mily? Jinak my budeme mit raut s pevne danou cenou a limit na piti, ale jak uhlidat, aby tam toho piti nenapsali vic, to teda nevim.... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my tam jezdíme dost často na oběd nebo večeři, kdykoliv máme cestu okolo a vždycky jsme tam byli spokojeni.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
len... dekuju... my byli taky neprve na sondazi a libilo se nam to... ted me holky vydesily, ze tam okradaji hosty. :-( Tak nevim, co dal, pozvanky jsou rozdany, tak to nechci rusit... myslite, ze ma smysl provoznimu rict, ze jsme slyseli, ze maji tuhle povest, aby to ohlidal? Nebo si ho tim jenom znepratelime a bude to naopak kontraproduktivni? :-( Ach jo, poradte, co ted.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teď jsi mě zaskočila. To je opravdu těžká otázka. Jak se zachovat, aby vás neokradli a nebo se neurazili :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych za provoznim nechodila,nevíš jestli nejsou s obsluhou domluvený a v tom co naúčtují navíc nejedou na půl :-| Akorát by sis to tam znepřátelila ;-) Musíš doufat,že budou férový x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna ten provozních-vrchní je jeden z nejhorších... ]-( Už jsem zkušenosti psala do vedlejší diskuze. A jak zaručit neokrádání,to ani nejde uhlídat :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak když tě budou chtít okrást,tak to prostě udělaj :-S A zakamuflujou to tak,že to prostě ani nepoznáš při takovym počtu lidí :-|
Odpovědět
Profilova fotka
To fakt nejde uhlídat kolik kdo čeho vypil,ale ve Století si "dovolí" někteří z obsluhy ti něco připsat i když jsi ve 4 na večeři a čekat jestli si to překontroluješ ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je smutný a sprostý ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ale není to jediná restaurace kde se mi to stalo,ale je to prostě boj,jelikož jsem z oboru tak jsem na tohle víc a víc alergická a odsuzuju to,ale bohužel s tím nic nenaděláte protože každá kasa se dá ošidit ]-(
Odpovědět
Článek se načítá
bohužel mám tu samou zkušenost, co ferinka. Nebyli jsme sice 4 ale 5, ale na lístku byli zajímavé věci včetně cigaret, což mě rozpálilo do běla. držim palce, ať vám to vyjde, s tím provozním to netušim, kdyby byl solidní, musel by vás pochopit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj nedávno jsme byly s přáteli na večeři ve Století v Loděnicích s tím ,že by to mohlo být super, ale opak byl pravdou. Krásná restaurace u Berouna, která vzbuzuje dojem nadstandardního přístupu je jen asi domněnkou.Při vstupu do restaurace je vše zatím nádherné než přejde otrávená obsluha.Po objednání večeře a pití je to ještě horší ,, obsluha a přístup se lehce zhoršuje,,no budíš. Večeře je sice výborná, ale taky i cena a porce trošičku zavádějící. Když jsme si chtěli něco objednat tak jsme čekaly delší dobu na to než si nás někdo všiml ( připadalo mi to jak s toho filmu vrchní prchní).To nejlepší přišlo na konec když se platilo to byl lehký horor a pěkné překvapení cena 4 jídla a nějaké pití přesáhla cenu i v Continetalu.Astronomická cena mě dost položila a neměl jsem sílu ani vyslovit hlásku.Jsem podnikatel a vlastním dvě spol. jsem na ledacos zvyklý, ale tady to mě opravdu zklamalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmmm tak koukám,že se nic nezměnilo :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ve Století jsme byly na oběde s kamarády a celkem fajn, čeká se sice dlouho, ale jídlo super :) jinak to připisování je pro svatby tipické, jsem z oboru a proto pořád uvažuji zda to prostě risknout a doufat, že obsluha námi vybrané restaurace se zachová fér, a nebo si udělat odslavu někde v soukromí Luca
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, je tu někdo, kdo by měl čerstvější zkušenosti s restaurací a penzionem Ve Století? Díky moc! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miuriko jestli je to ještě aktuální tak já :-))
Odpovědět
Profilova fotka
a musím říct, že velmi dobrou :-) hostina připravená skvěle, domluva taky perfektní, výzdobu, dort a cukroví jsme měla vlastní, vše připravili a udělali tak, jak jsem chtěla, obsluha přiměřená, nikdo si nestěžoval, že by se na něj zapomnělo nebo byl nějaký jiný problém, sice došla v brzkých ranních hodinách vodka, ale i to okamžitě napravili a zábava jela dál, i konečné vyučtování bylo takové, jaké jsme tak nějak čekali, máme podrobný lístek s počtěm všeho vypitého, tak ani v tom nás nezklamali a ohledně jídla všech 60 hostí si pochvalovalo, jak výborně tam vaří. Takže me zkušenosti jsou jen a jen dobré :-) Nehledě k tomu že je to i perfektní místo na svatební focení :-) jen pokoj na přespání pro novomanžele mohl být hezčí, ale čisto v něm bylo :-) a pro děti bylo fajn dětské hřiště tak i o ně bylo postaráno.
Odpovědět
@gejbinka Ahoj Gejbinko, díky moc za informace! Po těch starších komentářích jsem se docela bála... Ale jestli došla jenom vodka, tak to je v pohodě :-) Jo a gratuluju k svatbě! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miuriko děkuji za gratulace :-)) pak dej vědět, jak jste byli spokojeni vy :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@miuriko jen ještě jedna maličkost, pokud by si tam někdo chtěl přes restauaci obědnat DJ, tak pořádně domluvit dobu kdy skončí, u nás jsme se nedomluvili předem, mysleli jsme, že pokud bude zábava, bude hrát, ale on to pak chtěl kolem druhé zabalit, že jede domu, tak jen pro info, že je vždycky lepší se na všem pořádně dopředu domluvit a radši i písemně :-)
Odpovědět
@gejbinka dobrý vědět, díky moc :-) zítra se tam jedem podívat, tak jsem fakt zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miuriko snad se bude líbit :-) pak písni dojmy
Odpovědět
@gejbinka moc pěkný to bylo - zahrádka aj restaurace jsou super, je to kousek od Prahy a místa je tam pro všechny svatebčany dost a dost... Jen mi trochu vadil ten hluk dálnice. Rušilo to hodně? Měli jste oběd v restauraci nebo venku pod tou pergolou? Nu a ten manželský pokoj byl taky trochu zklamání - čistý, ale opravdu až moc jednoduchý ... :-) Kde jste měli obřad? :-) Promiń, že se tak vyptávám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miuriko ahojky, jsem ráda, že se Vám tam líbilo :-) hostina byla venku pod pergolou, koukni mi do albumu mám tam pár fotek :-) dálnice nás nerušila vubec, nezaregistrovali jsme ji :-) manželský pokoj, už jsem psala, no taky nás to zklamalo, ale mi šli spát hodně pozdě, tak nám to v tu chvíli bylo jedno :-) a snídani dělají skvělou :-) a obřad jsme měli v zámeckém parku v hořovicích :-) klidně se ptej ráda poradím :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, ma nekdo nejake nove zkusenosti? premyslime, ze tam udelame svatbu pristi rok ...
Odpovědět
Profilova fotka
@mahaena Ahoj, my tam budeme mít svatbu za necelý měsíc. Od začátku plánování jsme věděli, že hostinu chceme udělat tam, občas tam chodíme na jídlo a vždycky všechno super. Od prvního telefonátu s panem provozním jsem z toho měla dobrý pocit. Osobní schůzka proběhla taky naprosto v pořádku, cokoli jsme si vymysleli, nebyl problém. Sestavili jsme si meníčko, dohodli se, jak to chceme s pitím, které si chceme rezervovat prostory, jak s ubytováním, zajistí nám DJ, sladké si můžeme donést vlastní, udělají nám výzdobu (kdybychom chtěli vlastní, taky není problém)... A prostředí je opravdu krásné, jídlo vynikající, otrávenou obsluhu jsem tam nikdy nezažila, jak tu někdo psal na začátku diskuse špatné zkušenosti. No přidám pak info, až to budeme mít za sebou, ale zatím opravdu nemám o našem výběru jedinou pochybnost :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@jaja01k Ahojky, právě jsem narazila na tuhle diskuzi, taky se nám moc líbí penzion Ve Století - podělíš se prosím, jak to dopadlo, bylo vše v pořádku? Nenašla by se tu případně ještě nějaká další letošní nevěsta? Předem moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@vjerunaa Před měsícem jsem tam fotila, je to mimořádně krásné a fotogenické místo. O problémech nevím, nezávislému oku se zdálo být všechno ok :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?