Svatba v přírodě na Chrudimsku, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, máte některá zkušenost nebo nápad na krásné místo v přírodě pro obřad a následné focení? Ideálně louka u rybníku,nebo statku? Nemohu dohledat nějaký opravdu pěkný statek,kde by bylo ideálně možné na focení i půjčení koní. Popřípadě jen krásné prostředí právě pro obřad a focení? Mockrát děkuji za nápady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásná příroda je v okolí Trhové Kamenice, jezdila jsem tam přes Chrudim, tak snad je to ještě v dosahu. https://maps.google.cz/maps?hl=cs Na jednu stranu jsou kopce a lesy, s malýma potůčkama, opravdu nádhera (nedaleko dokonce rozhledna Zubří). V Zubří jak na mapě končí ta cesta v zeleni, je i pěkná kaplička, od které je pěkný výhled do kraje a na druhou stranu jsou dva rybníky, dokonce na Velké Kamenici kvetou i lekníny. My tam chodili pěšky z náměstí takovkou pěšinkou, ale z druhé strany (silnice 343) se dá krásně dojet autem až na druhou stranu k hrázi (i když ta lesní cesta není v mapě vyznačená) no a z této strany jsou i Svobodné Hamry kde je krásná Hamerská krčma a kousek za Hamry Skanzen Veselý kopec. PS. odbočka k rybníku je kousek od odbočky do Svobodných Hamrů.
Odpovědět
Profilova fotka
@anunek : Mockrát děkuji za tip,určitě se tam zajedem podívat .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na můj profil nabízíme krásné prostředí pro uspořádání svatebního obřadu,hostiny atd..... Areál se nachází u lesa s vlastní rybníček,loukou,koníky a několika kočáry včetně svatebního kočáru :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?